Máte orgasmus při milování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.8.12 16:01
@Weru píše:
Ja mam pri sexu orgasmus jedine, kdyz jsem na konicka a to pak muzu i „100ד :mrgreen: . Zkousela jsi jit na konicka a aby te partner drazdil jeste jeme prstem na klitoris?
Me kdyz uz nic nepomuze tak tohle vzdy… :nevim:

tak to je naprosto presne! Jinak to nejde, ale kdyz uz je nejhur, tohle pomuze… :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.12 16:27

jana

Upřímně? Myslím si že je to partnerem ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.12 20:14

Tak já do svých 25 let nezažila orgasmus nikdy, ani sama, ani s partnerem, prostě to nešlo, ani jsem si to moc nedělala sama, nějak jsem se styděla nebo nevím :lol: přitom sex mě bavil, sexuálních partnerů jsem měla asi 8… pak jsem narazila na jedny vitamíny za zvýšení libida, do toho začla brát Ginko bilobu a řekla jsem si, že pokud se to nenaučím sama se sebou, tak se to nenaučím ani s nikým jiným. Pořídila jsem si takový malý vibrovátko a najednou to šlo, musela jsem ale zkoušet, co se mi vlastně líbí :) zezačátku jsem ani nepoznala, že jde o orgasmus, protože byl hodně slabý, potom byly silnější a bylo to jasné. V té době jsem byla nadržená, jak nikdy, dělala jsem si to snad dvakrát denně, jak jsem byla šťastná, že to jde :lol: ale s partnerem to pořád nešlo, nějak jsem se nemohla uvolnit… nakonec jsem se udělala i s ním (zase dráděním klitorysu), ale není to vždy, ale věřím, že i tohle se dá vypilovat ;) takže holky, neházejte flintu do žita! Myslela jsem si, že patřím mezi to % žen, které orgasmu nikdy nedosáhnou a nakonec to jde :)

Monika

• Citovat
  • Upravit
601
2.8.12 16:12
@Anomiska píše:
Co se týká těhu, tak jsem byla nadržená jak stepní koza až ke konci těhu, jenže to už se mnou nechtěl sexovat manžel a ani mi se nechtělo „skákat“ s tím maxi bubnem, co jsem měla, takže jsem ctila heslo „urob si sám“ :mrgreen: První milování po 6nedělí bylo snad nejlepší, co jsem kdy zažila. Šílené vzrůšo, hrozně opatrný sex a zároveň jsem to dole měla mnohem citlivější, než dříve. Teď, 17 měsíců po porodu, už je to stejné, jako před porodem :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 17:57

Ahojky, tak i já se přidám. Já mívám orgasmus v 99% a to pouze vaginálně a jen v poloze na koníčka. Už sama přesně vím, jak nasednout, jak se pohybovat, kam si ho těmi pohyby nasměrovat a ve většině případů to dopadne tak, že s manželem jsme ve stejnou chvíli. Mě třeba dráždění vadí v tom smyslu, že čím dýl se manžel snaží mě udělat rukou nebo orálně, tak tím je menší pravděpodobnost, že budu mít orgasmus, proto jsou u nás snad jen 5ti minutovky-nevím, nikdy jsem to nestopovala, ale prostě máme oba nejradši tzv. šup sem šup tam…Ale např. moje ségra-taky už po porodu, ještě nikdy org. neměla-má 25 let a máma má 50 a taky ne…Každopádně zakladatelko, třeba časem všechno příjde, musíte hodně experimentovat, vystihni ten okamžik, kdy se ti navalí tzv.krev do hlavy a cítíš jak v tobě roste napětí a pak ty pohyby a polohu drž, můj manžel tvrdí, že to na mě pozná tak 3 vteřiny před tím, než to cítím já, prý se tak zvláštně stáhnu…třeba časem takovou polohu najdete. Kamarádka má polohu ze zadu, já na koníčka-prostě musíte hledat-a jestli můžu z vlastní zkušenosti poradit, čím kratší předehra, tím větší šance-u nás to tak je-a prý i podle statistik.MMj.s ostatními partnery jsem sice org. měla taky, ale to tak v 40%,takže asi i záleží na partnerovi-jenže já občas mému manželovi vyčítám, že se snaží až moc :lol: :lol: :lol: …tak se drž :kytka: Anonym Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.12 23:42

Já zažila orgasmus jen jednou, a to bylo před x lety ze zadu a musel to do mě bušit hodně rychle.
Teď mám známost a tady mě zase vzrušuje na koníčka, měla jsem náběh, ale to se snad časem vypiluje.

Nějaký sexuolog psal, že orgasmu při souloži dosáhne každá druhá žena.
Já třebas obdivuji ty ženy, co orgasmus hrají. to já bych nedokázala. mě to příjde ubohý :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.12 22:02
@Anonymní píše:
Já zažila orgasmus jen jednou, a to bylo před x lety ze zadu a musel to do mě bušit hodně rychle.
Teď mám známost a tady mě zase vzrušuje na koníčka, měla jsem náběh, ale to se snad časem vypiluje.Nějaký sexuolog psal, že orgasmu při souloži dosáhne každá druhá žena.
Já třebas obdivuji ty ženy, co orgasmus hrají. to já bych nedokázala. mě to příjde ubohý :nevim: :nevim:

Já bych jen reagovala na tvou poslední větu-já osobně bych nedokázala hrát orgasmus i kdyby mi za to platili zlatem, ale věřím, že je na světě spousta chlapů, kteří ženě nedají pokoj dokud ji neudělají a jestli to třeba té ženě po nějaké době už není příjemné, tak to zahraje ať má klid-znám takový pár! Anonym Lucka

• Citovat
  • Upravit
9734
5.8.12 22:17

Já teda nemám ale ráda bych to někdy taky zažila tak třeba se někdy dočkám ikdyž moc šanci tomu nedávám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.12 22:20
@cukratko33 píše:
Já teda nemám ale ráda bych to někdy taky zažila tak třeba se někdy dočkám ikdyž moc šanci tomu nedávám :(

Všechno chce čas a řekla bych, že je to i o tom, jak kdo vnímá své tělo a vše co se v něm děje, stačí vteřina aby jste našli Tvůj bod G, ale když své tělo pořádně nevnímáš, tak tu vteřinu lehce přehlídneš…Neboj, vnímej se a příjde to, uvidíš… :kytka: Anonym Lucka

• Citovat
  • Upravit
9734
5.8.12 22:31

Sama sebe už znám to mám už vychytaný ale tahle jsem to ještě nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.8.12 22:36

holky ja mam orgace pri milovani, jakekoliv poloze, pak oralne wau ty mam silne pak i drazdeni prsty. Ja si vazne stezovat nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
5.8.12 22:38

@milas tak to opravdu závidím :palec: chci taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.8.12 22:52

cukratko divne je ze jsem to v mladi nemela od 19 do 21 jsem musela pouzivat lubrigacni gel, a pak partner uz lepsi a od 23 jsem s nynejsim partnerem a s nim mam orgac kdykoliv, on je hodne vnimavy a orgace mi porad doprava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
5.8.12 22:56

@milas přítel je taky dost šikovnej ale co se týče toho aby jsem se udělala tak to jsme ještě netrénovali no ani aby mě alespon od pří orálku udělal to též neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.8.12 23:00

cukratko nas 1 sex spackal bal se a pak rek ze co spackal to napravi a od te doby je to lepsi a lepsi. A u oralu to musi me aspon 2× nebo 3× uspokojit ho to vzrusuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí