Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
27.10.12 09:31

Dobré ránko holky. Včera večer jsem trochu špinila, tak jsem čekala na ranní teplotu a klesla na 36,5. Sice pokles o 0,1 stupně nic neznamená, ale u mě v takových malých rozdílech je to jistě předzvěst MS, takže jsem nakonec test ani nevytáhla z batohu. Prozatím ho tam nechám a vytáhnu ho, až pokud se nestane zázrak a nějak záhadně bych to do zítra nedostala.
Dnes jsem doma sama, manža je do půl sedmé v práci, tak si už pomalu povybírám cukroví, které budu péct a kdy. CHci napéct něco už dříve, aby se to odleželo a taky, protože 18.listopadu mám narozeniny a tak abych nepekla na 2×.
Leia co ty??? Co testík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
27.10.12 09:46

@Janie Bast to může být i zahnizďování :hug: Tak ty máš brzy narozeniny…třeba na ně dostaneš ten nejkrásnější dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
27.10.12 09:54

Ahoj, holky, tak já jsem na tom stejně jako @Janie Bast. Teplota mi dnes ráno klesla na 36,7 a začala jsem špinit. Tak jsem test taky vzdala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
27.10.12 10:01

@Berenika22 MOřná máš pravdu… ale víš jak, moc už tomu nevěřím. Ale jak jsem psala, pokud se nějakým zázrakem MS nerozjede, tak třeba zítra testnu.
DO včera jsem měla napnutá prsa, dnes splaskly, takže mrcha se asi fakt plíží. Prozatím se nerozjela a nebolí mě břicho, ale to mě bolí většinou, jakmile se mrcha rozjede.
@Leona5 Stále držím palce, aby mrcha nepřišla. Budeme stále doufat spolu, ne?
JJ, narozeniny mám za chvilku. ;) Manža má pro změnu 22.12. - na toto datum jsem čekala naše první mimčo. Těšila jsem se, že to bude ten nejkrásnější dárek, navíc k 30. narozeninám. Bohužel to nevyšlo. Ale tak není třeba neustále hledat nějaké spojistosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
27.10.12 10:47

@Janie Bast No jasně, budeme doufat spolu :-) Ale upřímně, myslím si, že u mě se ta mrcha rozjede. Sice mi teď před MS nic není (jindy mě bolí prsa, břicho a cítím se jak koule), ale asi je každý cyklus opravdu jiný. A ty máš dostat MS kdy? Moc bych ti přála, bys k narozeninám dostala tenhle úžasnej dárek!!!
@Berenika22 V jaký fázi cyklu se nacházíš teď ty? A můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
27.10.12 11:26

@Leona5 No já si taky myslím, že u mě mrcha dojde. I když zahznizďování je taky možné… No nevím. Já pořád mám vsugerováno, že před MS mě 2 dny bolí břicho, jsem nafouklá a mám žravou. Ale od potratu to tak není a to už je skoro rok a půl. Křeče se mi většinou dostaví až s příchodem MS, žravou mívám tak den předem stále a prsa mi většinou „odpuchnou“ a přestanou bolet s příchodem mrchy. Jako by se všechno to „otečení“ přesunulo dolů a odcházelo s MS. Nevím, jak to popsat. No popravdě nevím, kdy mám mrchu dostat. počítala jsem tak od zítra do úterý, protože se mi mění luteálka stále. V posledních pár měsících ale bývala od 10 do 12 dní, takže tak nějak. Dnes jsem 10DPO, takže by mrcha měla dojít teoreticky až zítra. Ale přitom mi už dnes odpuchly prsa, tak ji čekám každou minutou. A stále špiním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
27.10.12 15:25

@Leona5 Před ovulkou, doufám a čekám :nevim: Už dlouho se „snažíme“. :zed: v listopadu to bude 1 rok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.10.12 18:48

Dneska jsem byla na IUI-doktorka říkala, že folikul ještě nepraskl, že má 17mm tak jsem říkala že je to divné když v úterý měl 16mm a dneska je sobota. Koukla do papírů a zjistila, že ten co měl v úterý 16mm už praskl a že byl napravo a dneska jsem měla nalevo ten 17mm. Pregnyl jsem dostala na tu první ovulaci teď jsem byla na IUI a máme se prý snažit až do středy, protože ten druhý ještě praskne. Jsem z toho trochu jelen, dvě ovulace v jednom cyklu a bez stimulace! Nevíte někdo, jak je to BT když jsou dvě ovulace v cyklu? Dnešní teplota naznačuje dnešní ovulaci
My Ovulation Chart
a utrogestan mám začít brát až od středy, aby nezablokoval tu druhou ovulaci prý. No jsem z toho trochu jelen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.10.12 13:03

Ahoj holky, tak mně se MS stále nerozjela, mám jen takové slabé růžové špinění. Teplota dnes opět 36,7. Tak stále vyčkávám co bude a začínám být lehce nervózní…
@Janie Bast Jak to vypadá u tebe? Testovala jsi dnes? Moc ti přeju, aby to bylo zahnízďování!
@Berenika22 Tak to držím pěsti, aby tahle ovulace byla vítězná!!! Já jsem bez HA 7 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
28.10.12 15:53

@Leona5 děkuji. Tak růžové špinění může být uhnizďování :palec: Budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.10.12 18:14

@Berenika22 A ty měříš BT od začátku? Já začala před třemi měsíci. Já teda nevím, ale není na uhnízďování 11DPO už pozdě? Dnes jsem 12DPO a zkoušela jsem odpoledne test a sněhobílý. Tak nějak jsem to čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
28.10.12 20:44

@Leona5 už nemřím, měřila jsem do srpna. Možná zase začnu :think: Uhnizďování může být i 11dpo, uvidíš co zítra teplota. Ale dokud není MS, je šance. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
29.10.12 08:01

Holky, kde se touláte? Jak to s vámi vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.10.12 10:48

@Berenika22 Ahoj, tak u mě to nedopadlo. Dneska jsem dostala slabou MS. Teplota teda stále 36,7, tak mi asi klesne tentokrát až v průběhu MS. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
30.10.12 07:29

Ahojky HOlky. V neděli jsem měla nějaké lítačky, včera jsem byla od 6 do 18 na služebce a pak jsem byla vyplivnutá. Jinak MS se rozjela v neděli. Takže dnes se musím ukecat a jdu na krev na LH, FSH a ještě jakési dva hormony. Musím to stihnout dnes, protože zítra mám zase služebku do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí