Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
To neva, já byla při zkouškách v šestém měsíci těhotenství a nechali mě akorát umejt okna.
No a ten samej synek, co jsem ho tehda měla v břiše, mi teď ty ne gumy, ale rovnou kola prehazuje.
Pichnu malokdy a pokud, vždycky se zatím našel někdo, kdo mě promptně zachránil. Nejaký roky jsem totiž byvala sexy a teď už budím soucit.
Ty jo, vedle Tebe bych chcipla. Mentálně je Ti tak asi 80.
Jo? většina lidí, co mě reálně zná, tak tvrdí pravý opak. Tak někde bude chyba.
@Venetia píše:
mužu se prosím zeptat, kdy a kde jsem něco podobného napsala? Několikrát jsem zminovala, že u nas to šlo viceméně dopryč cca do pěti let po svatbě..takže z čeho usuzuješ na spřízněnou duši a milovaného manžela?
Usuzuju z toho, že si ženský berou chlapa, když cítí, že je to to pravé. Ale asi moje mylná dedukce.
@Venetia píše:
mužu se prosím zeptat, kdy a kde jsem něco podobného napsala? Několikrát jsem zminovala, že u nas to šlo viceméně dopryč cca do pěti let po svatbě..takže z čeho usuzuješ na spřízněnou duši a milovaného manžela?
Ono se tady docela dost vymysli, co nikdy nikdo nenapsal, pokud se to, co reálně napsal, nehodí do konceptu.
Už dlouho jsem se na emimi nebavila tak báječně, jako dneska.
A ten malej ratlik jak celej den vztekle nafe.
![]()
@sirikit píše:Čti pozorně. Nepřiznává, i když přiznává. Kdybys měla ten dar, tak je ti to jasné. Zkrátka si lže do kapsy
A co že se to vlastně přiznává?
@Honza 12 píše:
Jo? většina lidí, co mě reálně zná, tak tvrdí pravý opak. Tak někde bude chyba.
Normální mladej kluk by tu vtipnou větu o řidičáku nejen že nevypustil z úst, ale ani by ho nenapadla. ![]()
Ale to je dobře, aspon někdo na těch silnicích musí být zodpovědný. ![]()
@Venetia
Můžu se zeptat, proč jsi si ho teda brala? Mě překvapuje, že to šlo tak děsně rychle do háje. I když jsi to zřejmě už zmiňovala.
@sirikit píše:
Normální mladej kluk by tu vtipnou větu o řidičáku nejen že nevypustil z úst, ale ani by ho nenapadla.
Ale to je dobře, aspon někdo na těch silnicích musí být zodpovědný.
Tebe v autoškole neučili, jak vyměnit a nasadit rezervu? Tak to něco zanedbali.
@Pedro 00 píše: Čti pozorně. Nepřiznává, i když přiznává. Kdybys měla ten dar, tak je ti to jasné. Zkrátka si lže do kapsy![]()
![]()
Ty jo, já jsem dneska nekoncentrovana, pac při tyhle smršti normálně pracuju. Velkou část příspěvků čtu za jízdy, to se asi taky nemá, že ne?
![]()
Ale klidně se přiznám ještě k něčemu, jestli je naděje, že tím zas někoho tak úžasně naferu, jak se mi to daří od rána.
![]()
@Pedro 00 píše: Čti pozorně. Nepřiznává, i když přiznává. Kdybys měla ten dar, tak je ti to jasné. Zkrátka si lže do kapsy![]()
![]()
Celkem jasný výsledek dnešní vtipné diskuse.
@Honza 12 píše:
Tebe v autoškole neučili, jak vyměnit a nasadit rezervu? Tak to něco zanedbali.
Nedávala jsem pozor, protože jsem věděla, že to v životě nebudu potrebovat. A měla jsem pravdu. ![]()
A to mám za těch třicet let nacouvano, co Ty najezdino dopředu. ![]()
@Honza 12 píše:@Venetia píše:
ty jsi fakt blazenv tomto typicky mužský přístup, ti by nejraději spojili všechny své rodinky dohromadyJá? Vždyť to tu @sirikit mluví o obou, jako o svých chlapech. Spojením by jí opadlo lhaní. A bylo by všechno cajk.
má to jeden a naprosto zásadní háček…pochybuju, že by se to pánum podobná komunita líbila
@sirikit píše:
A co že se to vlastně přiznává?
myslím, že nefunkčnost vztahu
@sirikit píše:
Nedávala jsem pozor, protože jsem věděla, že to v životě nebudu potrebovat. A měla jsem pravdu.
A to mám za těch třicet let nacouvano, co Ty najezdino dopředu.
No jo, jezdím zatím jen cca 20 let.
@Honza 12 píše:no já jsem ještě z totáče a vdávala jsem se , protože těhotná
Usuzuju z toho, že si ženský berou chlapa, když cítí, že je to to pravé. Ale asi moje mylná dedukce.
@Honza 12 píše:
@Venetia
Můžu se zeptat, proč jsi si ho teda brala? Mě překvapuje, že to šlo tak děsně rychle do háje. I když jsi to zřejmě už zmiňovala.
společný život a rozdíly teméř ve všech oblastech
Příspěvek upraven 12.09.17 v 18:44