Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
To nepopiram…Ale nemusí to. být vždy důvod z toho vztahu odejít, ale svoje potřeby si vyřešit jinde a byt vyrovnanější a šťastnější, pak se dá docela spokojeně žít
Pokud je to fyzická indispozice partnera, tak asi jo. Jinak je to jako léčit příznaky nemoci než její příčinu.
Spokojeně žít a být šťastný?
Mohu být sám spokojený a šťastný, když vím, že tomu druhému ubližuji? Asi jen, když mi na tom druhém už moc nezáleží.
@LLump píše:
Jů. A já nic, jo?
Chceš za náma, jo?? ![]()
Tak… možná by to chtělo stiku do rybníka.
![]()
Optam se kolektivu, funguje nám tam debilni demokracie a oni ti mi jsou schopní moje geniální nápady normálně vetovat!
![]()
A teď už se zas vrhám do honby za dolarem, moc se tu nezhadejte. ![]()
@Venetia píše:
Co třeba láska? Popisujes sexuální kamaradku
Sexuální kamarádka by byla spíš ta bokovka.
S tou lásku můžu mět asi těžko.
@Hanney píše:
Zvláštní… pro tebe je Ten Důležitý a ty pro něj si jen vdaná baba k použití.
Tak pro @LLump to tak je, ženská na použití, užití. Shrnuto, v jediném výrazu na užívání si. Mám to správně? Nebo v tom hledáš něco víc? Lásku?
@Hanney píše:Říkal ti, jo?
@Honza 12 píše:Já myslím ,že jim to dává smysl ..že mají ještě pro co žít
No to je opravdu relativní. Když ženská má svého miláčka, někde v dáli. Myslí na něj, chtěla by být s ním. Sice je na dovolené s manželem, ale furt přemýšlí nad tím, spíš nad ním, kde on je, a když by tu mohli být spolu. Je jí po něm celou duší smutno. A můžou si leda tak psát tajné esemesky. Ale jo chápu, děti, rodina. To je moc vysoká cena. Ale jestli je to štěstí. To ti fakt netuším. Proto se ptám, jestli jsou šťastnější. Kolega to taky táhne s milenkou. A probíhají smutné hovory na téma, že je to táhne k sobě, chtěli by bejt normálně lidsky spolu. Ale…
@Honza 12 píše:Proč bys nemohl ?
Sexuální kamarádka by byla spíš ta bokovka.S tou lásku můžu mět asi těžko.
@opulus píše:
Pokud je to fyzická indispozice partnera, tak asi jo. Jinak je to jako léčit příznaky nemoci než její příčinu.
Spokojeně žít a být šťastný?Mohu být sám spokojený a šťastný, když vím, že tomu druhému ubližuji? Asi jen, když mi na tom druhém už moc nezáleží.
To tak v dlouhodobých vztazích bývá, někdy i oboustranně
@Hanney píše:
Vážně? Ty toho dotyčného osobně znáš, že toto tvrdíš? Anebo máš jen potřebu si rýpnout, za každou cenu? ![]()
@Honza 12 píše:
No to je opravdu relativní. Když ženská má svého miláčka, někde v dáli. Myslí na něj, chtěla by být s ním. Sice je na dovolené s manželem, ale furt přemýšlí nad tím, spíš nad ním, kde on je, a když by tu mohli být spolu. Je jí po něm celou duší smutno. A můžou si leda tak psát tajné esemesky. Ale jo chápu, děti, rodina. To je moc vysoká cena. Ale jestli je to štěstí. To ti fakt netuším. Proto se ptám, jestli jsou šťastnější. Kolega to taky táhne s milenkou. A probíhají smutné hovory na téma, že je to táhne k sobě, chtěli by bejt normálně lidsky spolu. Ale…
Muze byt, ale ne kazada to tak nutne musi mit. Je spousta zenskych (a i chlapu, ze), kteri s partnerem leccos prozili, kus zivota, deti, maji se obycejne a lidsky radi, jen proste nefunguje sex. A ted nemyslim to, ze ona chce trikrat do tydne a on jen jednou. Znam pary, kde to je otazkou onemocneni a nasledne medikace, AD atd. A co ted s tim? Zabalis to v petactyriceti a budes v celibatu? Budes ten cestny a rozvedes se s prima partnerem a deckam reknes, ze holt tatka/mamka uz nesu.ka, tak balis kufry?
Nemam rada reci o barevnosti zivota, ale ty to vsechno vidis strasne cernobile. A ono to tak leckdy neni.
Spousta lidi umi oddelit lasku a sex, nesoudim, zodpovidaji se sami sobe.
@sirikit píše:
Některé záležitosti tohoto světa Ti prostě zůstanou navždy utajeny.
Protože nevidím žádný důvod Ti vyprávět něco, co mám do hloubky probrano právě v těch zmiňovaných uzavrenkach.
Až pocitim nalehavou potřebu svěřit se Ti, pošlu pozvánku.![]()
![]()
Mně úplně stačí, co se dočtu veřejně. ![]()
Obecně, pokud jemu ten revanš vyhovuje…
aha on to asi neví, že je to JEN na revanš.
@LLump píše:
Tohle je hodně individuální, jak to kdo má. Já jsem zatím měl štěstí na takové, které si to dokázaly velice dobře rozvrhnout. Takže smutna v duši se zřejmě moc nekonalo. Ono to bylo dobře poznat i podle toho, že jaksi měla i řadu jiných aktivit než jen manžela/domácnost a mě, ale taky řadu přátel, pravidelné fitko atd atd, kdyby trpěla smutnem, zřejmě by tohle všechno odstřelila nejdřív. Ale chápu, že i takové mohou být.
Třeba i víc milenců, že? Jo, některý v tom uměj chodit… známý od jedný takový nakoupil. Blbec, léčil se asi rok a dost měl naháno, nakazil i svou ženu, fakt paráda.
@Keyllah píše:
Vážně? Ty toho dotyčného osobně znáš, že toto tvrdíš? Anebo máš jen potřebu si rýpnout, za každou cenu?
Rýpnout ![]()
@Venetia Tak s bokovkou nemůžu žít plnohodnotný láskyplný život. Z jednoduchého důvodu. Nemám ji doma. Ačkoliv spoustě lidí spíš vyhovuje takovéto nenaplněné toužení. Ostatně, když jim to stačí, tak proč ne.
@Honza 12 píše:
Smarja, teď jsi mě dočista rozplakal. ![]()
Nejlepší na tom tady je, že nevernicky nejzasvecenejsi komenty mají ti věrní, co si to všecko dokážou sirokouhle v HDecku predstavit. ![]()
Napadlo Vás někdy, když je to takový utrpení, proč oni to herdek všichni Ti nevernici delaj?
![]()
Banda masochistu. ![]()
@LLump píše: Člověče, asi nemáš. Těžko to vysvětlovat, ale není to jen o tom zásunu. To by nebavilo ani mě. Ale nenazval bych to ani láska. Hele, těm ženským nechybí jen čistý sex, ani nechtěj jen ten. Chybí jim celkově ta intimita, to pověstné otlapkávání, objímání, mazlení, ale i pokec, nějaké společné věci… takže sice jo, setkání zpravidla proběhne tak, že se na sebe vrhnem už ve dveřích, pokud se teda nepotkáme někde venku, ale potom (po tom) třeba jdem někam ven, na pivo, posedět, nebo se projít… Záleží taky na tom, kolik máme času, ale je to i o nějakých společných věcech. Kolega @Cosmopol by se asi chytal hrůzou za hlavu, protože jsou to trochu hrátky s ohněm
Lásku máš doma? A intimitu s externistkama?
@sirikit píše:
Smarja, teď jsi mě dočista rozplakal.
Nejlepší na tom tady je, že nevernicky nejzasvecenejsi komenty mají ti věrní, co si to všecko dokážou sirokouhle v HDecku predstavit.
Napadlo Vás někdy, když je to takový utrpení, proč oni to herdek všichni Ti nevernici delaj?![]()
Banda masochistu.
Tak tenhle pohled jsem převzal od jedné takové masochistky, která takto popisovala svoje pocity. ![]()