Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lpetra TAdé držím pesti, aby se co nejdříve něco našlo a vyřešilo. 66 dní, fakt mazec. Já měla nejvíce 31 myslím a už tak se mi to zdála věčnost. Dříve jsem mívala totiž cykly 25 dní.
@Berenika22 No já držím přesně to, jak říkáš - 6 pidi porcí denně. taky mám problémy, když chci, aby můj přibral a on se láduje jako tank. Včera měl pizzu, kinder pinguí atd. No prostě stres. Navíc jsme včera měli nějakou práci a já se k jídlu dostala ve 14 hodin a pak až v 20 a pak hned spát. Taky to nebyl zrovna vzor zdravého jídelníčku.
Ale tak co, včera jsem to pos… a dnes pojedu zase dál. Mám tu rohlíčky se šunkou, hrozny, banán a na oběd rybičku. Tak snad to bude zase rychle v normě. ![]()
K tomu doktorovi jdu v pondělí na 10:30. Vzala jsem si dovolenou, tak si pospím, hodím sprchu, vemu auto a pojedu. naštěstí manža není v práci, takže auto budu mít doma.
Docela se začínám trochu bát té návštěvy. Ale jakmile tam budu, tak určitě budu o moc klidnější. Už jen 4 dny, to snad vydržím.
@Janie Bast budu na tebe myslet. Já se té navštěvy také bojím, co zjistí…ale už jsem rozhodnutá přijít tomu na kloub a chci vědět, co a kde je problém.
@Berenika22 Lepší, když něco zjistí - a pak se může léčit, než když nic nezjistí… To pak jako co dělat, že jo… Nevíš, kde je problém, tak nemáš co řešit…
@Janie Bast přesně tak. Aspoň pak člověk ví na čem než se takhle „trápit“ a zkoušet zaručené přípravky.
Ahojky Holky.
Tak jsem doma z kontroly u Dr. Probíhalo to úplně báječně. Pan Dr mi udělal preventivku, v tom jsme se bavili, kde by mohl být problém. On defakto problém nikde nevidí, když jsem už jednou otěhotněla.
Napsal mi na mou žádost žádanku pro manžela, pak mám žádanku na krev - 1.-5. DC a pak ještě se mám objednat na 12 DC k němu na UTZ. Pak říkal, že buď mě může vyšetřovat on a řešit to semnou nebo mě může „předat“ do Caru, kde by mi možná mohli jako jedno z prvotních udělat inseminaci. Trochu se ve mě všechno pohlo, že jsem si říkala, no to by nebylo špatné. Ale prve to nechám na něm. Přeci jen nechci nikam teď chodit, když jsem ještě vlastně nic nevyřešila. JInak jsem bohužel po ovulce, takže nemohl zjistit, jestli ovuluju, ale jinak říkal, že tím, že jsem otěhotněla, tak že je jasné, že průchodnost vejcovodů je OK. No a dnes se koukal, že děloha je vpořádku, vaječníky vypadají taky OK a taky vypadají na to, že jsem asi těch 5 dní po ovulce a že levý vypadá, že jako je takový všelijaký, takže asi ovuloval ten… No a i výstelka sliznice prý vypadá tak, jak má 22. den cyklu vypadat. Takže defakto jsem vpořádku.:D Zítra pokusím zavolat a „objednat“ manžovo sperma do toho Caru. Snad to manža přežije.
No a to je asi všechno.
Ahojky, potrebovala bych zase poradit
muzete se prosim kouknout na muj graf? ( http://www.womenzone.cz/…Cracky/grafy?… ) Myslite, ze ovulka byla? WZ mi ji sice zobrazil, ale nejsem si jista
diky za odpoved ![]()
@Janie Bast Tak to vypadá dobře. Potěšila jsi mě.
Já odkládám telefon, ale zítra se objednávám. Je třeba zjistit, zda tělo funguje jak má.
@Berenika22 zitra asi dostanu agolutin, tak uz to nepoznam
ale dekuju ![]()
@Cracky tak to nevím…ale dle mého mohla proběhnout, snad už další algolutin nebude potřeba. A konečně najdeme //
![]()
@Cracky ahoj, tiez si myslim, ze bola na 31DC
drzim pasticky ![]()
@Berenika22 No já mám taky z Dr. radost. Vlastně mi nic není.
Nemá cenu to odkládat. Já to sice taky stále odkládala, ale opravdu to nemá cenu. Navíc ten můj Dr. je pořád tak pohodový. Úplně mi navodil pocit klidu a prostě jako pohoda.
Ještě mi vlastně nabídl to, že mě předá Caru, kde mi můžou udělat inseminaci. Jsem to včera ještě říkala manžovi (včetně toho, jak to funguje a že to myslím hradí pojišťovna) a ten po chvilce tak koukal a říká: „a jak jako vemou ty spermie, to mi jako budou píchat do koulí?“. No mě dostal touto hláškou minimálně na kolena.
![]()
Samozřejmě jsem se s Dr. domluvila, že bych nejraději prve vyřešila nějaké základy s ním a pak až do Caru. Takže teď ty hormony a pak UTZ 12DC, tak se vcelku těším.
Jen mě teda včera trochu trápilo, že semnou v čekárně byly 4 těhotné holčiny. Mě to tak nějak nasmutnilo. Ale pak mě rozveselil pan Dr. ![]()