Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mam pri sexu orgasmus jedine, kdyz jsem na konicka a to pak muzu i „100ד
. Zkousela jsi jit na konicka a aby te partner drazdil jeste jeme prstem na klitoris?
Me kdyz uz nic nepomuze tak tohle vzdy…
![]()
Tak to je mi tě upřímně líto, zakladatelko. Orgasmus mám vždy a je jedno, v jaké poloze nebo jakou technikou. Co když je to partnerem ?
Pokud si sama orgasmus přivedeš, tak to není v tobě. Ale to je spíš pro sexuologickou poradnu…
V těhu mě sex bavil úplně nejvíc…manžel z toho byl jurodivý, protože se bál… ![]()
Me bohuzel nepomohlo ani „na konicka“. Zkouseli jsme uz vsechno mozne, polohu, kde se muzu drazdit sama, to slo, ale porad to neni vaginalni orgasmus. Rada bych to nekdy zazila.
Ahoj, bez dráždění klitorisu bych nikdy orgasmu nedosáhla, a to musím ještě sama, takže jsem se přestala stydět a v průběhu milování miláčkovi pomůžu (nebo spíš sobě). Musím být v misionářské poloze. Ještě mi to jde i když jsem já nahoře, ale to ne pokaždé. Miláček když chce ,,udělat" všechno sám, tak musí ústy
Takže předehra, vyzkoušíme některou/é polohy na jaké je chuť a pak na misionáře. Orgasmus mám pak vždy a to se milujeme i 3× po sobě a v 99% společný, protože to jde lépe korigovat(buď spomalým já, nebo on). Tak zkuste vyzkoušet a hlavně nemyslet na to
Příspěvek upraven 06.04.11 v 14:50
pokud nemáš problém s orgasmem při masturbaci, tak to spoj dohromady, takhle to my s přítelem děláme už léta…
já dole, prstíky na klitoris a dráždím se vlastně naprosto stejně jako když jsem sama, polštářek pod prdku, abych byla výš (pohodnější pro partnera, který jakoby klečí předemnou, tělo vzpřímené-čímž pádem právě nepřekáží mé ruce)…oba si to moc užijem a oba sme spokojení jak želvy…
navíc jsme v téhle poloze natolik sehraní (hlavně tím, že vlastně oba udáváme tempo (já pro sebe drážděním prsty a on pro sebe frekvencí „zásunu“ (nevím jak líp to napsat) , jaké každému z nás vyhovuje, není při troše praxe ani problém se společným vyvrcholením ![]()
Příspěvek upraven 06.04.11 v 14:48
Tak to jsem asi divná, já mám orgasmus přes klitoris vždy, a vaginální jak kdy někdy i víckrát za sebou, záleží na předehře, ale nesmím mít prvně přes klitoris potom nejde vaginální a nesmím si ho ani dráždit potom to bud strašně dlouho trvá a nebo to prostě nejde. Prostě bud mám přes klitoris nebo vaginální a to i 5*po sobě záleží opravdu na předehře a poloze, někdy nemám žádný když není chut. ![]()
Tak když jsem začala sexuálně žíti, tak jsem měla orgasmus asi až po roce. Jinak teda nemasturbuju. Nechápu ženský, kterým to jde. U mě teda ani náhodou. Orální sex u nás doma nefrčí. Jestli 3× do roka, tak to je hodně. A při klasické souloži asi teda mívám vaginální orgasmus
. A nejvíc se mi líbí, když už manžel skoro bude. To je pak rozhodující chvilka
. Buď budu a nebo ne
. Manžel se teda snaží držet co nejdýl, až mě to občas rozčiluje.
Já tedy mívám orgasmus při sexu, ale potřebuji k tomu své „představy“, které mě vzrušují… a hodně mi to pomáhá. Holt po 10 letech, jsme sice „sehraní“, ale přeci jenom je to už taková trochu rutina.
„Odbíháte“ při sexu taky do svých představ, nebo si užíváte „jen fyzično“ se svým partnerem?
já tedy vnímám jen fyzično…jakmile bych začala přemýšlet nad něčím jiným, čímkoliv - i vzrušujícím- tak u mě veškerá vášeň opadne ![]()
ja taky jen fyzicno, se bojim, ze bych se myslenkama dostala od sexualnich predstav po nakup kocarku . Ja jen vnimam co se deje ve mne a predstavuju si to ![]()
Tak já ho mám už od začátku - tedy při první akci ještě ne, ale podruhé už jsem ho měla a od té doby v podstatě po každé
dřív jsem měla třeba i několik, ale teď už ne
asi je to i tím, že je to pořád s tím samým - jsme spolu 12 let, tak už to není takové vzrůšo…
Jen se bojím, jaké to bude po porodu, doufám, že to zůstane stejné… ![]()
Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale určitě pochopíte proč. Mám problém a potřebovala bych vědět, jestli se najde někdo, kdo má ten stejný a popřípadě poradí, jak ho vyřešit. Jsem z toho fakt smutnáJeště nikdy jsem přímo při milování nezažila orgasmus. Mám ho jen tehdy, když mi můj partner pomůže ručně (jako při masturbaci) nebo jazykem. Prostě jsem ještě nikdy neměla orgasmus jen tak „přirozeně“ přímo u sexu, ať se partner snažil jakkoliv. Četla jsem, že se to možná zlepší po porodu, ale dítě už mám a žádná změna, tak fakt nevím
Ahoj,
nevím,jak je to procentualně,ale jsou ženy,které mají orgasmus vaginálně, některé klitoriálně a bohužel některé nepoznají orgasmus vůbec. Já patřím do skupiny prostřední a leckdy si to raději sama udělám,než mít v sobě chlapa. Orál mě už taky moc nebaví,trvá mi to dlouho. Buď ráda i za to málo co máš ![]()
Jinak bez představ mi to nejde ani s partnerem ani samotné.
Pro ty které mají problém s klitorálním orgasmem - představujte si perverznosti, scény z péčka, prodlužujte výdech, mně třeba bere představa jak si to manža dělá u péčka, to je pak výbuch jak prase ![]()
také mám orgasmus jen přes klitoris, vaginální sem zažila jen párkrát a zřejmě to bylo speciální konstelací hvězd, protože jinak nevím, co bylo jinak
…takže to řešíme tak, že buď jsem nahoře a klitoris si vlastně třu o jeho …stydkou kost(?) nebo jsem dole a zaujímáme takové polohy, abych si dosáhla rukou kam potřebuju
a taky zásadně zavírám oči, jinak bych si to neužila…v téhle poloze pak nemám občas potíž ani s dvěma orgasmy za sebou, takže po nějakém čase už sme schopní se s partnerem sejít…