Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
né ten chlap ona…ale tak hlavně, že se tu plácáte po zádech jak je to naprosto normálka a v pořádku![]()
a jedno to fakt není
A odkud tyhle informace vytahuješ? Nic takového jsem na veřejné diskuzi nečetla
@Keyllah píše:
Kdo něco podobného nikdy nezažil a nezažije, ať hodí kamenem…miluju tyhle moralistické kecy, když nikdo absolutně netuší, co a jak má kdo doma, ale se soudem je každý hned hotový…A jak jste to nakonec s manželem zvládli? Ustáli jste to? jestli to tedy není moc osobní…
Neni, ono to bylo hrozne slozite obdobi i tim, ze mi tehdy onemocnel tata a velmi rychle (behem sesti tydnu) umrel. Bylo to opravdu dost narocne obdobi. Ja jsem se uzavrela do sebe, bylo to neuveritelne tezke obdobi.
Zvadli jsme to, netvrdim, ze to bylo jednoduchy. Nebylo. Ale k nevere opravdu nikdy nedoslo (z me strany
) a zrovna to ty holky, ktere jsou se mnou v uzavrence, vi.
@Venetia píše:
No ono to nenajdes ani v Sherwoodu a swampu, ze…
@Venetia píše:
bylo to ve veřejné diskuzi, z uzavřenek nic nevytahuju na to jsou tu jiný
@brumdinka píše:
bylo to ve veřejné diskuzi, z uzavřenek nic nevytahuju na to jsou tu jiný
Cituj pls!
@free333 píše:
Já myslím, Brumdinko, že si ted mmch dost lžeš do kapsy
to si fakt nelžu ![]()
@brumdinka píše:
to si fakt nelžu
Prosim odcituj cokoliv, kde pisu, ze s nekym spim.
@brumdinka píše:
to si fakt nelžu
tak nám to musíš odargumentovat, jinak to vypadá nevěrohodně ![]()
@vonajebohyne píše:
Cituj pls!
sorry nemám ve zvyku se hrabat x stránek zpátky a měsíců jako někteří, já žiju život mimo internet ![]()
jestli jsem se spletla, tak se omlouvám i když nevim, proč bych měla zrovna tobě, když si mě nazvala blbou a co se týká D.tak je to uzavřená záležitost a nikdo nevíte jak to doopravdy bylo mmch nedávno jsme si to všechno velmi slušně a dlouho vyříkali a jsme přátelé to jen kdyby tě to náhodou zajímalo…
@free333 píše:
tak nám to musíš odargumentovat, jinak to vypadá nevěrohodně
Ono to totiz neni ani ve swampu, natoz verejne, ze.. ![]()
Brumda to urcite dolozi
.
@brumdinka Bohyne zadneho chlapa jako bokovku nema. To si pletes… Ma jen me
Jsem jeji male tajemstvi
. Sup a je to venku
. ![]()
@free333 píše:
tak nám to musíš odargumentovat, jinak to vypadá nevěrohodně
a víš že je mi uplně šumák, jak to vypadá…já vím jak to je ![]()
@brumdinka píše:
sorry nemám ve zvyku se hrabat x stránek zpátky a měsíců jako někteří, já žiju život mimo internetjestli jsem se spletla, tak se omlouvám i když nevim, proč bych měla zrovna tobě, když si mě nazvala blbou a co se týká D.tak je to uzavřená záležitost a nikdo nevíte jak to doopravdy bylo mmch nedávno jsme si to všechno velmi slušně a dlouho vyříkali a jsme přátelé to jen kdyby tě to náhodou zajímalo…
Nezlob se, ale cekam na tu zdrcujici informaci. Protoze dosud jsem ji nerekla ani ve sve domovske uzavrance, kde resim leccos. Tak by me zajimalo, kde jsem verejne napsala, ze mam milence.
Pokud beres jako slabost to, ze jsem se nikdy netajila tim, ze jsme prozili krizi..no nevim. Good luck s touhle povahou.