Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonymoous
2.1.13 18:53

Teda já koukám, jak zrovna v tomhle tématu se dá zvládat úplně všechno. To je celkem rozdíl proti jiným, kde se celý den věnuje dětem, uklízí, vaří, dělá v domácnosti a pak už je člověk tak straaašně vyčerpaný, že přece nemůže mít energii a náladu na nějaký sex… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8814
2.1.13 18:53
@Petr84 píše:
Teda, jak ti naši rodiče a prarodiče mohli vůbec žít a prožít spokojené dětství, když v té době nechodili do nějakých kroužků :think:

Moji rodiče teda spokojeně dětství nemeli… Matka byla v decaku a otce mlátil jeho ozraly fotr. A prarodiče? No za druhe světové to muselo byt úžasné… Moje babička byla zavlečena do německé rodiny…
Prosimte, víš prd o tom jak se dřív vyrůstalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
2.1.13 18:54

Je tu vůbec zakladatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.1.13 18:54
@anonymoous píše:
Teda já koukám, jak zrovna v tomhle tématu se dá zvládat úplně všechno. To je celkem rozdíl proti jiným, kde se celý den věnuje dětem, uklízí, vaří, dělá v domácnosti a pak už je člověk tak straaašně vyčerpaný, že přece nemůže mít energii a náladu na nějaký sex… :mrgreen:

To by ses teda divila.. :lol: Na to mi zbývá ještě hůůůra energie.. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
2.1.13 18:55
@Loki01 píše:
Ne, to nepotrebujes. Ale kroužky prospěšné jsou. A taky jak už jsem řekla, proto sedíš doma na mateřské… Zena v domácnosti podle mne od státu nic nedostává :think:Můj maly třeba ve 2,5 letech uplaval 7 metru. A tím, ze jsem doma pulirovala to nebylo. O vlivu plavání na fyzicky vývoj si toho jde spoustu přečíst, kdyby se to někomu zdalo zbytečne.

Asi tak. Ukažte mi dítě, které dá přednost vypíglovanýmu bytu před výletem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymoous
2.1.13 18:56
@Silwinka87 píše:
To by ses teda divila.. :lol: Na to mi zbývá ještě hůůůra energie.. :lol: :lol:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
8814
2.1.13 18:57
@Silwinka87 píše:
No fajn..Doma s děckem..Hladným a ve špině, ne? To je pěkné hovadina..Když jsi tak vzdělaná, tak bys měla, že čistota je taky důležitá..Nikdo tu nepsal, že musíš šurovat od rána do večera, ale když ti to děcko po O zaspí, tak není snad problém třeba vytřít, ne? Pak máš na dítě ještě času a času..
Já jsem to třeba dělala tak, že jsem každý den uklidila něco, vařila jsem na dva dny, takže mě péče o domácnost každý den nezabrala dýl jak třeba hoďku a půl..Pak jsem měla času a času na malého..A to jsme chodili od malička i do kroužků. Všechno se dá zvládnout..

No to je super, ze to tak mas!
Já to taky zvládala. Ve spíne se u nás nezije :mrgreen:
Ale třeba kamarádky malá proste od malička nespí. Jen v kočárku. Fakt :nevim: Jak říkám, každy to máme JINAK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr84
@Loki01 píše:
Moji rodiče teda spokojeně dětství nemeli… Matka byla v decaku a otce mlátil jeho ozraly fotr. A prarodiče? No za druhe světové to muselo byt úžasné… Moje babička byla zavlečena do německé rodiny…
Prosimte, víš prd o tom jak se dřív vyrůstalo

hlavně, že ty vždycky víš všechno a samozřejmě nejlíp :mrgreen:
Když někdy čtu tvé názory a tvůj tragický pravopis, tak si někdy říkám, na jakých školách že sis ty tituly koupila

• Citovat
  • Upravit
23847
@anonymoous píše:
Teda já koukám, jak zrovna v tomhle tématu se dá zvládat úplně všechno. To je celkem rozdíl proti jiným, kde se celý den věnuje dětem, uklízí, vaří, dělá v domácnosti a pak už je člověk tak straaašně vyčerpaný, že přece nemůže mít energii a náladu na nějaký sex… :mrgreen:

Správná manželka přece zvládne při sexu vytřít nebo oškrábat brambory :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.1.13 18:58
@Silwinka87 píše:
To by ses teda divila.. :lol: Na to mi zbývá ještě hůůůra energie.. :lol: :lol:

teda fůůůůra… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
anonymoous
@Silwinka87 píše:
teda fůůůůra… :mrgreen:

to je jedno jestli hůra nebo fůra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47759
@anonymoous píše:

když ví chlap jak na to, tak kdybych byla na smrtelný posteli, tak chuť na sex dostanu :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.1.13 19:00
@Petr84 píše:
Když někdy čtu tvé názory a tvůj tragický pravopis, tak si někdy říkám, na jakých školách že sis ty tituly koupila

tak to prrrr, nesud podle pravopisu, když nemůžeš vědět, zda žije v Čechách :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.1.13 19:02
@ivana-domca píše:
tak to prrrr, nesud podle pravopisu, když nemůžeš vědět, zda žije v Čechách :cert: :cert:

nežije..

• Citovat
  • Upravit
8814
2.1.13 19:02
@Petr84 píše:
8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria