Manželství kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41283
12.9.17 13:07
@Anna766 píše:
Proto bych do toho nešla. By mě to unavovalo, zdravíčko mám jen jedno!!!

Máš recht :-)))…kolik starostí je s JEDNÍM, ale hned se DVĚMA??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 13:08
@sirikit píše:
Ježiši, ale TVÝCH sebraných receptů!
Klenot! :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :palec:

Taky nad tím uvažuju. Sepsané by to bylo asi fajn, nemusel bych myslet nad tím, komu jsem jaký recept slíbil.. :think: Ale teď to není na pořadu dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149007
12.9.17 13:10
@Keyllah píše:
Máš recht :-)))…kolik starostí je s JEDNÍM, ale hned se DVĚMA??? :mrgreen:

Právě. Já se svojí pokročilou sklérozou bych musela hledat někoho stejného jména…vždyť i vnučku občas nazvu jménem našeho psa.Bych z toho zblbla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 13:10
@Keyllah píše:
Tak dotyčný může chodit do restaurací s vlastní manželkou, nebo mu občas třeba i uvaří :think: Ale to asi nebude odpovědnost Sirikit a asi to nebude v popředí jejího zájmu.

No chodit furt po restauracích není můj šálek čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.9.17 13:11
@sirikit píše:
Vidíš to, hned zásadní pozitivum! Ať už jsem s manželem nebo s Tím Důležitým, druhej má vždycky volnou kuchyň. :mrgreen: :pankac:
Ať si tam vaří do haleluja!
Sakra, teď mě tak… když oni se chuděrové bez těch kulinárních výbojů tak trápí, že oni si normálně nenajdou nějakou nevařící, která je za kulajdu s borůvkovejma kvedlíkama bude na rukou nosit? :think:
Po štěstí si šlapou! :roll: :think:

Tak ten milenec je ženatý, ne? Tak nemá volnou kuchyň a třeba má doma podobnou jako ty, nesmí do kuchyně (ztratil by u svojí ženy svojí mužnost), a tak mu nezbývá než si něco namazat (to už je dost chlapský).
Prostě mi to přijde jako prvek samostatnosti - umět uvařit jídlo. Nemusí to být žádný gastrobůh, ale umět něco jiného než jet do fast foodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 13:11
@Honza 12 píše:
Ale Sir, přece není jen kamarádka na sex.

No já právě v případě mediálního úspěchu obou chlapců - už vidím tu kuchařskou show s pracovním názvem „Pat a Mat flambují super!“ bohužel počítám se svým odsunutím na vedleší sexuální kolej. Páč se tím davem nadšených kalupinek k hrdinům pořadu neproderu. Láďová-Hrušková by mohla vyprávět. :zed: :zed:
Bohu je kamarádka a zavčasu mě varuje. :think:
Nakonec budu ráda, když mě ze starý známosti zařadí @Cosmopol do své stáje. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 13:12
@vonajebohyne píše:
Ovsem nesmel bys me rozchodem prilis nafrat :lol:, to bych pak laska nelaska nechala ten kvasek chcipnout.

Pak je zbytečné si ten kvásek brát a pak ho nechat chcípnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 13:16
@Anna766 píše:
Právě. Já se svojí pokročilou sklérozou bych musela hledat někoho stejného jména…vždyť i vnučku občas nazvu jménem našeho psa.Bych z toho zblbla :jazyk:
Říkám Zlato a Miláčku. To když přehodím, tak to není takovej prů. ser. :nevim:
Máš pravdu, zvyšující se věk klade před bigamistu dříve neočekávaná úskalí. :nevim:
Zas ale člověk nemusí luštit sudoku, aby se udržel duševně svěží. Přesně jak píšeš, ono zorientovat se správně ve jménech psů, chlapů, vnoučat a podřízených dá zabrat.
Zas ale jsou to plus plus mínus moji vrstevníci, takže předpokládám, že oni už kolikrát sami nevědí, jak se jmenujou. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.9.17 13:17
@Honza 12 píše:
Pak je zbytečné si ten kvásek brát a pak ho nechat chcípnout.

Nevidel jsi Osudovou pritazlivost? Jen misto kralicka bude pohostinsky vystupovat kvasek :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
12.9.17 13:17
@Anna766 píše:
Právě. Já se svojí pokročilou sklérozou bych musela hledat někoho stejného jména…vždyť i vnučku občas nazvu jménem našeho psa.Bych z toho zblbla :jazyk:

mě se to stává občas u dětí :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
12.9.17 13:18
@Honza 12 píše:
No chodit furt po restauracích není můj šálek čaje.

Tak tvůj možná ne ale něčí třeba ano…je problém toto něčí rozhodnutí akceptovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 13:23
@Keyllah píše:
@sirikit trochu se divím, že máš ještě chuť to tady všechno psát a reagovat…za posledních xstránek tolik prázdných moralistických zprominutím keců :roll:

Protože mě nevidíš. :hug: Strašně se u toho směju, právě proto, že ty kecy už bych mohla konkrétním autorům předříkávat.
Zato když se vloží obvyklí podezřelí, jako Anna, Bohu a pár dalších favoritů, prodloužím si smíchem život o několik dalších, šťastně prosouložených let. :palec:
Zato mi ovšem utíkaj prachy, takže papik a zase večír! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 13:24
@Keyllah píše:
Tak tvůj možná ne ale něčí třeba ano…je problém toto něčí rozhodnutí akceptovat? :think:

Ale tak.. je to jenom diskuse. Když někdo chce, tak ať si jezdí na hambáče do mekáče. Proti gustu.. ;) Každopádně to vypadá, že je to mužnější, než si uvařit. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
12.9.17 13:31
@Honza 12 píše:
Ale tak.. je to jenom diskuse. Když někdo chce, tak ať si jezdí na hambáče do mekáče. Proti gustu.. ;) Každopádně to vypadá, že je to mužnější, než si uvařit. :jazyk:

Tak si ti tak neber, že u @sirikit tolik neboduješ, není holt kváskový typ. Já třeba na jelena na víně taky vagínu nepotřebuju, stačil by mi jelen a víno. A to ty bys ještě jako skaut toho jelena dokázal vystopovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
12.9.17 13:34
@Honza 12 píše:
Ale tak.. je to jenom diskuse. Když někdo chce, tak ať si jezdí na hambáče do mekáče. Proti gustu.. ;) Každopádně to vypadá, že je to mužnější, než si uvařit. :jazyk:

Někteří chlapi holt tu emancipaci blbě pochopili. Původně šlo o volební právo a rovné příležitosti ve vzdělání a zaměstnání a ne že se nám budete cpát k plotně :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí