Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janikula keby to bolo tak lahke vzdy
moje 2 pozitivne v rozpati 6 dni, vyzerali takto ![]()
a stale si lamem hlavu, ze kedy ta ovulacia vlastne bola ![]()
@soldi píše:
@Janikula keby to bolo tak lahke vzdymoje 2 pozitivne v rozpati 6 dni, vyzerali takto
a stale si lamem hlavu, ze kedy ta ovulacia vlastne bola
tak to vidím poprvé
, ale možné je asi všechno ![]()
@soldi bohužel nemám. Kdybych ti je teď vyfotila, tak by to bylo asi o ničem.
Tento cyklus jsem neměřila. Ale děkuji za odpověď.
@soldi tak přesně takto vypadaly ty testíky v rozmezí 17.-18.dc a 22.dc
@Foxinka cize boli rovnako silne? @Janikula no, tiez som bola prekvapena, za to graf sa vyvija pekne
http://www.fertilityfriend.com/home/362547
@riana12 ano, to je asi jedine logicke vysvetlenie, ktore by celkom sedelo ![]()
skoda, ze si to nemam ako overit.
resp. uz som jeden cyklus takto mala, ze tiez som mala pocit, ze boli dve ovulacie a vtedy sa mi presne o tolko aj predlzila LF.
a tiez to bolo 5dpo. skor mam obavy, ci to nebude nejaka porucha ![]()
ozaj, a Ty si ako na tom? uz sa snazite? ci este nie? ![]()
@soldi ja som minuly cyklus mala dva dominantne (12DC - 21 a 16mm) a graf vyzera, ze praskol aj ten druhy o par dni neskor… takze ja som preto s tou teoriou dosla aj k tebe ![]()
nesnazime sa, ale ochrane az tak nedavame v poslednom case dako „do tela“, tak uz som si aj ako taka regulerna snazilka potestovala ![]()
@riana12 no, lebo mne ano
stalo sa mi nieco podobne dva cykly dozadu. ale to som nemala taky pekny graf ![]()
@soldi nene, testovací čárka v obou případech byla silnější, dneska jsem dělala taky testík a dle mého asi pozitivní není ale možná jsou ty čárky stejně silné
…toto je na palici, když je minimální rozdíl, tak babo raď jestli ty barvičky jsou stejné, silnější či nejsou, abych si na to pořídila ještě nějakej mikroskop ![]()
@soldi čípek ne, protože to nikdy nepoznám…hlen sleduji ale teď mi nepřišel vůbec jako plodný ![]()
@Foxinka tak potom to zistis jedine spatne, podla toho, kedy pride ms
alebo mozno nepride, ale vtedy Ti to bude uz jedno ![]()