Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
4.9.12 09:42

@Berenika22 No čápa jsem viděla už asi před 3 měsíci, ale nebylo to u nás u domu. Grafík toho moc bohužel nevypoví, protože beru od ovulace utrogestan.
Příznaky uvidíme. Už mi takto nevolno bývalo, asi špatná strava nebo od zad. Teď dlouho nic a až zase teď, tak věřím, že to není psychika nebo záda. :)
Mě o pohnojeno vykládej. Prve se nám podařilo 3. měsíc a poté už 17 cyklů nic. Taky všichni říkali pohnojeno, pak jsem zkoušela všemožné klíčkové oleje, kontryhely, kapky, homeopatii, myslet na to, nemyslet na to, být v klidu, být ve stresu - zabavit se… A prozatím nic :D utroš mám prvně, tak mu věřím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
4.9.12 09:53

@Janie Bast naprosto stejný. Už jsem toho vyzkoušela moc, bylinky, vitamíny, kapky, tinktury…kašlu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.9.12 09:58
@Berenika22 píše:
@Janie Bast naprosto stejný. Už jsem toho vyzkoušela moc, bylinky, vitamíny, kapky, tinktury…kašlu na to.

Jo, tím jsem si taky prošla. Teď jsem skorát objednala ještě gel na podporu početí. Jsem totiž trubka… Věc se měla tak, že jsem se bála, že klasicské gely zpomalí nebo zabijí spermie, tak jsem raději zakázala manžovi vše… Jenže pak mě pak sprdl, že na sucho to nejde, tak jsem objednala ten gel… A pak teprve hledala dál a zjistila, že je ještě nějaký KY (johnson and Johnson) lubrikační gel, který nijak neohrožuje spermie, pohyblivost a početí… A stojí kolem 60-90 kč za 50 ml. Takto jsem dala za 100 ml (myslím) nějakých 480 kč vč. poštovného… ALe tak co, zkusím. Tohle by mělo i nějaké „prostředí“ příznivé pro spermie, tak to aspoň nepůjde na sucho. :D :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
4.9.12 10:10

@Berenika22 @Janie Bast
Hmmm, také jsem si slyšela, že po kyretě je jak pohnojeno. No „pohnojilo se to“, ale pohnojeno ani náhodou :cert:. Zkoušela jsem čaje, bylinky, „uklidnit se“, vídala čápy :mrgreen: a nic. Teď byl můj 18.cyklus završen tím, že jsem ms dostala 23.den a měla mrchu 8 dní, oproti klasickým 3-4. No nekup to. Už na to také kašlu, nehodlám se zbláznit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
4.9.12 10:12

@Janie Bast Graf vypadá pořád super! Držím palce :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.9.12 10:59

@verulenka No jo, taky jsem měla občas takové cyklíky… normál jsem mívala 25 dní a tak 14-15. den ovulaci. Pak jsem měla od 23 po 31 dní a ovulaci od 15 do 18 DC. Luteálka na prd (někdy jen 7 dní), MS taky místo 3-4, tak třeba 7 dní a docela silně atd…
Teď tomu nechám poslední cyklus a jdu k bylinkářce. Mám na ni kontakt od sestry. Její kamarádka se snažili 3 roky, dr. jim řekli, že bez IVF to nepůjde. šli na něj, čekali dvojčata a v 5. měsíci porodila mrtvé. Pak šla k této bylinkářce. Ta jim řekla, že teď to nějakou dobu nedostane (třeba i 6 týdnů), ale ať se neděsí, že to bude po těch bylinkách… Už to nedostala a má krásnou, zdravou holčičku počatou přirozeně. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.9.12 11:00
@verulenka píše:
@Janie Bast Graf vypadá pořád super! Držím palce :hug:.

Děkuji. :) Ale jak jsem psala, beru utrogestan, takže je to určitě nevěrohodné, ovlivněné, takže není důvodu jásat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
4.9.12 11:02

@Janie Bast Chudák holka, porodit mrtvá dvojčátka musí být hrozné, ale hlavně, že se nakonec zadařilo :kytka:.
Co je to za bylinkářku? Já už zkusila kde co, kromě čaje od Mojžíšové a Báby Radnické :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
4.9.12 11:03

@Janie Bast Možná není důvod jásat, ale také není důvod házet flintu do žita :hug:. Třeba budeš překvapená :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
4.9.12 11:05

@Janie Bast Já si připadám až komicky, jak jsem si vždy říkala, bezva, trefili jsme se do ovu, pak mě pěkně bolela prsa a… mrcha a tak pořád dokola a nic z toho. Je to na hlavu a proto už jsem to vzdala. Tento cyklus, vzhledem k té dlouhé mrše a nulovým příznakům to vidím na super anovulák, fakt děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.9.12 11:15

Jé, my jsme se kolem ovu nebo do ovu trefili tolikrát, že ani nevím, jaktože ještě nemám paterčata. :D Byť teda můj manžel moc sex nemusí. Když je dvakrát do měsíce, tak jsem ráda. :D Ale při snažení se snaží. :D Navíc ale směnuje a dělá těžkou práci, tak je to někdy boj.
No porodit mrtvá dvojčátka musí být fakt děs.
Hele, no mám na ni kontakt, nevím, jestli je ze Zlína přímo nebo různě jezdí, já mám na ni kontakt a kdy se má volat, ale nevím ani jméno. :nevim:
telefon je 577431970 a má se volat v pondělí 15-15:30 nebo ve středu 14:30 - 15:00
Tady ty bylinkářky mnohdy mají různá stanoviště, proto tak krátké doby volání a objednávek.
Já tomu dám ještě měsíc a pak se děj vůle boží.
To ne, já nehážu flintu do žita. Jen to nechci nějak zakřiknout nebo si něco namlouvat. I když teď jsem četla článek, jak pozitivní myšlení a psychika dělá divi. Nemám si třeba říkat, že chci mít zdravé dítě (když čekám), ale že dítě zdravé je… Tak já si říkám, že jsem těhotná. :D I když to teda jako nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
4.9.12 11:19

@Janie Bast Díky, byť Zlín mám dost z ruky, takže nic. Asi znamení, že se na to mám už fakt vykašlat. Pozitivním myšlením určitě nic nezkazíš :hug: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.9.12 11:25

@verulenka Ono možná ale má působiště i jinde. Možná by nebylo na škodu tam zavolat a zeptat se, jestli náhodou nepůsobí i někde jinde. Ale je to tvoje rozhodnutí. Já to prozatím nechám a další měsíc se kdyžtak objednám (a klidně se ti zeptám). Teď se budu těšit, že mě mrcha nezastihne.
Mám nějaký divný pocit v podbřišku…normál bych byla asi naštvaná nebo vyděšená… ale jelikož to beru jako dobré znamení, tak jsem docela i ščastná. :D :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
4.9.12 11:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.9.12 11:46

Chjo, dneska už se mi nic, ale nic nechce. :mrgreen:

• načítám...