Máte orgasmus při milování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4961
9.11.13 14:38

Dle mých zkušeností ženy, pokud vám jde org orálně, musí to jít i souloží, ovšem to taky záleží na tom, jak se sehrajete při pohybu. Já zase orál nemusím, potřebuju to jeho tělo a nebo sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
9.11.13 14:39
@Jůlinka T. píše:
Dle mých zkušeností ženy, pokud vám jde org orálně, musí to jít i souloží, ovšem to taky záleží na tom, jak se sehrajete při pohybu. Já zase orál nemusím, potřebuju to jeho tělo a nebo sama.

jj, jsem taky tenhle typ… orálisti mně neberou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
9.11.13 15:28
@Venetia píše:
jj, jsem taky tenhle typ… orálisti mně neberou :nevim:

No ale jako fakt…chlapi obecně bez kouření neexistují, ale já si připadám jaksi divně. Ne, že bych neměla ráda svoje tělo, ale je to takový…no…holt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
9.11.13 19:21
@Jůlinka T. píše:
No ale jako fakt…chlapi obecně bez kouření neexistují, ale já si připadám jaksi divně. Ne, že bych neměla ráda svoje tělo, ale je to takový…no…holt nee.

mně to občas nevadí, je to příjemné, ale klidně se bez toho obejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
9.11.13 20:43

No holky, taky s tim mam problemy, ale rekla bych ze u me je problem v tom ze se nedokazu tak uvolnit a vyhodit vsechno z hlavy a vnimat jen ten sex. Sama se udelam s vibratorem hrave ale s pritelem se mi to povede jen malokdy… Ale nevzdavam se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.13 20:48
@Jůlinka T. píše:
Dle mých zkušeností ženy, pokud vám jde org orálně, musí to jít i souloží, ovšem to taky záleží na tom, jak se sehrajete při pohybu. Já zase orál nemusím, potřebuju to jeho tělo a nebo sama.

Já zas potřebuju hlavně ruku, orál mě nebere a u soulože mi to taky nejde. L.

• Citovat
  • Upravit
3249
9.11.13 20:49

Taky se hlásím, udělá mě jenom orálně. Při normální souloži jsem vždycky vyburcovaná až až, ale prostě to nejde, netuším proč. A nešlo mi to s žádným, a že sehraní jsme až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
9.11.13 21:29
@Koblížek21 píše:
Taky se hlásím, udělá mě jenom orálně. Při normální souloži jsem vždycky vyburcovaná až až, ale prostě to nejde, netuším proč. A nešlo mi to s žádným, a že sehraní jsme až až.

Mas dobry ze ti to aspon oralne udela, ten muj to nema rad:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
9.11.13 21:34

@Micheillle mno, jako jo, jenže ho to napadne tak dvakrát do měsíce, to sice pak opakovaně takže jsem totál vyždímaná, ale frekvencí už mě to taky moc nevytrhne. Mně naštěstí relativně stačí, že se udělá on a že vím, že se mu to líbí. Jsem takovej splachovací blbec, ale stačí no. I když, kdyby byl akčnější, nebyla bych proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.13 21:39
@Anonymní píše:
Já zas potřebuju hlavně ruku, orál mě nebere a u soulože mi to taky nejde. L.

Upravuju : hlavně jeho ruku :lol:

• Citovat
  • Upravit
510
9.11.13 22:39
@Koblížek21 píše:
@Micheillle mno, jako jo, jenže ho to napadne tak dvakrát do měsíce, to sice pak opakovaně takže jsem totál vyždímaná, ale frekvencí už mě to taky moc nevytrhne. Mně naštěstí relativně stačí, že se udělá on a že vím, že se mu to líbí. Jsem takovej splachovací blbec, ale stačí no. I když, kdyby byl akčnější, nebyla bych proti.

Taky bych si nestěžovala kdyby byl trochu akčnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.13 07:10

S přítelem nezažívám orgasmus pořád, ale když ho mám je to supr. Jednou udělal „něco“ a to jsem si vychutnala a pak mu to oplatila..náš sex je hezký..ale pořád je co zlepšovat..

• Citovat
  • Upravit
625
10.11.13 21:38

Já tedy mívám při milování s manželem orgasmus, ale chvíli trvalo, než jsme se sehráli. V předchozích vztazích šlo jen o bezhlavé bušení do „díry“. Myslím, že manžel přišel na techniku pohybů, které mi dělají dobře. A hlavně se uvolnit a nemyslet na tisíc jiných věci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.13 22:22
@Micheillle píše:
Mas dobry ze ti to aspon oralne udela, ten muj to nema rad:-/

fakt? ten můj taky ne.. občas to docela chybí
M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.13 22:55

Já taky nemam. Jen pokud si to dělám sama, tak ano, ale vaginální jsem nezažila nikdy. Je to asi blbý, ale už jsem si na to nějak tak zvykla a ani nemám náladu to zkoušet dál. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky