Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8138
16.12.16 12:08
@Lama Lama píše:
buchta jí říkám z dob, kdy byla milenou manžela a odmítal sdělit její jméno, abych jí nco neprovedla :mrgreen: Běžně už jí tak neřikam, tady na miminu už to mám tak zažitý, stejnak tu nebudu používat její jméno. O exovi taky v reálným životě nikdy nemluvim jako o ex. :nevim: Řikam jim jménem.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sorry, to mě pobavilo…OK, tak to od tebe teď už možná není myšleno jako urážka. Ale uznej, že názvy nextek (od extek) tady na miminu moc přátelské nejsou ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
16.12.16 12:08

@Kissie9 děti ve své péči nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
16.12.16 12:09
@Kissie9 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sorry, to mě pobavilo…OK, tak to od tebe teď už možná není myšleno jako urážka. Ale uznej, že názvy nextek (od extek) tady na miminu moc přátelské nejsou ;)

ale tak svého času to i jako urážka myšleno bylo. :think: Ale tak podle mě si to zasloužila a je to ještě hezký označení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
16.12.16 12:11

@Kissie9 Ale já na ex nenasazuju 8o Já to vyčítám svému partnerovi a snažím se korigovat partnerův přístup, který by prostě chtěl, abychom byli všichni jedna velká rodina a div společně neslavili Vánoce :roll: Já taková prostě nejsem a nebudu. A s jeho ex mě osobně nespojuje vůbec nic… Když nebudu chtít, tak ji do smrti nemusím vidět. Prostě ona do mé rodiny nepatří, pro mě je to úplně cizí člověk :nevim: Jediné, co musím respektovat je to, že s ní můj partner musí zůstat kvůli dítěti v kontaktu, ale to je asi tak vše. Já jsem prostě zvolila přístup, že se od jeho ex distancuju, protože chci s partnerem vytvořit rodinu NOVOU (do které samozřejmě zahrnuji i jeho dítě), a ne jenom rozšířit tu jeho STAROU rodinu, chápeš ten rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
16.12.16 12:12
@Lama Lama píše:
@Kissie9 děti ve své péči nemam

A já ti je přifařila…se omlouvám. Ale z tvého příspěvku ze dneška 10:13 jsem pochopila, že máš vaše děti v péči ty :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
16.12.16 12:13
@Lama Lama píše:
ale tak svého času to i jako urážka myšleno bylo. :think: Ale tak podle mě si to zasloužila a je to ještě hezký označení.

myslím, že to je klíčové. :)…jako jo, jsou i horší, čeština je květnatá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
16.12.16 12:15

Meme je ve spolecne. V peci matky jsou pritelovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
16.12.16 12:15
@Theli píše:
@Kissie9 Ale já na ex nenasazuju 8o Já to vyčítám svému partnerovi a snažím se korigovat partnerův přístup, který by prostě chtěl, abychom byli všichni jedna velká rodina a div společně neslavili Vánoce :roll: Já taková prostě nejsem a nebudu. A s jeho ex mě osobně nespojuje vůbec nic… Když nebudu chtít, tak ji do smrti nemusím vidět. Prostě ona do mé rodiny nepatří, pro mě je to úplně cizí člověk :nevim: Jediné, co musím respektovat je to, že s ní můj partner musí zůstat kvůli dítěti v kontaktu, ale to je asi tak vše. Já jsem prostě zvolila přístup, že se od jeho ex distancuju, protože chci s partnerem vytvořit rodinu NOVOU (do které samozřejmě zahrnuji i jeho dítě), a ne jenom rozšířit tu jeho STAROU rodinu, chápeš ten rozdíl?

Promiň, nechápu.
Ale není to tvým vyjadřováním, je to mým osobním nastavením ;) Mám to prostě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
16.12.16 12:16
@Lama Lama píše:
Meme je ve spolecne. V peci matky jsou pritelovo

Aha, děkuji za vysvětlení…u vás je dětí, že se to jednomu poplete :mrgreen: Taky asi máte občas veselo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
16.12.16 12:24
@Kissie9 píše:
Promiň, nechápu.
Ale není to tvým vyjadřováním, je to mým osobním nastavením ;) Mám to prostě jinak.

Jasný, každý jsme jiný… Já jsem majetnický typ, vím to o sobě a nehodlám to měnit ani kvůli partnerovi, ani kvůli nikomu jinému. Prostě se jednou rozhodl rozvést se svou ex, tak nevím, proč by ji měl tahat do našeho vztahu víc než je nutné. Ona je nejspíš trochu typ jako jsi ty, takže už jednou navrhla společný výlet ještě s nějakým jejím kamarádem, ale já tohle fakt nedávám a jsem si jistá, že ani do budoucna tohle neprojde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
16.12.16 12:42
@Theli píše:
Jasný, každý jsme jiný… Já jsem majetnický typ, vím to o sobě a nehodlám to měnit ani kvůli partnerovi, ani kvůli nikomu jinému. Prostě se jednou rozhodl rozvést se svou ex, tak nevím, proč by ji měl tahat do našeho vztahu víc než je nutné. Ona je nejspíš trochu typ jako jsi ty, takže už jednou navrhla společný výlet ještě s nějakým jejím kamarádem, ale já tohle fakt nedávám a jsem si jistá, že ani do budoucna tohle neprojde. :nevim:

No, tak ono ani tak nejde o to, jakej typ je ex. Hlavní je, jakej typ je tvůj chlap a jestli se to slučuje s tvými předtavami. Nemá smysl všechno házet na ex. Hlavní je tvůj chlap, ale ono se to těžko přiznává. Ex bude do vašeho života zasahovat jen tak, jak tvůj partner chce a jak jí nechá. A to jak v pozitivnim smyslu, tak negativnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
16.12.16 12:50
@Kissie9 píše:
Aha, děkuji za vysvětlení…u vás je dětí, že se to jednomu poplete :mrgreen: Taky asi máte občas veselo, že?

Mě to vcelku vyhovuje. Musí se svými dětmi fungovat, ve čtyřech dětech to fakt nejde tak, že si najde matku pro své děti a tady je máš a starej se. nebo asi jde, ale já tak fungovat nechci. samočást věcí jde společně, část jáse všema, pak zase on.
Mě kupodivu přijde nejproblematičtější situace já sama, běz svých dětí, on se svými dětmi. To pro mě není někdy snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
16.12.16 13:16
@Theli píše:

to je asi sen více tatínku… taky mi nedávno partner řekl něco, co mně málem srazilo ze židle…já bych to taky nedala ani omylem…ale zase mi nevadí, že tam jede a pomáhá jí se vším možným, pokud už to nepřehání, to i občas rýpnu, protože to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
16.12.16 13:18
@Theli píše:
Jasný, každý jsme jiný… Já jsem majetnický typ, vím to o sobě a nehodlám to měnit ani kvůli partnerovi, ani kvůli nikomu jinému. Prostě se jednou rozhodl rozvést se svou ex, tak nevím, proč by ji měl tahat do našeho vztahu víc než je nutné. Ona je nejspíš trochu typ jako jsi ty, takže už jednou navrhla společný výlet ještě s nějakým jejím kamarádem, ale já tohle fakt nedávám a jsem si jistá, že ani do budoucna tohle neprojde. :nevim:

No, pak jde to, jestli jsi to takhle komunikovala i svému partnerovi a jestli on je s tím v pohodě nebo třeba ve skrytu duše doufá, že se to u tebe jednou poddá ;)
Souhlasím v tomhle s @Lama Lama…nejde tady tak moc o ex, jako síš o přístup tvého chlapa.
(a úplně upřímně, mě někdo diktovat kým si smím nebo nesmím volat a bavit se, tak se mnou dlouho není…ale chlapi tohle obecně vnímají jinak ;)…taky se stýkám se svým bývalým přítelem, jdeme spolu třeba na oběd, na kafe, zavoláme si, postěžujeme si jeden druhému…a přitom je to vše na bázi kamarádství…paradoxně o to cennějšího, že přestálo i ta negativa rozchodu…a vím, že můj chlap si takhle občas vyjde s nějakou kamarádkou…proč ne? O nevěře to není, spíš o relaxu, kamarádství…Ale ano, zakopaný pes bude v jiných náturách. :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.16 13:22

Nemám :pankac: a ani nechci :*
Je to správně, špatně? Nevím…
Nevíte ani vy, tak nemoralizujte :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...