Matkou na "stará kolena"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
17.2.14 21:54
@Bauli píše:
@krtek7489 ale chápeš, že sem mamina, co má dítě pozdě a je z toho v prd.li, nezvládá, lituje a já nevím co, tak sem nenapíše? :roll: Protože ví, co by ji tu čekalo a stejně by vás to ani nezajímalo. Chcete číst, jak je to úžasné, skvělé, sluníčkové a všichni s chutí do toho :potlesk: :nevim:

a proč by sem teda maminky, co mají dítě kolem pětatřiceti až čtyřiceti nemohly psát, že to zvládají a jsou v pohodě a nejsou z toho ani v p…, ale naopak je to baví, užívají si to a jsou vysmáté? Nebo to se snad nesmí říkat nahlas? Nebo nám to z nějakého důvodu nevěříte nebo co?

Příspěvek upraven 17.02.14 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Bauli píše:
@krtek7489 ale chápeš, že sem mamina, co má dítě pozdě a je z toho v prd.li, nezvládá, lituje a já nevím co, tak sem nenapíše? :roll: Protože ví, co by ji tu čekalo a stejně by vás to ani nezajímalo. Chcete číst, jak je to úžasné, skvělé, sluníčkové a všichni s chutí do toho :potlesk: :nevim:

Takže to opravdu není tak sluníčkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
8)

Příspěvek upraven 23.02.14 v 20:14

• Citovat
  • Upravit
19799

Bude mi 38,stará se necítím, je fakt, že nám to nešlo napoprvé jako první 2 děti, ale 9 měsíců a i když to nedopadlo(ZT v 19tt),tak to určitě pokud to půjde zkusíme znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
17.2.14 21:56
@Navli píše:
Ne, ale ta dvacítka si to klidně mohla prožít jaké dítě své mámy. A vtipný jí to třeba vůbec nepřijde.

Myslíš jako dítě své 45 leté mámy - takže ji měla v kolika - kolem 20? Tak to jí možná vtipné nepřipadá, třeba byla ještě mladá, nezkušená a nezvládala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.2.14 21:56
8)

Příspěvek upraven 23.02.14 v 20:14

• Citovat
  • Upravit
15113
17.2.14 21:57

@Bauli Mně bude 45 letos jako tvé matce, mám tříletého kluka, stíhám úplně stejně jako před 23 lety. Kolik babiček ve stejném věku vychovalo svá vnoučata, když dcera nebyla k ničemu chlastala, fetovala, neměla zájem. Jde to úplně normálně, akorát k čemu je to dobré dobrovolně podstupovat také nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.2.14 21:58
8)

Příspěvek upraven 23.02.14 v 20:13

• Citovat
  • Upravit
9128
17.2.14 21:59
@Bauli píše:

Sluníčkové a skvělé :) no nevim, pro mě je to normální, mám děti, starám se, je fakt, že si to užívám. Pro mě je důležité, jak to cítím já a ne co prožívá nějaká jiná. A jestli někdo lituje, určitě jo, ale zase jiná nelituje, to je jako se vším.

A všichni hurá do toho, tak to určitě ne, mojí kolegyni z práce co byla už před v 50-kou tak znavená, zapšklá a pomalu nad hrobem bych to rozhodně nedoporučila :)
Ono mít děti ve 20-ti není pro každou a to samé platí i o pozdějším věku.

Příspěvek upraven 17.02.14 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.2.14 21:59
8)

• Citovat
  • Upravit
802
17.2.14 22:00

Dámy :roll: vy tady odsuzujete že je někdo postarší a má dítě :roll: ale v jisté době byla 25letá prvorodička stará :zed: běžně v té době měla ženská už 2-3 děti :potlesk: takže i vy dnes 30cátnice jste podle někoho také staré :lol: sama mám puberťačku a dá se říct že jsme v pohodě a klídku :hug:
jen dodat příchod malé mě bylo 40 muži 43 obohatil náš život, vše už jsme měli, žádné honění prostě jsme si užívali, bylo to takové vykopnutí ze stereotypu :palec: škoda jen že manžel tragicky zemřel, ale to se může stát v každém věku :,( ale i tragedie spojuje
Jak žijeme??? krásně v klidu hodně lidí řekne že nám ten vztah závidí :nevim:
Bude mi 55 a malé je 14 nepozoruji že by strádala ba naopak věnuji se ji vice jak mladí rodiče v okolí :hug: jen bych řekla že věkem máme i větší zodpovědnost tak je i větší strach aby se něco špatného nepřihodilo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
17.2.14 22:01
@Bauli píše:
@Haku jo beru, pár vás to tady tak píše, ale pak je tu pár maminek, co prostě neuznávají, že by to mohlo být jinak. Chápeš, jak to myslím?

Zatím tady ale každý, kdo popisuje vlastní zkušenost, píše jen to hezké. Tak nevím - čím to asi bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.2.14 22:01
@Bauli píše:
@Regina Hero ale já ti to věřím. Pro tebe platí to stejný, co sem odpovídala Haku ;)

no a proč ty teda pořád opakuješ, že to tak není? Kdybys mluvila ze své zkušenosti, tak bych to ještě chápala, ale tebe se to netýká, tvé matky se to netýká, ale mluvíš za nás všechny, které v tom žijeme a máme s tím zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.2.14 22:02
8)

• Citovat
  • Upravit
29350
17.2.14 22:04
@boball píše:
@Bauli Mně bude 45 letos jako tvé matce, mám tříletého kluka, stíhám úplně stejně jako před 23 lety. Kolik babiček ve stejném věku vychovalo svá vnoučata, když dcera nebyla k ničemu chlastala, fetovala, neměla zájem. Jde to úplně normálně, akorát k čemu je to dobré dobrovolně podstupovat také nechápu :nevim:

a ty máš toho tříletého kluka nedobrovolně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí