Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jajda32 Testovací čárka byla silnější než kontrolní. To vím, že v pátek ovulace nebyla. Může být po pozitivním ovu testu přece i za těch 48 hodin.Jde mi o to, že do teď mi teplota nestoupla. Takže to trošku nechápu
.
@Mia 01
No někdy vyjde pozitivní několik dní za sebou a platí pak ten poslední den. Ale že by byla testovací čárka tak silná několik dní před ovulací, to se mi nestalo
A měříš dobře, ve stejný čas, hned po probuzení, než vstaneš z postele?
@jajda32 Měřím asi sedmý cyklus, takže snad měřím správně
.Hned po probuzení a ve stejnou dobu.Tak jedině by byl třeba test pozitivní i v sobotu a teplota by mi stoupla až zítra
.Taky už se mi to stalo, že jsem měla dva dny po sobě pozitivní testy. V sobotu už jsem netestovala, protože mi došly testy a když byl v pátek pozitivní, tak jsem to už nechala být ![]()
@jajda32 Jj,ovulace byla.Ale mohlo by to být tím, že jsem v sobotu netestovala. Pokud by byl pozitivní i v sobotu, tak vlastně teplota může stoupnout klidně až zítra, vid? Teda myslím si to ![]()
@Mia 01
jo jo, mohl být třeba pozitivní i v sobotu, v neděli a dneska… Já tedy víc dám na teplotu než na testy, ale zase teplota může být lecčíms ovlivněná… No tak uvidíš. Jestli jste se zasnažili a snažíte dál, tak to nepropásnete a o to jde ![]()
@jajda32 Tak jsem se trošku uklidnila, že to třeba ještě není ztracené
.Bála jsem se, že ovulace neproběhla vůbec nebo neproběhne, kvůli tomu, že mi ještě nestoupla teplota.Tak uvidím, co udělá zítra
.Snad povyskočí
.Já, když jsem zkusila poprvé ovulační testy, tak jsem otěhotněla
.Bohužel to těhotenství nedopadlo dobře, takže se snažíme znovu
.Takže mám v testy důvěru
.Ale i v teplotu, proto jsem se zhrozila, když nepovyskočila ![]()
@Mia 01 Můj případ no
, ovu test pozitivní, ale teplota pořád předovulační. Jsem smířená s anovulákem ![]()
@pettta Taky už mě to napadlo, že to bude anovulák
.Uvidím, co udělá teplota zítra. Kdy jsi měla pozitivní ovu test?
@Mia 01 U mě je to asi jasný, pozitivní ovu test jsem měla 25 DC a dneska jsem už 34 DC. A myslím, že už ovulka nepřijde, takhle pozdě jsem jí neměla ani při 60 denním cyklu - to byl taky anovulák (v červnu).
@pettta Aha,tak to mě mrzí
.To je děs
.Já dávám šanci teplotě ještě zítra a když nestoupne, tak asi anovulák.
@Janie Bast Ahojky, dlouho jsi se tu neukázala. Co nového?
@pettta a @riana12 takových se super cykly je nás více - 25-43 dní ![]()
Ahojte ![]()
@riana12 to ma mrzi, drzim pasticky dalej
mne zistili na endokrinologii zvysene protilatky, no nic viac mi nepovedala sestricka, len ma objednala na 18.12., skor volny termin nema, vraj dr mi povie viac… tak som v napati… uvidime, ci sa nahodou nenasiel problem, preco to nejde… a inak, co sa tyka dlzky cykov tiez som na tom skvele 21-63 dni
ale v poslednej dobe sa to lepsi… ![]()