Mateří kašička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
raffaella
26.3.11 18:09

:-Chystáme se v srpnu.Lítame každý rok, akorát vloni jsme nebyli bohužel..Už se moc těším, u moře jsi vždycky odpočinu a miluju ten vlhký vzduch.A jak ti chutná ta mateří kašička?Kolik jsi toho dáváš do pusinky? :-D

• Citovat
  • Upravit
27.3.11 11:12

Ahoj Raffaell :lol:
My lítáme taky každý rok,jsem na moři závislá…takže tě chápu,člověk si vážně odpočine a zapomene na problémy doma.V loni jsme byli až na Vánoce v Egyptě,byla to docela změna trávit štědrý den jinak :mrgreen:
Letos právě nevim jestli někam pojedeme,chceme udělat svatbu…takže odložíme i případne IVF,člověk příjde na jiné myšlenky a třeba to půjde samo.Tlačit na pilu taky neni dobrý,což jsem do teď dělala a tělo se bránilo…
Jinak mateří kašičky si dávám 1 ml do pusy pod jazyk,nechám aspoň 4 minuty pod jazykem a pak to spolknu.Je to taková zvláštní chuť,ale dá se to… neboj :lol: a ráno na lačno,20 min.pak nic nejíst ani nepít… Dostaneš k tomu určitě návod
A pak mám i ten pyl Perga,ten užívám třikrát denně lžičku…ten mi docela i chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
30.3.11 16:12

Zdravím holky, jak pokračuje užívání kašičky? Chutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.11 18:08

Dá se to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Důležitý je, aby pomohla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
31.3.11 12:11

Ahoj holky, já ji pevně věřím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.4.11 10:16

ahoj holky,
přidávám se k vám, četla jsem si vaši zajímavou diskusi, kterou mi doporučily ženské z jiné diskuse.
Jsem s manželem po 7mi IUI a včera jsme se dozvěděli, že ani naše první IVF nedopadlo dobře, takže teď se snažím vynechat dokrory a už tak 4 dny brouzdám po netu a hledám něco, co by nám pomohlo přírodně.
Já mám nemocnou štítnou žlázu a manžel má málo spermií, takže nám dokroři řekli, že přirozeně je malá šance. Manžel byl na operaci varikokély, ale nepomohlo to a já mám za sebou operaci děložního čípku.
Teď se teda dívám na tu mateří kašičku, která mě moc zaujala. Myslíte si, že se dá jíst společně s ostatními bylinkami? Piju taky kontrihel a ženský čaj na pročištění a podporu plodnosti a ještě si budu kupovat bylinný extrakt od firmy Diochi. Ale nevím, jestli se k tomu dá ještě ta kašička jíst, ať se nepředávkuji bylinama :lol:
A další dotaz je - kašička je jen pro ženy nebo pomáhá i chlapům?
Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 14:24
Tak by to mělo být Pájo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já ji taky věřím,člověk musí mít pozitivní přístup bez něho to nejde :palec: :palec: :palec:
pája80 píše:
Ahoj holky, já ji pevně věřím. :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 14:38
Ahoj Ejvo,mám za sebou taky pár neúspěchů… přítel je po operaci varikokély v listapadu…tak má ještě čas na zlepšení spermii a věřim že ke zlepšení dojde…člověk musí být optimista jinak to nejde… poradila mi to i psycholožka…poznala že mám negativní přístup…a to tělo se pak brání a nepříjme embrijka.Strašně mi pomohla,určitě doporučuji…
Jinak mateří kašičku může i manžel…dobrý je i Profertyl,sice není zrovna levný ale obsahuje všechny vitamíny které jsou k obnově spermii třeba.A s bylinkama taky nevadí,já piju bylinky taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ejva píše:
ahoj holky,
přidávám se k vám, četla jsem si vaši zajímavou diskusi, kterou mi doporučily ženské z jiné diskuse.
Jsem s manželem po 7mi IUI a včera jsme se dozvěděli, že ani naše první IVF nedopadlo dobře, takže teď se snažím vynechat dokrory a už tak 4 dny brouzdám po netu a hledám něco, co by nám pomohlo přírodně.
Já mám nemocnou štítnou žlázu a manžel má málo spermií, takže nám dokroři řekli, že přirozeně je malá šance. Manžel byl na operaci varikokély, ale nepomohlo to a já mám za sebou operaci děložního čípku.
Teď se teda dívám na tu mateří kašičku, která mě moc zaujala. Myslíte si, že se dá jíst společně s ostatními bylinkami? Piju taky kontrihel a ženský čaj na pročištění a podporu plodnosti a ještě si budu kupovat bylinný extrakt od firmy Diochi. Ale nevím, jestli se k tomu dá ještě ta kašička jíst, ať se nepředávkuji bylinama :lol:
A další dotaz je - kašička je jen pro ženy nebo pomáhá i chlapům?
Děkuji za rady
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.4.11 14:46

díky Veru, vidím, že máme podobné osudy, snad už brzo s dobrým koncem. Po varikokéle by se měl spermiogram zlepšit tak do 3 měsíců, u nás to tak bylo, ale bohužel pak zase klesl a byl ještě horší než před operací. Taky doktor říkal, že to nijak výrazně na spermie nepomůže, že to chlapovi pomůže do budoucna, že ho to nebude bolet a tak.
Ale každý jsme jiný, tak třeba to vám pomůže a bude super výsledek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 18:11

Můj přítel ani nevěděl,že má varikokélu…nebylo nic poznat na pohmat a ani ho to nebolelo… jen ten snížený spermiogram.Nám doktor a né jeden řekl…že nejdřív po roce …a má zkušenosti i s tím že došlo i k srovnání spermiogramu,takže jsem pozitivní :mrgreen:
je teda pravda,že měl varikokélu prvního stupně…takže nebyla nikterak závažná,ale jsem ráda že se na to přišlo včas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 18:13

jak dlouho je po operaci?
Ze začátku to hodně kolísá… tak bych to určitě nevzdávala Ejvo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
2.4.11 20:58

Ahoj holky,
Ejvo, doporučuji,aby si manžílek chladil „kouličky“ na operované straně, zlepšuje to ten průtok krve. A do mateří kašičky určitě jděte, nedám na ni dopustit.
A myslím, že holky tady taky. Doporučuji www.vceli-produkty.eu
Mějte se hezky, ahoj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
4.4.11 16:06

je to už rok, co byl na operaci a jak říkám, po ní se to zlepšilo, ale pak se to zase ustálilo do stejných kolejí. Někdy to bylo dokonce horší než před operací. Taky jsme o tom vůbec nevěděli, až když se zjistil nízký počet spermií, tak šel k urologovi a ten na to přišel. U nás bude asi největší strašák stres, kterého má manžel ve firmě požehnaně a bohužel se nedá moc odbourat jednak vzhledem k jeho povaze, že nemůže chvilku odpočívat a jednak, že je firma jeho.
V sobotu jsem si v lékárně koupila kašičku, takže teď ji oba budeme jíst. Já už jí mám od soboty, řeknu vám ale, že je to docela hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.4.11 20:41

Evjo, mateří kašička pravda nechutná moc dobře, ale dá se to zvládnout. Co není dobré je zdravé. 8-o 20 dní uteče jako voda a pak budete mít s kašičkou pauzu.My máme zrovna teď. :-)
A zkuste s manželem trochu odpočívat, já vím, že při firmě to moc nejde, že se mi to dobře mluví, ale ten stres je fakt kulový hnus. Sama to znám. :zed: :zed:
Třeba si udělejte nějaký týdenní harmonogram. A nebo , a to je ještě možná lepší, v létě vyjeďte někam k moři. To se většinou holky vrací těhu. :mrgreen: Hodně hezkých chvil :-) , sil a bezstresových dní,ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
7.4.11 09:54

ahojky,
díky za rady, samozřejmě, že to všechno taky víme, u mě to zas takový problém není, já jsem pohodář, ale u manžela je to horší. Prostě má milion věcí a do toho dělá ještě vysokou a bohužel má taky takovou pracovitou povahu, on prostě neumí odpočívat, přijde si, že něco prošvihává.
K moři jezdíme skoro každý rok a bohužel nic. Tak teď uvidíme, já jím kašičku a piju čaje, manžel jí Macu a pije čaje a teď jsem mu taky objednala kašičku, tak to by v tom byl čert :cert: , aby to nevyšlo ne. ahoj všem a krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí