Manželství kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75854
12.9.17 18:22
@Venetia píše:
já jo :D

A co že se to vlastně přiznává? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 18:22
@sirikit píše:
To neva, já byla při zkouškách v šestém měsíci těhotenství a nechali mě akorát umejt okna. :mrgreen:
No a ten samej synek, co jsem ho tehda měla v břiše, mi teď ty ne gumy, ale rovnou kola prehazuje. :srdce:
Pichnu malokdy a pokud, vždycky se zatím našel někdo, kdo mě promptně zachránil. Nejaký roky jsem totiž byvala sexy a teď už budím soucit. :mrgreen:
Ty jo, vedle Tebe bych chcipla. Mentálně je Ti tak asi 80. :zed:

Jo? většina lidí, co mě reálně zná, tak tvrdí pravý opak. Tak někde bude chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 18:25
@Venetia píše:
mužu se prosím zeptat, kdy a kde jsem něco podobného napsala? Několikrát jsem zminovala, že u nas to šlo viceméně dopryč cca do pěti let po svatbě..takže z čeho usuzuješ na spřízněnou duši a milovaného manžela :D?

Usuzuju z toho, že si ženský berou chlapa, když cítí, že je to to pravé. Ale asi moje mylná dedukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 18:25
@Venetia píše:
mužu se prosím zeptat, kdy a kde jsem něco podobného napsala? Několikrát jsem zminovala, že u nas to šlo viceméně dopryč cca do pěti let po svatbě..takže z čeho usuzuješ na spřízněnou duši a milovaného manžela :D?

Ono se tady docela dost vymysli, co nikdy nikdo nenapsal, pokud se to, co reálně napsal, nehodí do konceptu.
Už dlouho jsem se na emimi nebavila tak báječně, jako dneska.
A ten malej ratlik jak celej den vztekle nafe. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
12.9.17 18:26
@sirikit píše:
Čti pozorně. Nepřiznává, i když přiznává. Kdybys měla ten dar, tak je ti to jasné. Zkrátka si lže do kapsy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 18:30
@Honza 12 píše:
Jo? většina lidí, co mě reálně zná, tak tvrdí pravý opak. Tak někde bude chyba.

Normální mladej kluk by tu vtipnou větu o řidičáku nejen že nevypustil z úst, ale ani by ho nenapadla. :mrgreen:
Ale to je dobře, aspon někdo na těch silnicích musí být zodpovědný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 18:32

@Venetia
Můžu se zeptat, proč jsi si ho teda brala? Mě překvapuje, že to šlo tak děsně rychle do háje. I když jsi to zřejmě už zmiňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 18:34
@sirikit píše:
Normální mladej kluk by tu vtipnou větu o řidičáku nejen že nevypustil z úst, ale ani by ho nenapadla. :mrgreen:
Ale to je dobře, aspon někdo na těch silnicích musí být zodpovědný. ;)

Tebe v autoškole neučili, jak vyměnit a nasadit rezervu? Tak to něco zanedbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 18:34
@Pedro 00 píše: Čti pozorně. Nepřiznává, i když přiznává. Kdybys měla ten dar, tak je ti to jasné. Zkrátka si lže do kapsy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty jo, já jsem dneska nekoncentrovana, pac při tyhle smršti normálně pracuju. Velkou část příspěvků čtu za jízdy, to se asi taky nemá, že ne? :roll: :think:
Ale klidně se přiznám ještě k něčemu, jestli je naděje, že tím zas někoho tak úžasně naferu, jak se mi to daří od rána. :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 18:35
@Pedro 00 píše: Čti pozorně. Nepřiznává, i když přiznává. Kdybys měla ten dar, tak je ti to jasné. Zkrátka si lže do kapsy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Celkem jasný výsledek dnešní vtipné diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 18:36
@Honza 12 píše:
Tebe v autoškole neučili, jak vyměnit a nasadit rezervu? Tak to něco zanedbali.

Nedávala jsem pozor, protože jsem věděla, že to v životě nebudu potrebovat. A měla jsem pravdu. 8)
A to mám za těch třicet let nacouvano, co Ty najezdino dopředu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106582
12.9.17 18:37
@Honza 12 píše:
@Venetia píše:
ty jsi fakt blazen :mrgreen: v tomto typicky mužský přístup, ti by nejraději spojili všechny své rodinky dohromadyJá? Vždyť to tu @sirikit mluví o obou, jako o svých chlapech. Spojením by jí opadlo lhaní. A bylo by všechno cajk.

má to jeden a naprosto zásadní háček…pochybuju, že by se to pánum podobná komunita líbila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106582
12.9.17 18:39
@sirikit píše:

myslím, že nefunkčnost vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 18:41
@sirikit píše:
Nedávala jsem pozor, protože jsem věděla, že to v životě nebudu potrebovat. A měla jsem pravdu. 8)
A to mám za těch třicet let nacouvano, co Ty najezdino dopředu. :jazyk:

No jo, jezdím zatím jen cca 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106582
12.9.17 18:43
@Honza 12 píše:
Usuzuju z toho, že si ženský berou chlapa, když cítí, že je to to pravé. Ale asi moje mylná dedukce.
no já jsem ještě z totáče a vdávala jsem se , protože těhotná :D Chodili jsme spolu dlouho , ale nežili ..tenkrát to nebylo zvykem a antikoncepce nebyla
@Honza 12 píše:
@Venetia
Můžu se zeptat, proč jsi si ho teda brala? Mě překvapuje, že to šlo tak děsně rychle do háje. I když jsi to zřejmě už zmiňovala.

společný život a rozdíly teméř ve všech oblastech

Příspěvek upraven 12.09.17 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí