Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anka1313 píše:já v tom věku jsem a vůbec si to nedovedu představit narozdíl třeba od let mezi dvacítkou a čtyřicítkou
@Venetia chraň bůh, to jsme se nepochopily, rozhodně nás do sexuálního důchodu neposílám, jen si myslím, že kdyby nebylo zbytí, snad už bych to bez toho i přežila ( i když teda sakra nerada)
@Honza 12 píše:
Tak je asi obrovskej rozdíl vzít si blbku, se kterou jsem si udělal dítě. A vzít si ženu, kterou jsem se po pečlivém výběru, rozhodl pasovat na potencionální matku mých dětí.
proč by sis dělal ditě s blbkou? Tenkrát to tak prostě chodilo, já za to nemůžu
@sirikit píše:
Každej má bokovku, krom teda Brumdiče.
Proto ona je z toho tak nepříčetná.![]()
já ne ![]()
@sirikit píše:
Ale pozor, teď si živě vzpomínám, jak jsi nám s uzarděním popisovala Váš ranní manželský orál!![]()
![]()
Jak tehdá manžel povídal, že si připadá, jak když loví pokémony. Tenkrát jsem prádélko taky uhájila jen tak tak.![]()
Tak že bych tuto?
Babička nemá daleko k inkontinenci.
@Keyllah píše:
rychle přiběhnout a ukázat prstem, požalovat…co si napřed ověřit fakta? Nebo to se u slepých moralistů nenosí?
Ty taky, prosimTě. Tohle je @Brumdinka
Což vysvětluje všechno. ![]()
@sirikit píše:
Ale pozor, teď si živě vzpomínám, jak jsi nám s uzarděním popisovala Váš ranní manželský orál!![]()
![]()
Jak tehdá manžel povídal, že si připadá, jak když loví pokémony. Tenkrát jsem prádélko taky uhájila jen tak tak.![]()
Tak že bych tuto?
Fakt ja
?
@Honza 12 píše:
@sirikitBabička nemá daleko k inkontinenci.
Proč myslíš, že jsem si pořídila tu vaginální kuličku..? ![]()
Procvičovat svaly pánevního dna, procvičovat.
Stresová inkontinence je prevít. Smrkání, kašel - a někteří uživatelé emimina.
![]()
@vonajebohyne píše:
Fakt ja?
No jeje. Já vaginální kuličku, Ty koukám gingko biloba.
Nemládnem. ![]()
@Venetia píše:
proč by sis dělal ditě s blbkou? Tenkrát to tak prostě chodilo, já za to nemůžu
Tenkrát to chodilo tak, že si ženský pořizovali dítě s blbem? Netvrdím, že za to můžeš. Byla jiná doba, nezažil jsem to. Ale podle čeho a jakých kritérií, jsi si vybírala s kým budeš spát? Nerejpu. Jen se ptám. I když jsem dost temperamentní, tak si holky na intimnosti docela vybírám. A kromě jedné, jsem se nespustil s žádnou blbkou. ![]()
@xiaxxx píše:
Ale tak co neni, muze byt.
@sirikit píše:
Proč myslíš, že jsem si pořídila tu vaginální kuličku..?
Procvičovat svaly pánevního dna, procvičovat.
Stresová inkontinence je prevít. Smrkání, kašel - a někteří uživatelé emimina.![]()
Mě zas prej čaká nějaká ta prostota, či prostata? Nějaká sprostota. Už nevím..
@sirikit píše:![]()
![]()
Jůůů, koukám, že už je tady půlka Sherwoodu.
Já to tam dneska zanedbávám, protože mám zřízeno dislokované pracoviště tady.![]()
V pohode, jen se tam dneska mlati po hlave panvickou, jinak se nic zasadniho nedeje
.
@sirikit píše:![]()
![]()
Jůůů, koukám, že už je tady půlka Sherwoodu.
Já to tam dneska zanedbávám, protože mám zřízeno dislokované pracoviště tady.![]()
Hod ty @brumdinka klice, at muze najit to, kde realne priznavam ten sukec s jinym.