Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107637
14.12.16 12:34
@Kangaroo píše:
@Venetia :lol:
A ty dospělé jsou tvoje nebo nějaké nevlastní? Ja se ztrácím :roll:

mám dvě svoje dospělé, partner taky dospělou dceru z manželství ´+ 5.letého syna z předchozího vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
14.12.16 13:47

@Venetia @Kangaroo Takže znovu a polopatě. Před 20 lety jsem začala spolu s manželem částečně vychovávat jeho dítě. Podařilo se mi vybalancovat vztah já-dítě-jeho otec-jeho matka i tím, že jsem nezasahovala do výchovy dítěte a respektovala jeho matku. Vycházíme společně víc než slušně, není problém se sejít při jakékoli rodinné záležitosti. A i proto vím, že jsem při jakékoli akci, třeba včetně svatby holky, všude vítána jako manželka jejího otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
14.12.16 13:51
@matkabagristy píše:
@Venetia @Kangaroo Takže znovu a polopatě. Před 20 lety jsem začala spolu s manželem částečně vychovávat jeho dítě. Podařilo se mi vybalancovat vztah já-dítě-jeho otec-jeho matka i tím, že jsem nezasahovala do výchovy dítěte a respektovala jeho matku. Vycházíme společně víc než slušně, není problém se sejít při jakékoli rodinné záležitosti. A i proto vím, že jsem při jakékoli akci, třeba včetně svatby holky, všude vítána jako manželka jejího otce.

taky mi přijde, že je fajn vycházet next/ex. Ano, na jednu stranu mi to může být ukradený, co si o mě myslí. Na druhou stranu se ím vcelku dobře dá vyhnout přesně té projikované nenávisti k dětem. a i se tim usnadní různé ty předávky, rodinné akce a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
14.12.16 14:03
@matkabagristy píše:
@Venetia @Kangaroo Takže znovu a polopatě. Před 20 lety jsem začala spolu s manželem částečně vychovávat jeho dítě. Podařilo se mi vybalancovat vztah já-dítě-jeho otec-jeho matka i tím, že jsem nezasahovala do výchovy dítěte a respektovala jeho matku. Vycházíme společně víc než slušně, není problém se sejít při jakékoli rodinné záležitosti. A i proto vím, že jsem při jakékoli akci, třeba včetně svatby holky, všude vítána jako manželka jejího otce.

už chapu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.12.16 00:30

@matkabagristy tak to je úctyhodné vítězství.
Ono ale urcite cele to balancovani nelezelo jen na tvých ramenou, ale musela pravděpodobně chtit i tvého manžela ex.
Přítelova ex začala z ničeho nic mit problem me jen pozdravit, a to jsem na ni nikdy nebyla protivna, kdyz jsme se potkaly pri předávání dítěte.
Neudelala jsem vubec nic špatného (podle me) a ona je nasupena kdyz me vidí, ze si s malou hraju a ze ke mne mala běží, jen co ji vyklopi u nas pred barakem. A ja delam chybu, ze občas rozhodnu o tom, co se bude dít a ze se malé venuju a občas po ni chci, at si vyčistí zuby a ucese vlasy. AHA!!! :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.12.16 00:48

@Venetia to je deti jako smetí :mrgreen: ale tak s těmi dospělými je to uz trochu neco jiného ne?
Ja myslim, ze vybudovat vztah uz s dospělým dítětem je mnohem těžší, nez s malým do 10let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
15.12.16 06:33
@matkabagristy píše:

tichá závist ;) Já si naivně myslela, že bychom se s exmanželkou mohly alespoň tolerovat. No, nemohly. :nevim: :nevim: Nebyla mi „ukradená“, byla (a tedy fakticky stále je) to matka dítěte, které se mnou (alespoň částečně a občasně) sdílí domácnost. Říkala jsem si, že když má problém v komunikaci s bývalým manželem, můžeme nastavit komunikaci spolu, na úrovni dvou dospělých ženských, které mají jako styčný bod její dceru. Přeci jen se o některých věcech ohledně holčiček domluví líp 2 ženské ;) Ale z její strany to prostě nejde a já to za ty roky už vzdala. (a jen pro upřesnění, manžela jsem jí neodvedla od rodiny, potkala jsem ho cca 8 let po jejich rozvodu). Jsem prostě pro ni „ta tátova ženská“ :nevim: zvláštní, že jsem byla pozvána k jejím rodičům (a opětovně jsem), k její sestře (plánujeme společně lyže)…ale pssst, ona to nesmí vědět, to by udělala celé rodině peklo :zed:
Takže pokud vycházíš s ex, je to bezva, rozhodně to usnadní spoustu situací :palec: Ale jak už bylo nadneseno, vůle musela být i z druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
15.12.16 07:33

@Kissie9 praaaaave.
Vzdycky jsou na jakykoli vztah potřeba dva. I kdyz tohle je respektive vztah 3dospelych :roll:
Kdyz jeden nechce, tak s tim proste nikdo nic neuděla. A ja teda nejsem zrovna řitní alpinista :mrgreen:

Teda ale jako to, ze se stýkas s její rodinou je teda hustý.
Ja bych se nedivila, kdyby ex stropila scénu :oops:
Me chtela taky poznat její rodina, ale nejak na to nemam žaludek. Jsem asi máslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
15.12.16 07:50

@Kangaroo jasné, samovítězství jsem si připsala neprávem. Co mám vlastní děcka, chápu, co všechno musela bejvalka překousnout. Hodně štěstí, snad se to časem upraví. U nás to vlastně od začátku taky hned nebylo růžové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
15.12.16 07:52

@Kissie9 fakt tě zvou natajňačku, jo? To je maras. Tak to je fakt trubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
15.12.16 08:13
@Kangaroo píše:
@Venetia to je deti jako smetí :mrgreen: ale tak s těmi dospělými je to uz trochu neco jiného ne?
Ja myslim, ze vybudovat vztah uz s dospělým dítětem je mnohem těžší, nez s malým do 10let :think:

S dospělými není žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
15.12.16 08:16
@Kangaroo píše:
@Kissie9 praaaaave.
Vzdycky jsou na jakykoli vztah potřeba dva. I kdyz tohle je respektive vztah 3dospelych :roll:
Kdyz jeden nechce, tak s tim proste nikdo nic neuděla. A ja teda nejsem zrovna řitní alpinista :mrgreen:Teda ale jako to, ze se stýkas s její rodinou je teda hustý.
Ja bych se nedivila, kdyby ex stropila scénu :oops:
Me chtela taky poznat její rodina, ale nejak na to nemam žaludek. Jsem asi máslo :lol:

Jasně, tak ale „mi může být ukradená“ není ani z tvý strany moc dobrá startovací pozice pro dobrý vztah. Ale třeba se to fakt časem utřepe. Já měla k buchtě zpocátku taky negativní vztah, pak se to přehouplo po fáze, že jí mám na háku. Ted vycházíme vcelku dobře, bavíme se spolu. Nebýt těch dětí, tak s ní na kafe teda nejdu, ale myslím, že to takle stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
15.12.16 08:53
@Lama Lama píše:
Jasně, tak ale „mi může být ukradená“ není ani z tvý strany moc dobrá startovací pozice pro dobrý vztah. Ale třeba se to fakt časem utřepe. Já měla k buchtě zpocátku taky negativní vztah, pak se to přehouplo po fáze, že jí mám na háku. Ted vycházíme vcelku dobře, bavíme se spolu. Nebýt těch dětí, tak s ní na kafe teda nejdu, ale myslím, že to takle stačí.

Tak zase já nemám potřebu se s ex manželky stýkat ani s ním nijak komunikovat. Vrcholem naší komunikace je pozdrav. Myslím, že z jeho strany je to úplně stejné.
Na druhou stranu se i stane, že se ho zastanu, když na něj manželka, z mého pohledu, nespravedlivě a nechápavě začne nasazovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
15.12.16 09:00
@opulus píše:
Tak zase já nemám potřebu se s ex manželky stýkat ani s ním nijak komunikovat. Vrcholem naší komunikace je pozdrav. Myslím, že z jeho strany je to úplně stejné.
Na druhou stranu se i stane, že se ho zastanu, když na něj manželka, z mého pohledu, nespravedlivě a nechápavě začne nasazovat. ;)

tak u vás asi těch příležitostí moc neni. U nás se předává často. A než aby zevlila venku… :nevim: Hlavně starší dost třeba trvá na tom, že chce na oslavě narozenin i tátu. A nechce dělat více oslav. Nevidim problém mu vyhovět, otec tam dorazí s buchtou. Tak spolu něco prohodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
15.12.16 09:30
@Lama Lama píše:
tak u vás asi těch příležitostí moc neni. U nás se předává často. A než aby zevlila venku… :nevim: Hlavně starší dost třeba trvá na tom, že chce na oslavě narozenin i tátu. A nechce dělat více oslav. Nevidim problém mu vyhovět, otec tam dorazí s buchtou. Tak spolu něco prohodíme.

8o Já zírám, fakt klobouk dolů :potlesk: Když to srovnám, jak to funguje u nás, a to jsem přitom chlapa exce nepřebrala… Jak jste dlouho s exem od sebe? My jsme spolu přes 2 roky a zatím jsem se s exkou ani neviděla, natož aby mě pozvala na oslavu narozenin :think: A jak takové setkání probíhá? To jako všichni sedíte společně u stolu a povídáte si jakože nic?? Já bych se teda bála, že tam nakonec skončím jak 5. kolo u vozu a partner se bude vybavovat jenom s exkou ohledně dětí. Ta vaše „Buchta“ má asi hodně ostré lokty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí