Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsme byli včera poprvé v Caru! A co mně nejvíc zarazilo-když mi dělala doktorka ultrazvuk, ukazovala mi malinkou dutinku (ve zprávě psáno kulovité projasnění 3mm) a říkala, že to vypadá hodně dobře, že mám krásnou sliznici a nedivila by se, kdybych byla těhotná. No já to beru skepticky, dostala jsem pregnyl 26.9. a ovulace byla asi 27.9. takže si myslím, že přece na ultrazvuku ještě nemůže být nic vidět 5 nebo 6 dní po ovu…ne?
@Karko
jééé, to zní dobře!!! Držím palce
. Doktorka snad ví co říká
. Kdy testneš?
No moc se do toho nehrnu, doberu hezky duphaston a pak uvidim. Když nepřijde do pěti dnů po dobrání duphastonu.:)
Ahojky, nevím, čárka slábne, sílí, slábne, sílí,.. Už netestuju, až ve středu, tak jak mám. Věřím, že tam prcek je a nervovat se můžu až ve středu, kdyby tam nebyl
Každopádně to už budu vědět docela jistě ![]()
Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:13
@Maky.p aha, já myslela, že teď už to máš vědět v pátek
Jasný, dobře to dopadne.
Až další pátek
Ve středu si mám udělat test podle CARu a pak půjdu na krev, asi v ten pátek ![]()
Holky, netušíte jak se mění BT v případě, že dojde k dvojí ovulaci během jednoho cyklu, tedy z obou vaječníků. Jednou mi byla zpětně potvrzena na UTZ. Jak to potom vypadá na ovu testech? Děkuji.
Ahoj, na bt to moze, ale nemusi byt vidno. a vlastne ani na ovulacnych testoch. a v akom rozpati boli tie dve ovulacie?
@soldi
To bohužel nevím, bylo mi jen řečeno, že došlo k bouřlivé ovulaci
.
Je možné, že teplota stoupne a násedně klesne a zas stoupne?
Ahojky ![]()
@verulenka - sílí, sílí
je tak poloviční až tříčtvrteční jako kontrolní ![]()