Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si spíš než zvědavého úchyla představila, jak zítra někde vyjde článek: 99% žen masturbuje, z toho x% před partnerem. X% žen pak přiznává, že po porodu nemají na masturbaci tolik času, kolik by potřebovaly
![]()
@katap píše:
Já si spíš než zvědavého úchyla představila, jak zítra někde vyjde článek: 99% žen masturbuje, z toho x% před partnerem. X% žen pak přiznává, že po porodu nemají na masturbaci tolik času, kolik by potřebovaly![]()
Tak anonymka je očividně nadrženej chlap. Takže mu trochu poladím fantazie. Představ si, chlapče, že masturbují i babičky. Míň než dřív, ale stále celkem pravidelně.
![]()
Víš jak se to říká „Kdo tvrdí, že nikdy nemasturboval, dělá to doteď“
Já myslim, že to dělá snad vážně skoro každej ![]()
@Bábrdl píše:
Tak anonymka je očividně nadrženej chlap. Takže mu trochu poladím fantazie. Představ si, chlapče, že masturbují i babičky. Míň než dřív, ale stále celkem pravidelně.![]()
@ArankaC. píše:Záleží, jak výkonného mají dědečka.
Hele nezáleží, ženská si občas taky potřebuje udělat dobře rychle a bez „patlání“. ![]()
Já se piznávám.. před manželem né… on to nevydrží snad nkdy jen tak koukat.. koupila jsem si pomocníčka na dráždění))) je tichej jak myšla)))) nejedná se o vibrátor
Dneska už ne, od rána mě bolí ruka ![]()
Příspěvek upraven 27.09.12 v 11:38
@Anonymní píše:
Já se piznávám.. před manželem né… on to nevydrží snad nkdy jen tak koukat.. koupila jsem si pomocníčka na dráždění))) je tichej jak myšla)))) nejedná se o vibrátor
aaa tak nakonec to bude reklama na pomocnicka
![]()
@mikitaa píše:Že by?
aaa tak nakonec to bude reklama na pomocnicka![]()
Podle mě je to ten úchláček ![]()
Anonymka 150
Já si to před přítelem teda nedělám, a kdyby to vyžadoval, tak nevím nevím, to ti má dělat snad on, ne?