Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
10.9.12 08:23

@Berenika22 Díky moc. TO víš, že nám to vyjde. ;) Já se těším na ten gel na podporu početí. ;) A nějaký utrouš tam taky mám… :dance: :dance: :dance:
No nic, jdu pracovat. ;) Zase kouknnu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
10.9.12 08:28

Maky, a kdy jdeš na umělko? Jak dlouho dopředu musíš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
10.9.12 08:41
@Berenika22 píše:
Maky, a kdy jdeš na umělko? Jak dlouho dopředu musíš stimulovat?

To přesně nevím, až podle toho, jak dopadne utz. Dneska jsem 1DC a objednávat se budu na 10DC, tzn. 19.9. A odvíjet se to bude od velikosti folíků, kdy půjdu na OPU. Ty troje prášky budu brát asi celý cyklus, Clostil 3-7DC. A dál nevím, co mi řeknou, jestli budu brát ještě něco po OPU nebo už jen Utrouš, fakt nevím :nevim: Sama jsem zvědavá, mám milion otázek, ale jak dojdu do CARu, tak na všechno zapomenu :roll: asi si to budu muset vždycky napsat na papír :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
10.9.12 08:58

@Maky.p Jéje, s těma otázkama to taky znám. ;) Mi to povídej. Já jsem to samé… Už si taky píšu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
11.9.12 11:20

@Maky.p teda tak vypadá náročně ale snad ti to vyjde a půjde vše jak po másle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.9.12 08:34

Ahoj,
dneska jsem celá zmatená. Právě probíhá první cyklus po ZT který se snažíme (celkem 3.cyklus od ZT) a od 18.DC do 25. DC jsem brala Duphaston. Dřív vždycky MS přišla do tří dnů od dobrání posledního prášku, ale tento cyklus už je to dnes 5. den a ms stále nikde. Včera ráno už jsem myslela, že je tady, když jsem se na záchodě utřela, měla jsem růžovo. Zrovna jsem odcházela do práce, tak jsem si dala tampón a břicho mě bolelo jako na MS. Když jsem večer přišla, tampón byl jen jemně růžový (asi to byla ráno nějaká minimální jednorázová akce) a od té doby čisto, čípek uzavřený. BT vypadá takto:
My Ovulation Chart
Ráno jsem si tedy udělala test (mamatest 10), ale je sněhobílo. Jsem z toho jelen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.9.12 12:02

Tak dneska kolem 10h zase trošku červeno na papíru dneska o něco víc než včera, od té doby zase nic. Tohle se mi fakt ještě v životě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
14.9.12 15:14
@Karko píše:
Tak dneska kolem 10h zase trošku červeno na papíru dneska o něco víc než včera, od té doby zase nic. Tohle se mi fakt ještě v životě nestalo.

to sa este spusti… este nemusis byt uplne hormonalne v poriadku…

• Citovat
  • Upravit
1925
23.9.12 09:04

Ahojky holky, jak se máte a co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
23.9.12 14:06

Nezlobte se holky, že vám sem lezu, ale hledám tak různě a v téhle diskuzi to vypadá, že mi možná poradíte nejlíp. Vidíte něco na testu? Jsem už asi dočista blázen. Vidím už čárky snad všude :-) Dnes jsem 9.-10.DPO,ale jelikož jsem nedočkavka, skusila jsem test. Je to značka pepino, teď o víkendu jsem mamatesty nesehnala.Ta poslední je za mokra a ostatní po zaschnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
23.9.12 15:01

@Lusesítka ahoj, tak na testiku je viediet takeho dusika, no kedze je to pepino, nejak by som si vela neslubovala… radsej pockaj a zozen mamatest a skus testnut o 2 dni, hcg stupa obden, takze potom uvidis… viem, ze je to cakanie hrozne, tiez som nedockava… ale je to dost nejednoznacne a nechcem Ti brat nadej ;) nadej je tu vzdy, kym nedorazi ms ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
23.9.12 19:35

@mijadave Díky za odpověď. Máš pravdu, neměla bych si dělat naděje, ale ono je to tak těžké :-( V květnu jsme o mimi přišli po dlouhém snažení a od té doby maličká naděje až teď. Ale právě o těch pepinech jsem četla, že dělají duchy, ale někdo si je zase chválí. No nezbývá, než čekat. Ještě jednou díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
23.9.12 22:26

@Lusesítka moja, posielam velke objatie :hug: :hug: :hug: ja viem, ake je to tazke, sama som prisla o babo 3× :,( nechem Ti brat nadej… to urcite nie, a viem, ze sa chytame kazdej slamky, kazdeho naznaku… kazdopadne Ti drzim pasticky a z celeho :srdce: Ti prajem, nech si tehu a vsetko je ok ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
24.9.12 08:40

@Lusesítka přeji hodně štěstí, aby to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
24.9.12 09:06

@Lusesítka ahoj moc bych ti to prala :hug: nechci te strasit nebo tak ja ale mela pred minuly mesic taky tak to pozitivni testy snad jsem jich delala 7…na 4 byla druha carka slaba ale porad tam byla a pak uz se vytratila a dosla ms :nevim: ale to vubec neznamena ze ty nemuzes byt tehulka moccc ti to preju pak napis jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí