Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maky.p no ciarka je o trolinku silnejsia ako vcera, ono sa vsak odporuca cakat 10 dni po pichnuti, aj ked je evidentne, ze Ti slabla a zase silneje… skus testovat obden, tak je to najlepsie viditelne a aj hcg vraj rapidnejsie stupa
veeeeeeelmi Ti drzim pasticky, kiez by len silneli ![]()
@mijadave - děkuju ti
to jsem nevěděla, že by to takhle bylo možné.. Ale osobně si myslím a cítím, že to vyšlo, tak snad to tak bude.. Teď už plánuju testit ob den, tak ve středu už bude určitě krásná čárka! ![]()
Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:12
@Maky.p Já se v těchto praktikách nevyznám, tak nevím jak dlouho se zobrazují na testu hormony po injekci, ale když čárka slábla a teď sílí…
. Moc držím palce, ať je to za pár dní tlustice
. A na odběry HCG se nechystáš?
@verulenka - taky si říkám, že když sílí, tak je to ok
V CARu mi řekli, ať si udělám test další středu a pak zavolám výsledek a objednám se na krev, takže počítám, že další pátek max už budu vědět určitě ![]()
@Maky.p čárka sílí, držím pěstičky
škoda že manžel na umělé oplodnění nikdy nepřistoupí
![]()
Bereniko, děkuji.. Myslíš, že nikdy? Třeba si to ještě rozmyslí
A co testy, ty aspoň podstoupí(l)? Víte, kde je problém?
@Maky.p Řekl, že pokud to nepůjde přirozeně, tak to je osud. Spermiogram nepodstoupí. Ale ještě před půl rokem říkal, že pokud to bude moci udělat doma a jen to odvézt, tak to udělá. Kdyby podstoupil aspoň vyšetření, tak budu ráda. Jenže ho nemůžu nutit.
@Berenika22 - hmm, tak to je od něj docela sobecké, že ani do toho vyšetření se mu nechce.. Jinak my taky vezli vzorek z domu, pokud to stihnete do hodiny odevzdat, tak vám to dovolí
Můj byl taky proti kabince, takže na SPG z domu a u IVF se nestihl ani rozkoukat a už ho sestřička šoupla do pokoje s nádobkou
Říkal teda, že to bylo děsný, ale dal to, šikula ![]()
@Berenika22 Ahoj, koukám, že se snažíte necelý rok, tak to ještě není nic ztraceno a třeba nebude žádné IVF třeba
. Omlouvám se pokud jsem něco přehlédla. Ty už nějaká vyšetření máš?
@verulenka nene nemám. Dr. striktně trval na ročním snažení. Jinak mám taky po SP. ![]()
@Berenika22 Aha, takže na testy až tak v prosinci? Třeba nebudou třeba
.
@Maky.p to je šikovnej. Je sobeckej ale nedonutím ho. Zatím to nehrotím, ale uvidíme. Hlavně musím přebít jeho argument, že když se to povedlo nepovedlo předtím, tak musí mít spermio v pohodě.
@verulenka to nevím, kdy mi udělá nějaké testy. Požádám ho aspoň o HP v listopadu, jak tam půjdu na preventivku.
@Berenika22 - to je mi jasné, že ho nutit nemůžeš, uvidíš, co vyjde z HP a SPG z domu
Třeba bude stačit jen nějaká menší podpora lékama a klapne to
Moc ti držím pěsti, aby to vyšlo co nejdřív ![]()
Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:13
@Maky.p
dufam, ze ano, prajem Ti to, osobne si myslim, ze Ti to vyslo
tak sa tesim na stredu, dufam, ze das vediet ![]()
@Berenika22 moja, to ma mrzi… moj tiez najprv povedal, ze pojde, potom, ked som mu povedala, ze nech ide, tak zacal streckovat… tak som ho jednoducho objednala a povedala som, ze ja som podstupila kadeco, pcham do seba kadeco a pribrala som kvoli hormonom 13kg, tak nech mi skusi povedat, ze nejde… a tiez som mu povedala, ze mu to odkazuje moj dr
tak mu ine neostavalo, lebo vdaka hormonom som bola neznesitelna
a samozrejme sme obaja ok
drzim pasticky, aby ste nemuseli na ziadne testy a nech sa Vam pekne zadari
![]()