Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
9.11.12 12:23

@Berenika22 Aha, tak to my máme v rodině taky štítnou, ale zvýšenou funkci (a všichni jsme tlustí - nejsme líní se nažrat :D ) - mamka (zjistili jí to po padesátce), taťka a babička mají štítnou, ale nikdy se to u nás neřešilo, takže by mě ani nenapadlo, že bych ji měla taky a že by to byl takový problém. Asi tak ještě před půl rokem i ségře zjistili, ale té je to fuk a děti nechce.
Vlastně mi to došlo až teď, že jí vlastně máme v rodině tolik.
Určitě ti praktická nechá tu štítku udělat, když bude důvod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
9.11.12 12:36

@Janie Bast akorát že mamce taky po 50 zjistili štítku až na to že sníženou. U nás v rodině jsou ženský všechny s nadváhou (teda z mojí strany) od švagrové jsou zase hubené jak lunt. :lol: A mě tedy ty příznaky více sedí na zvýšenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
9.11.12 12:53

@Berenika22 nech se otestovat a uvidíš. ;) Budeš pak mít jasno, jestli zvýšená nebo snížená. ;)
Hlavní věcí, co udělám v mém případě, že ještě koupím sůl bez přidaného jódu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
9.11.12 13:31

@Janie Bast jj to musím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
9.11.12 13:42

Držím palce, ať to dopadne jakkoli.
Já třeba jsem šťastná. Vím, že štítná žláza je starost a je to nemoc na celý život, ale jsem spokojená, že se našla aspoň nějaká možná příčina neplodnosti.
Kdyby se nic nenašlo, tak není pak co řešit a to je horší, než vyřešit nějaký problém a třeba budu mít štěstí. ;) A možná i moje problémy (s únavou atd. ) odpadnou. ;) :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
9.11.12 13:51

@verulenka @Berenika22 duphik uz poctivo zobem… hlavne, ze ovu bola, o ine sa uz radsej nezaujimam… vzdy lepsie ako anovulak… najprv som si aj myslela, ze bude anovulak… :cert:

• Citovat
  • Upravit
1925
9.11.12 14:20

@Janie Bast Máš naprostou pravdu. Teď už bude líp. :hug:

@riana12 ovulka byla určitě, tak teď jen věřit ve šťastný konec. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
9.11.12 15:31
  • Citovat
  • Upravit
377
10.11.12 14:17

@Berenika22 No moje dvě ovulace zdá se nedopadly nijak, test je negativní takže jsem vysadila utrogestan a čekám na ms. ještě uvidím co budou dělat teploty, on ten utrogestan je asi drží nahoře, co? takže teď by asi teoreticky po dobrání měly klesnout.
My Ovulation Chart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
11.11.12 08:51

@Karko ale pokud jsi měla druhou ovu 20.dc tak test ještě pozitivní být může. Snad ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.11.12 09:46

@Berenika22 Bohužel nedopadne, dneska přišla MS :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
11.11.12 10:00

@Karko Tak to je mi líto :hug: Hodně sil do dalšího snažení. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.11.12 10:17

No když to vezmu celkově tak ha jsem vysadila v únoru 2011, takže tak nějak od té doby. V dubnu 2012 jsem otěhotněla, ale skončilo to blbě, v červnu jsem byla na revizi. Takže se zas snažíme od srpna. Akorát teda nevíme v čem je problém, muž má celkem dobrý spermiogram a mně taky zatim nic nenašli kromě MTHFR mutace a štítné žázy kterou už mám momentálně v normě. Ještě čekáme na výsledky imunologie, tak je možné, že něco bude tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
12.11.12 09:02

Ahojte, u mna dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/marimk
ale uzivam duphaston a ascorutin (tie kriziky), tak mozno aj preto sa to natahuje a BT skace… mozno som mala cez vikend vysadit, ale nechcela som, aby mi este vcera MS dosla a ked uz mi BT stupla, radsej pokracujem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21581
12.11.12 09:05

@riana12 :mavam: :mavam: Takže ovulace se posunula na 28 DC? Nebo je to zahnízdění :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí