Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Tento měsíc poprvé měřím bt. Koukněte na graf prosím a zhodnodte kdy mohla být ovu. http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Děkuji.
@sofia3 ahoj, nedala si spravny odkaz, neotvara Tvoj graf… ked chces dat odkaz na svoj graf, musis ist cez sharing a setup, tam si to nastavis a najdes tam aj web adresu na Tvoj grafik ![]()
@mijadave píše:
@sofia3 ahoj, nedala si spravny odkaz, neotvara Tvoj graf… ked chces dat odkaz na svoj graf, musis ist cez sharing a setup, tam si to nastavis a najdes tam aj web adresu na Tvoj grafik
http://www.fertilityfriend.com/home/3ffd94 Uz funguje? Jeste se ucim tak se omlouvám ![]()
@sofia3
tak ti nevím, zatím tam ovulaci nevidím
Jak dlouhé máš cykly?
@sofia3
Pokud už se ti ode dneška bude teplota držet minimálně na 36,8, ale spíš na 36,9-37, mohla být ovulace 13.den. Ale že jsi měla při ms a těsně po ní tak vysoké teploty je zvláštní
Teplota v den ovulace udělá takovou pomyslnou linii (třeba na 36,6 u tebe by mohlo být). Ale teploty před ovu by měly být nižší než 36,6, teploty po ní zase vyšší. Což tady neodpovídá. Samozřejmě nějaká může vybočit… No on ti tam pak fertilityfriend ovulaci vyznačí. Pozná to podle teplot, které budou následovat od teď. No zatím těžko říct, měř dál ![]()
@sofia3
teď na to koukám, cyklus začínáš špiněním, já počítám od prvního dne silného krvácení. Takže tím se to trochu mění, ovulace by mohla být 15.den, tj. včera. Jestli to tak bylo, zítra bys měla naměřit minimálně 36,9-37.
@jajda32 Taky si myslím, že to tak bude. Nemuzu to, ale na tom grafu posunout, aby mi to pocitalo od prvniho dne MS.
@sofia3
Jelikož jsi měla předovulační teplotu i 36,8, tj. jako dnes, mohla by být i dneska. Záleží na tom, jak pak poskočí. tak se ještě zasnažte ![]()
@jajda32 Tak rano byla teplota 36,7 a začala jsem trochu ktvácet. Uz tomu asi vubec nerozumim.
Ahoj holky, jsem tu poprvé, tak snad to budu umět
Chtěla bych se poradit. Snažíme se o druhé miminko a chtěla bych začít měřit BT. Při prvním mimi nám pomohla. Ale tady nastává problém, malé je sice už 22 měsíců, ale pořád v noci bantuje min.2×. Takže jaksi nemůžu splnit tu podmínku ležet v klidu alespoň 3 hodiny, než se měří. Navím každou noc vstává v jinou dobu a ráno taky pokaždé jinak. Mám myslíte měřit i tak, jen + – pro orientaci, nebo se na to vyprdnout? Největší sranda je, že po porodu, kkdyž jsem pak přestala kojit, jsem měla ukázkové cykly, 28, 29 dní. A když jsme si s manželem řekli, že zkusíme na druhém mimču zapracovat, tak hned cyklus 40 dní
Byla jsem i u dr. Prý se to stává. Tak prosím, máte někdo podobné zkušenosti s měřením BT když už máte jednoho prcka? Díky moc. Hanka
Hanejs, ak budeš každé ráno merat za rovnakých podmienok (kľudne to môže byť aj vstavanie 2× za noc), môžeš merať. Ide len o to, aby si nemerala kazdy deň inak.
Děkuji, no zkusím
Právě dnes mi zkončila menstruace, tak zítra na to ráno skočím
Všem přeji moc úspěchů. Hanka