Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Proto bych do toho nešla. By mě to unavovalo, zdravíčko mám jen jedno!!!
Máš recht
…kolik starostí je s JEDNÍM, ale hned se DVĚMA??? ![]()
@sirikit píše:
Ježiši, ale TVÝCH sebraných receptů!
Klenot!![]()
![]()
![]()
![]()
Taky nad tím uvažuju. Sepsané by to bylo asi fajn, nemusel bych myslet nad tím, komu jsem jaký recept slíbil..
Ale teď to není na pořadu dne.
@Keyllah píše:
Máš recht…kolik starostí je s JEDNÍM, ale hned se DVĚMA???
Právě. Já se svojí pokročilou sklérozou bych musela hledat někoho stejného jména…vždyť i vnučku občas nazvu jménem našeho psa.Bych z toho zblbla ![]()
@Keyllah píše:
Tak dotyčný může chodit do restaurací s vlastní manželkou, nebo mu občas třeba i uvaříAle to asi nebude odpovědnost Sirikit a asi to nebude v popředí jejího zájmu.
No chodit furt po restauracích není můj šálek čaje.
@sirikit píše:
Vidíš to, hned zásadní pozitivum! Ať už jsem s manželem nebo s Tím Důležitým, druhej má vždycky volnou kuchyň.![]()
Ať si tam vaří do haleluja!
Sakra, teď mě tak… když oni se chuděrové bez těch kulinárních výbojů tak trápí, že oni si normálně nenajdou nějakou nevařící, která je za kulajdu s borůvkovejma kvedlíkama bude na rukou nosit?
Po štěstí si šlapou!![]()
Tak ten milenec je ženatý, ne? Tak nemá volnou kuchyň a třeba má doma podobnou jako ty, nesmí do kuchyně (ztratil by u svojí ženy svojí mužnost), a tak mu nezbývá než si něco namazat (to už je dost chlapský).
Prostě mi to přijde jako prvek samostatnosti - umět uvařit jídlo. Nemusí to být žádný gastrobůh, ale umět něco jiného než jet do fast foodu.
@Honza 12 píše:
Ale Sir, přece není jen kamarádka na sex.
No já právě v případě mediálního úspěchu obou chlapců - už vidím tu kuchařskou show s pracovním názvem „Pat a Mat flambují super!“ bohužel počítám se svým odsunutím na vedleší sexuální kolej. Páč se tím davem nadšených kalupinek k hrdinům pořadu neproderu. Láďová-Hrušková by mohla vyprávět.
![]()
Bohu je kamarádka a zavčasu mě varuje. ![]()
Nakonec budu ráda, když mě ze starý známosti zařadí @Cosmopol do své stáje.
![]()
@vonajebohyne píše:
Ovsem nesmel bys me rozchodem prilis nafrat, to bych pak laska nelaska nechala ten kvasek chcipnout.
Pak je zbytečné si ten kvásek brát a pak ho nechat chcípnout.
@Anna766 píše:Říkám Zlato a Miláčku. To když přehodím, tak to není takovej prů. ser.
Právě. Já se svojí pokročilou sklérozou bych musela hledat někoho stejného jména…vždyť i vnučku občas nazvu jménem našeho psa.Bych z toho zblbla
@Honza 12 píše:
Pak je zbytečné si ten kvásek brát a pak ho nechat chcípnout.
Nevidel jsi Osudovou pritazlivost? Jen misto kralicka bude pohostinsky vystupovat kvasek
.
@Anna766 píše:
Právě. Já se svojí pokročilou sklérozou bych musela hledat někoho stejného jména…vždyť i vnučku občas nazvu jménem našeho psa.Bych z toho zblbla
mě se to stává občas u dětí ![]()
@Honza 12 píše:
No chodit furt po restauracích není můj šálek čaje.
Tak tvůj možná ne ale něčí třeba ano…je problém toto něčí rozhodnutí akceptovat? ![]()
@Keyllah píše:
@sirikit trochu se divím, že máš ještě chuť to tady všechno psát a reagovat…za posledních xstránek tolik prázdných moralistických zprominutím keců
Protože mě nevidíš.
Strašně se u toho směju, právě proto, že ty kecy už bych mohla konkrétním autorům předříkávat.
Zato když se vloží obvyklí podezřelí, jako Anna, Bohu a pár dalších favoritů, prodloužím si smíchem život o několik dalších, šťastně prosouložených let. ![]()
Zato mi ovšem utíkaj prachy, takže papik a zase večír! ![]()
@Keyllah píše:
Tak tvůj možná ne ale něčí třeba ano…je problém toto něčí rozhodnutí akceptovat?
Ale tak.. je to jenom diskuse. Když někdo chce, tak ať si jezdí na hambáče do mekáče. Proti gustu..
Každopádně to vypadá, že je to mužnější, než si uvařit. ![]()
@Honza 12 píše:
Ale tak.. je to jenom diskuse. Když někdo chce, tak ať si jezdí na hambáče do mekáče. Proti gustu..Každopádně to vypadá, že je to mužnější, než si uvařit.
Tak si ti tak neber, že u @sirikit tolik neboduješ, není holt kváskový typ. Já třeba na jelena na víně taky vagínu nepotřebuju, stačil by mi jelen a víno. A to ty bys ještě jako skaut toho jelena dokázal vystopovat ![]()
@Honza 12 píše:
Ale tak.. je to jenom diskuse. Když někdo chce, tak ať si jezdí na hambáče do mekáče. Proti gustu..Každopádně to vypadá, že je to mužnější, než si uvařit.
Někteří chlapi holt tu emancipaci blbě pochopili. Původně šlo o volební právo a rovné příležitosti ve vzdělání a zaměstnání a ne že se nám budete cpát k plotně
![]()