Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mě pouze klitorální naprosto stačí.
zakladatelko netrápila bych se..
člověk nemusí mít všechno ( nebo chtít všechno) ![]()
Tak mě to šlo nejlíp v těhotenství - doslova samo .Ted se musim trošku snažita trvá to déle. Taky ho někdy nemam když je to rychleji a nebo jsem líná.
Jinak jsem ale spokojená. Taky nevim proč jste tu holky anonymně vždyt to není nic špatného ani nelidského
naopak .
Sattyme: někdy může být příčinou chlap, někdy ne - ne všichni se milovat „umí“. Někdo je nesmělý, někdo zas neví, jak na to, už jsem zažila i takovou tu „hoblovačku“ (jak tu někdo vtipně poznamenal) a pak tvrdě usnout, což je fakt katastrofa! Před manželem jsem si užívala, takže zkušeností jsem nasbírala spoustu a měla jsem možnost vystřídat poměrně slušnou řádku partnerů a vím, že to nebylo v nich, ale ve mně. Třeba my, které orgasmus nezažíváme, k tomu časem dospějeme. Však intimní styk není jen o tom a může to být fajn i bez „finále“ jak psala Bohunka…
Pri primem styku jsem NIKDY orgasmum nemela a ani po nem neprahnu nebo se nejak nesnazim.
Vzdy jsem kazdemu partnerovi rekla,ze se udelam pouze oralne nebo pri drazdeni rukou a kazdy to prijal.
Ani po porodu se nic nezmenilo.
Taky neanonymě, co je na tom? Tady se kolikrát probírají i větší intimnosti ![]()
Rovněž jsem nikdy při samotném styku orgasmus neměla, takových je opravdu velmi velmi málo. Naštěstí jsou i jiné, manuální či orální techniky a ty fungujou ![]()
S názorem církve na autoerotiku bych si hlavu nelámala. Tohle totiž neříká bůh, ale církev, která ráda mluví za Něj a káže to co se jí hodí ke zkrocení svých oveček. Naštěstí o tom, kdo z nás půjde do nebe, nerozhoduje ani církev jako taková, ani váš farář, ale až bůh. A ten myslím, nemá se zákazem masturbace nic společného. Tyhle absurdní zákazy jsou čistě výmyslem církevních hodnostářů a myslím, že bůh jen udiveně kroutí hlavou nad tím, co je vydáváno za boží nařízení. ![]()
BohunkaP píše:
Nechápu ty anonymyOrgasmus při milování jsem ještě nikdy nezažila… a nijak je nepředstírám, muž o tom ví a jelikož se mi to líbí i bez toho „finále“, nemáme problém ani jeden…
Taky se připojuji- přímo při milování orgasmus nemívám, ale při dráždění rukou je 100%. Problém v tom žádný nevidím.
ajkama píše:
Tak bych taky ráda přidala svou zkušenost. Před těhotenstvím orgasmu v 99% dosáhla vždy pouze nahoře na partnerovi nebo když mě uspokojil rukou. V jiné poloze bohužel ne. Momentálně jsem před porodem a od doby zjištění , že čekáme mimi jsem už žádný org. nezažila. Docela mi to už chybí, tak jsem zvědavá jestli po narození a po šestinedělí budu zažívat zase to příjemné. Jaké máte zkušenosti po porodu se sexem? Celé těhotenství jsem byla absolutně nevzrušivá. Nepřišlo to ni v druhém trimestru, jak všude psali, že si ženy začnou užívat. Máte zkušenost?
Ajkamo ((-: no tak stejné jsem to měla i já a to u obou těhotenství, prostě jakmile jsem začala být těhotná, najednou prostě přešla veškerá vzrušivost. Takže orgasmus žádný, vždy se to upravilo, až když jsem přestala kojit. Je to zvláštní, že tolik měsíců na mě manžel sahá a já nic necítím, až jednoho dne najednou ucítím známé svírání ve slabinách ((-:, ale i tak mám po těch dvou porodech problém dosáhnout orgasmu s manželem, vždycky je to akorát na hraně (ale to přisuzuji tomu, že nejsem úplně uvolněná, myslím na to, že přileze dítě do ložnice a tak (((-: takže se dodělávám rukou, manžel na nějaké mazlení nikdy nebyl a nebude (v tom jsme si seděli dřív ((((-:) Neřeším to, abych pravdu řekla přes svoje tři děti mi orgasmus společně s manželem vůbec nechybí, i dřív, když jsem prostě nechtěla dosáhnou vrcholu (já pak bývám dost vyšťavená), tak mě manžel nepřemlouval.
Jinak zakladatelce přeju, ať si z toho nic nedělá, dle mých zkušeností je vaginální orgasmus hooodně podobný tomu klitorisnímu (u mě byl rozdíl jen v délce prožitku), takže určitě nejsi o nic ochuzena. ![]()
no byl (-: tak o vteřinu, ale stopky jsem u toho neměla (((-: pocitově to bylo delší. Záludná otázka ![]()
TAk já jsem řešila vždy opak,někdo má problém s vyvrcholením a já jsem vždy dřív jako partner a orgasmu dosáhnu pokaždé jenom mě mrzí že jsem schopná být aji do minuty a pak už jenom čekám na manžela.A co se týče sebeuspokojování tak to mužu aji 4 denně a vždy s orgasmem
Můj manžel byl můj první a vždycky se snažil ze začátku abych byla hlavně já dokázal to chudák v sobě držet co nejdýl jenom at se mi to líbí,takže si myslím že můžu poděkovat hlavně jemu ,protože si myslím že záleží na tom prvním milování a na chlapovi jestli je sobec tak je to blby já mám to štěstí že takovyho manžela nemám a dělal všechno pro to aby se mi to líbilo
Taky mám ten „problém“ že při milování ne, ale nijak mi to neva, hlazení to jistí, a muži se to líbí tak že do mě „jde“ hned po tom co mě uspokojí a je to super i pro mě ![]()
Já bohužel při sexu orgasmu nedosáhnu, takže přítel nejdřív uspokojí mě a pak sexík.
Děkuju za podporu od věřících. Ale nějak mi to na klidu nepřidává
. Nedávno jsem měla debatu s naším farářem o IVF a kdysi dávno i o používání HA nebo kondomů. Nic z toho církev neuznává
navíc jsem dostala sprdunk, že se nezapojujeme do dění kolem farnosti a nechodíme pravidelně do kostela. Je pravda, že hodně pochybuju a že se kolikrát stydím za to jaká jsem. Že se prostě nedokážu v té sprše ovládnout a že se mi i na ulici líbí cizí chlapi. Já beru víru vážně, nejsem ale fanatik. Dokážu si poslechnout i jiné názory a nikomu to svoje nevnucuju.
. Není to pokaždé ono, ale stejně bych neměnila. Jsem ráda že jsem orgasmus mohla poznat a vděčná za to. Jen mě mrzí že nemáme stejnou potřebu a já se musím ukájet ve sprše.
Myslím si, že člověk by měl mít nějaké hranice, mantinely.** Hrozně ráda bych psala neanonymně, ale fakt mám strach z lidí, kteří ty druhé prostě ubijou svými argumenty**.
Sex je nádherná věc a já jsem ho poznala až se svým manželem. Měla jsem několik vztahů, ale vždycky to stroskotalo na sexu. Je paradox, že s manželem jsme se spolu vyspali už po měsíci