Manželství s vytíženým podnikatelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
13.7.26 10:38

Je smutné, když muž takhle kašle na rodinu. To nemůže jednu hospodu v týdnu vypustit a být s vámi? Proč chtěl ženu a dítě, když se jim nevěnuje? Vysvětlila jsi mu, jak tím trpíš? Uvědomuje si, že svým nezájmem ničí rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12708
13.7.26 10:44

Tady je ta práce spíš okrajový problém, on ve skutečnosti ne že by neměl čas kvůli práci, on ho jednoduše mít pro vás ani nechce.
Co na to říct, on už se nezmění. Tak buď se budeš muset přizpůsobit, zvyknout si, že jako manžel ani jako táta nefunguje a žít si taky po svém. Anebo jít od sebe. Jinou možnost asi úplně nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.26 10:45
@Lucy75 píše: Více

Při minulém rozhovoru jsem toto také zmínila, rozvod prý nechce..nebylo by to jednoduché -ani rozvod, ani to po tom.. mě je do breku jen na to pomyslím😞..

Věřím, ze se většina chlapů/žen probere kdz maji tyto rozhovory, chtej to zachránit.. mě chlap uchlácholí, ale pk se to vrátí do starých kolejí. Vše dělá pro rodinu, ale s rodinou nebude🤷.. netuším, jaké to má dopady na dítě. Jsem si myslela, že bude chtít aby jeho rodina fungovala, aby to nedopadlo jako jeho rodina (rozvod)🤷 chyba lávky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.26 10:50
@normalni zena píše: Více

Věř že už několikrát tyto nutné rozhovory probehly.

Mě ničí i to, že utíká do hospody už pred 19h, kdy dítě se koupe a přípravuje na spánek a vidí tátu odcházet. Jako by neslo odejít až po 20.30h kdy uz dite spi, ale to uz pry nema smysl ptze došlo pivo - no tvl!🤦

On po ty hospodě pak dodelava práci do půlnoci, ale fakt mě to chování štve. Na vsechno ma argumenty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.26 10:52
@z.pepa píše: Více

Pardon 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
13.7.26 10:53
@Elena333 píše: Více

Bylo to hodně rychlé, bylas zamilovaná a on se ještě nepředvedl v pravém světle.

Ted to vypadá, že ho to hlavně nebaví, přitom to je škoda, děti jsou malé jen jednou a dovolené s malými dětmi jsou pro mě ty nejhezčí.

Ale on se raději potápí s kamarády, ty priority má jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3744
13.7.26 10:55

@Elena333 Tak když nechce tak asi později nepůjde. Pokud nechce hledat řešení těžko nějaké rozhovory něco změní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.26 10:57
@Keyllah píše: Více

Zijeme na vesnici, pracuju v malem meste, ani nevim jest to tu nekdo nabizi. Bala bych se sverit dite, nekomu koho neznam🤷 zatim vypomaha deda/babi, ale kdovi jk dlouho.. Musim to nejk promyslet.. ale vliv na dite me trapi nejvic. Uz ted se bude ve skole odlisovat kvuli celiakii a jeste hrozici rozvod😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
13.7.26 10:58

Tak se taky 2-3× týdně odpoledne seber a nechej mu dítě ať se stará on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
13.7.26 11:01

Prosím tě dneska ma nějakou alergii kazdej druhej a to stejny s rozvodem.
Co se pro ni zmeni? Vždyť toho otce stejně skoro nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
13.7.26 11:01

Smutný, ty a dcera ho vůbec nezajímáte :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.26 11:05
@free333 píše: Více

Nejhorší je, ze si to ani nechce pripustit, ze ma jine priority..mysli si ze to dela pro rodinu, ikdz mu rikam ze to vypada jinak.

Pred tydnem jsme byli na prodlouz. vikendu s jejich pracovni partou i s detma - resil jen maso, pivo, grilovani a hrani zoliku s jeho partou. Dite bylo mezi detmi a ja aspon mohla vypadnout na kolo se psem. Ale o rodinu spis nezajem - pivo hned od rana, uspavani jen 1× na zadost, hlavne ze vari pro ostatni a je obdivovan (to mu dela dobre), ale pro nas varit ho nebavi🫣. Spíš to bylo nabroušené už tam.
V sobotu nas ceka rodinna dovolena, vytezim z toho maximum (nabrat silu, snaha uzit si to). Tipuju ze tam bude neco podobneho - bude resit jidlo, koureni a kam se vyparit.. no uvidime.🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
13.7.26 11:07
Chápu. Nemáme děti, ale i můj muž chodí 2× v týdnu večer do hospody. A i jinak má často něco a také jezdí na pánské dovolené beze mě. Taky mě to štvalo. Zlepšilo se to poté, co jsem udělala hroznou scénu, kdy jsem na něj mrštila naprosto všechny negativní emoce, co se ve mně za 10 let nastřádaly. Kupodivu tu smršť ustál a pochopil, že se mi musí taky věnovat. Hodně mi pomáhají každodenní drobnosti - přitulení před usnutím, pusa při příchodu/odchodu, společné víkendy a nejen sexuální fyzický kontakt - obejmutí, pohlazení. Teď už je to cca 2,5 roku a pořád to drží.
Je to ale individuální, někoho ten silný podnět nakopne a někoho znechutí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.26 11:08
@JancaS84 píše: Více

Takovy myslenky uz jsem taky měla :wink: az bude nejhur seberu se a na 4dny vypadnu..at si skubne.. nejhorsi je, ze kdyz si naplanuju ‚uprk‘, tk to dite vyciti a onemocni🤦 to je neuveritelny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.26 11:10
@JancaS84 píše: Více

Zmatek v hlave? Proc se to deje? Proc ona? Ma se soustředit na uceni (1.trida) a ne resit problemy rodicu.. to nechces..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí