Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loki01 Moje dvouletka zase umí půl abecedy. Mám z toho dělat nějaký zásadní závěr? ![]()
@Cuarentena má v podstatě pravdu.
Nevidím podsatu svého bytí v tom, oblítávat každej kroužek se svým dítětem, co je po ruce, to základní, jako máma jsem schopna mu dát sama, když chci.
Nemám první dítě, mám třetí a možná to už nejen mne háže někam trochu jinam, nemám zapotřebí dělat ze svého dítěte atleta už v plenkách, chci z něj udělat samostaného jedince do budoucna.
Mám zapotřebí držet rodinu jako celek spokojenou, k tomu patří část mých časů a zájmů každému z nich.
A klidně do toho zakomponuji úklid, vaření, žehlení, praní, doktory, čas věnovaný dětem, chlapovi, zvířatům…
Oni mi to umí vrátit, rádi, protože jak se do lesa volá… ![]()
@ivana-domca píše:
když ví chlap jak na to, tak kdybych byla na smrtelný posteli, tak chuť na sex dostanu![]()
@berry4 píše:
@Loki01 Moje dvouletka zase umí půl abecedy. Mám z toho dělat nějaký zásadní závěr?
Urcite. Je sikovna
@berry4
Teda, ta je dobrá. Musím to dát přečíst sestře, dvouletý synovec umí akorát,,bábíííííí,, máma, tata, hafi a pipi,,, je zaostalý chudáček?
@Silwinka87 píše:
nežije..
já vím že ne, proto ten cert na konci ![]()
@berry4 píše:@Cuarentena má v podstatě pravdu.
Nevidím podsatu svého bytí v tom, oblítávat každej kroužek se svým dítětem, co je po ruce, to základní, jako máma jsem schopna mu dát sama, když chci.
Nemám první dítě, mám třetí a možná to už nejen mne háže někam trochu jinam, nemám zapotřebí dělat ze svého dítěte atleta už v plenkách, chci z něj udělat samostaného jedince do budoucna.
Mám zapotřebí držet rodinu jako celek spokojenou, k tomu patří část mých časů a zájmů každému z nich.
A klidně do toho zakomponuji úklid, vaření, žehlení, praní, doktory, čas věnovaný dětem, chlapovi, zvířatům…
Oni mi to umí vrátit, rádi, protože jak se do lesa volá…
Nic se nesmi prehanet, to je jasne.
Ja prece celou dobu rikam, ze nejhlavnejsi je se proste domluvit tak aby to vyhovovalo vsem.
@Lenka002 Tak to je dobrý výkřik do tmy. Přečti si aspoň všechny příspěvky, abys pochopila, proč to Berry napsala
![]()
Koukám teda že diskuse se tady tak otočila že čekám kdy se to tady zamče ![]()
@1simona1 píše:
Koukám teda že diskuse se tady tak otočila že čekám kdy se to tady zamče
Taky jsem nad tím už přemýšlela.. ![]()
@Lenka002 píše:
@berry4
Teda, ta je dobrá. Musím to dát přečíst sestře, dvouletý synovec umí akorát,,bábíííííí,, máma, tata, hafi a pipi,,, je zaostalý chudáček?
Ale to prece nikdo nerikal…
@1simona1 píše:
Koukám teda že diskuse se tady tak otočila že čekám kdy se to tady zamče
proč šak si nikdo nenadává sprostě, jen debatují
![]()