Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
14.12.16 10:59

@matkabagristy je mi ukradeny, co si matka dítěte, o které pecuju s jejim otcem 50% tydne, o mne mysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
14.12.16 11:01
@matkabagristy píše:
@Kangaroo promiň, ale matka dítěte, o které občas pečuješ, je ti ukradená?

mně ja taky ukradená 8o? Ale já o něj moc nepečuju, na to má tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
14.12.16 11:02

@Kangaroo jak myslíš. Já už svoje napsala, děcku je 25. Ale třeba ti to vyjde po tvém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
14.12.16 11:12
@Venetia píše:
mně ja taky ukradená 8o? Ale já o něj moc nepečuju, na to má tatínka.

Mě nebyla ukradená do té míry, že jsem respektovala, že je ona je matka dítěte. Ale oproti okolí máme pěkné vztahy v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
14.12.16 11:12
@Kangaroo píše:
@Lama Lama ziju v Austrálii, tak si zkus představit to vedro ;)
Plus snad každy dítě ma nejakej režim, ze? Takze jako nakoupit je pro me přednost, takze s dítětem muzem strávit na hřišti delší dobu, protože uz se nic „nemusi“. Taky chodi jeste po obědě na chvilku spat, takze tomu se ty aktivity taky musi podřídit a odpoledne se musi vzit psi na procházku, ona chce jit v tomhle vedru plavat a pak je cas vařit večeři..
Mne by spis zajímalo, proc si myslis, ze na to dojedu a jak?! Od jeho dcery? Od partnera? Od jeho ex? Ta je mi upřímně ukradená

uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.12.16 11:13

@Lama Lama no, psala jsi v reakci o dojetí, ze souhlasis.
Ja vase názory respektuju.

Dále jsem se ptala, jak na to dojedu. Myšleno, jakým způsobem a od koho a odpověď jsem nedostala… :nevim:
Ja vase názory respektuju. Kazdej žijeme jinej život a mame jine situace, které nam život nabídne.

Nicméně, vzhledem k tomu, kolik času s malou travime, a ze je v nasi péči 50%, ze nejsem jen milenka, co sedí na zadku a nechá se obskakovat, naopak plánuje, co vařit, co delat, jak ji zabavit, protože nemáme jine deti, které by si s ni mohly hrát a protože se starám o domácnosti, tak dle moji filozofie jsou tu určitá moje pravidla, která se budou respektovat. Jako poprosit, podekovat a poslouchat, kdyz ji tatínek neco říka nebo vysvětluje. Nedělám to jako neco za neco, ale chci, aby ve mne mela důvěru, ale zároveň i respekt, protože ja ji taky respektuju, i kdyz je takhle prtava. Samy musíte vedet, ze kolikrát jsou deti tak vnímavé a chytre, ze se nestačíte divit, co se v jejich hlavách děje a jak je mozny, ze neco takovýho vzešlo od 4 letyho prcka.

Za me, by mel mit nevlastní rodič take respekt od deti. Z mého pohledu nezáleží ani na veku. Mela jsem nevlastního otce, který uz tu neni a byl to naprosto úžasný clovek. Mam dalšího nevlastního otce, vim, ze mou mamu miluje, mam ho rada, sice nesouhlasím s některými věcmi, ale porad mam vůči němu respekt a to jsem ho poznala v mých 23.
Je to o respektu a o domluvě dotyčných vlastních + nevlastnich rodičů.

Soudy a prokletí typu „na to dojedes“ se mne nedotknout a maximálně se obrátí proti tomu, kdo ta slova vyrkl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
14.12.16 11:31
@matkabagristy píše:
Mě nebyla ukradená do té míry, že jsem respektovala, že je ona je matka dítěte. Ale oproti okolí máme pěkné vztahy v rodině.

tak to samozřejmě, takto jsem to nemyslela.. mně je ukradená v tom smyslu, že nemám potřebu ji poznat, stýkat se s ní a komunikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
14.12.16 11:39
@Kangaroo píše:
@Lama Lama no, psala jsi v reakci o dojetí, ze souhlasis.
Ja vase názory respektuju.

Dále jsem se ptala, jak na to dojedu. Myšleno, jakým způsobem a od koho a odpověď jsem nedostala… :nevim:
Ja vase názory respektuju. Kazdej žijeme jinej život a mame jine situace, které nam život nabídne.

Nicméně, vzhledem k tomu, kolik času s malou travime, a ze je v nasi péči 50%, ze nejsem jen milenka, co sedí na zadku a nechá se obskakovat, naopak plánuje, co vařit, co delat, jak ji zabavit, protože nemáme jine deti, které by si s ni mohly hrát a protože se starám o domácnosti, tak dle moji filozofie jsou tu určitá moje pravidla, která se budou respektovat. Jako poprosit, podekovat a poslouchat, kdyz ji tatínek neco říka nebo vysvětluje. Nedělám to jako neco za neco, ale chci, aby ve mne mela důvěru, ale zároveň i respekt, protože ja ji taky respektuju, i kdyz je takhle prtava. Samy musíte vedet, ze kolikrát jsou deti tak vnímavé a chytre, ze se nestačíte divit, co se v jejich hlavách děje a jak je mozny, ze neco takovýho vzešlo od 4 letyho prcka.

Za me, by mel mit nevlastní rodič take respekt od deti. Z mého pohledu nezáleží ani na veku. Mela jsem nevlastního otce, který uz tu neni a byl to naprosto úžasný clovek. Mam dalšího nevlastního otce, vim, ze mou mamu miluje, mam ho rada, sice nesouhlasím s některými věcmi, ale porad mam vůči němu respekt a to jsem ho poznala v mých 23.
Je to o respektu a o domluvě dotyčných vlastních + nevlastnich rodičů.

Soudy a prokletí typu „na to dojedes“ se mne nedotknout a maximálně se obrátí proti tomu, kdo ta slova vyrkl :srdce:

jo, souhlas, dojedeš je moc silnej výraz, nepřijde mi to úplně vhodný.
jen že prostě tady je „moje pravidla“ verzus pravidla rodičů. a těžko říct, co je víc. :nevim:
pokud se to netýká dcery, tak se dohadujete fifty fifty. POkud ano, tak mi přijde, že pořád tam má mít hlavní slovo otec. A pokud chce dát dítěti na výber nákup nebo hřiště, tak mu má být dáno na výběr.

Neco jiného je interakce jen s tebou, tam asi beru, že se jedle podle tebe. Ale i tam bych byla k návykům dítěte z domova a od svých rodičů schovívavější a snažila se do toho nezasahovat tak, jako u vlastního. Zvlášť pokud to i otec má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
14.12.16 12:05
@Venetia
tak to samozřejmě, takto jsem to nemyslela.. mně je ukradená v tom smyslu, že nemám potřebu ji poznat, stýkat se s ní a komunikovat

možná škoda, já stopro budu po boku otce na svatbě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.12.16 12:14

@Venetia ano, na to ma tatinka. Respektuju i tohle. Navic, co je mi po jeho ex? Je to EX :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
14.12.16 12:18
@matkabagristy píše:
možná škoda, já stopro budu po boku otce na svatbě ;)

nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.12.16 12:21

@matkabagristy no, porad jsi mi neodpovedela na to, jak na to dojedu a od koho :D
Jestli jsi podle par příkladu usoudila, ze kociruju veškerý režim v domácnosti jen ja, tak jsi me nechala beze slov :potlesk:

Podnikáme spolecne aktivity a vypadame jako rodina a ja chci byt její součást. Na tom neni nic spatnyho. A jestli počítáš lasku k nevlastnímu dítěti jen děláním kravin, samou zábavou a podrizovani se, tak je to opici laska.

Mam malou rada, ale to neznamena, ze mi muze lézt po hlave a ze se neozvu, ldyz mi neco vadí, nota bene, kdyz se ta situace týká rodiny, mezi kterou počítám i nevlastní dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.12.16 12:23

@Venetia ze bude po boku otce na svatbě :lol:
Na tvoji asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
14.12.16 12:26
@Kangaroo píše:
@Venetia ze bude po boku otce na svatbě :lol:
Na tvoji asi :mrgreen:

ja nerozumim na jaké svatbe? Dítěte? Já mám dvě dospělé, a s tím mám taky problém, protože samozřejmě se nijak nestýkám ani s partnerkou mého ex..a ta představa, že bysme se tam měly sejít mi nedělá dobře…ale spíš nám dřív hrozí pohřeb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.12.16 12:32

@Venetia :lol:
A ty dospělé jsou tvoje nebo nějaké nevlastní? Ja se ztrácím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...