Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
1.10.12 09:51

@Maky.p no ciarka je o trolinku silnejsia ako vcera, ono sa vsak odporuca cakat 10 dni po pichnuti, aj ked je evidentne, ze Ti slabla a zase silneje… skus testovat obden, tak je to najlepsie viditelne a aj hcg vraj rapidnejsie stupa ;) veeeeeeelmi Ti drzim pasticky, kiez by len silneli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
1.10.12 09:58

@mijadave - děkuju ti :hug: to jsem nevěděla, že by to takhle bylo možné.. Ale osobně si myslím a cítím, že to vyšlo, tak snad to tak bude.. Teď už plánuju testit ob den, tak ve středu už bude určitě krásná čárka! 8)

Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
1.10.12 13:10

@Maky.p Já se v těchto praktikách nevyznám, tak nevím jak dlouho se zobrazují na testu hormony po injekci, ale když čárka slábla a teď sílí… :hug:. Moc držím palce, ať je to za pár dní tlustice :palec:. A na odběry HCG se nechystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
1.10.12 13:36

@verulenka - taky si říkám, že když sílí, tak je to ok 8) V CARu mi řekli, ať si udělám test další středu a pak zavolám výsledek a objednám se na krev, takže počítám, že další pátek max už budu vědět určitě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.10.12 14:01

@Maky.p čárka sílí, držím pěstičky :potlesk: škoda že manžel na umělé oplodnění nikdy nepřistoupí :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
1.10.12 14:27

Bereniko, děkuji.. Myslíš, že nikdy? Třeba si to ještě rozmyslí :nevim: A co testy, ty aspoň podstoupí(l)? Víte, kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.10.12 14:40

@Maky.p Řekl, že pokud to nepůjde přirozeně, tak to je osud. Spermiogram nepodstoupí. Ale ještě před půl rokem říkal, že pokud to bude moci udělat doma a jen to odvézt, tak to udělá. Kdyby podstoupil aspoň vyšetření, tak budu ráda. Jenže ho nemůžu nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
1.10.12 14:43

@Berenika22 - hmm, tak to je od něj docela sobecké, že ani do toho vyšetření se mu nechce.. Jinak my taky vezli vzorek z domu, pokud to stihnete do hodiny odevzdat, tak vám to dovolí :palec: Můj byl taky proti kabince, takže na SPG z domu a u IVF se nestihl ani rozkoukat a už ho sestřička šoupla do pokoje s nádobkou :mrgreen: Říkal teda, že to bylo děsný, ale dal to, šikula 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
1.10.12 14:50

@Berenika22 Ahoj, koukám, že se snažíte necelý rok, tak to ještě není nic ztraceno a třeba nebude žádné IVF třeba :hug:. Omlouvám se pokud jsem něco přehlédla. Ty už nějaká vyšetření máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.10.12 14:54

@verulenka nene nemám. Dr. striktně trval na ročním snažení. Jinak mám taky po SP. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
1.10.12 15:01

@Berenika22 Aha, takže na testy až tak v prosinci? Třeba nebudou třeba :kytka: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.10.12 15:10

@Maky.p to je šikovnej. Je sobeckej ale nedonutím ho. Zatím to nehrotím, ale uvidíme. Hlavně musím přebít jeho argument, že když se to povedlo nepovedlo předtím, tak musí mít spermio v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
1.10.12 15:10

@verulenka to nevím, kdy mi udělá nějaké testy. Požádám ho aspoň o HP v listopadu, jak tam půjdu na preventivku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
1.10.12 15:44

@Berenika22 - to je mi jasné, že ho nutit nemůžeš, uvidíš, co vyjde z HP a SPG z domu ;) Třeba bude stačit jen nějaká menší podpora lékama a klapne to 8) Moc ti držím pěsti, aby to vyšlo co nejdřív :palec:

Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.10.12 19:37

@Maky.p :hug: dufam, ze ano, prajem Ti to, osobne si myslim, ze Ti to vyslo ;) tak sa tesim na stredu, dufam, ze das vediet ;)
@Berenika22 moja, to ma mrzi… moj tiez najprv povedal, ze pojde, potom, ked som mu povedala, ze nech ide, tak zacal streckovat… tak som ho jednoducho objednala a povedala som, ze ja som podstupila kadeco, pcham do seba kadeco a pribrala som kvoli hormonom 13kg, tak nech mi skusi povedat, ze nejde… a tiez som mu povedala, ze mu to odkazuje moj dr :mrgreen: tak mu ine neostavalo, lebo vdaka hormonom som bola neznesitelna :mrgreen: a samozrejme sme obaja ok :nevim: drzim pasticky, aby ste nemuseli na ziadne testy a nech sa Vam pekne zadari :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí