Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
17.11.12 22:10

@sofia3
To může být špinění k ovulaci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.11.12 22:12
@Hanejs píše:
Ahoj holky, jsem tu poprvé, tak snad to budu umět :-) Chtěla bych se poradit. Snažíme se o druhé miminko a chtěla bych začít měřit BT. Při prvním mimi nám pomohla. Ale tady nastává problém, malé je sice už 22 měsíců, ale pořád v noci bantuje min.2×. Takže jaksi nemůžu splnit tu podmínku ležet v klidu alespoň 3 hodiny, než se měří. Navím každou noc vstává v jinou dobu a ráno taky pokaždé jinak. Mám myslíte měřit i tak, jen + – pro orientaci, nebo se na to vyprdnout? Největší sranda je, že po porodu, kkdyž jsem pak přestala kojit, jsem měla ukázkové cykly, 28, 29 dní. A když jsme si s manželem řekli, že zkusíme na druhém mimču zapracovat, tak hned cyklus 40 dní :-) Byla jsem i u dr. Prý se to stává. Tak prosím, máte někdo podobné zkušenosti s měřením BT když už máte jednoho prcka? Díky moc. Hanka

Tak s tím zkušenost nemám, musíš holt vyzkoušet, jestli ti to vstávání teplotu ovlivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
18.11.12 15:30

@jajda32 Jj muze to byt ovu. krvaceni a dnesní ranní teplota 36,8. Od 16. dne cyklu beru uz pul toku Duphaston, tak tento cyklus jsem ho jeste nezacala brat, bo jsem se docetla, ze muze branit ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.11.12 15:40

@sofia3
hmm, tak nevím, s tou ovulací, kdyby byla včera, tak by teplota šla dneska mnohem výš :think: No tak nezbývá než počkat, co naměříš dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.11.12 15:41

@sofia3
Možná že hormony a tedy i teplotu, ovlivňuje to, žes brala Duphaston minulý cyklus? S tím nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
18.11.12 16:32

@jajda32 Sama jsem zvědavá jak se bude vyvíjet teplota další dny. Podle všeho ovulace ještě neproběhla. A já už dva roky žiju v tom, že ji mam 12-14 den :) Proto se nam mozna dlouho nedaří. Po 15 dnu jsme vždy ve snažení polevili :) Jsem to, ale blbka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.11.12 21:34

@sofia3
tak uvidíš :-) Snad to nebude anovulační cyklus nebo to není ovlivněné těmi léky cos brala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
19.11.12 07:52

@riana12 :mavam: :mavam: Ahoj, nevidím graf, co je nového?

A co ostatní? Držím palce :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
19.11.12 09:00

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem zadala dotaz a pak nereagovala, byla jsem pryč. Dnes jsem 34 DC a BT pořád nestoupá. Graf si nedělám, BT pravidelně neměřím, jen vím, jaké jsou mé před a po ovulační teploty. Trochu mě bolí prsa, ale jinak příznaky žádné. Předpokládám, že tedy tento cyklus bude anovulační.

@pettta píše:
Ahoj holky, můžu mít na vás dotaz? V sobotu mi vyšel jasně pozitivní test (testovací silnější než kontrolní). Tak jsme to jistili, nicméně až do dnešního dne mám pořád nízkou BT (dnes 36,15), což jsou mé předovulační teploty. Co myslíte, je to anovulák? Mám dlouhé cykly, dnes jsem již 29 DC – v posledních 2 měsících byla ovu 28 a 23 DC, nyní již ovu testy negativní, dokonce už jen / čárka. Díky moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
19.11.12 09:34

@verulenka ahoj, prisla MS, zacinam od znova
 http://www.fertilityfriend.com/home/997017

vcera ubehol akurat polrok, co sa nijak nechranime… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
21581
19.11.12 12:29

@riana12 :mavam: :mavam: půl roku je nic! To klapne :hug: ;) Vydržať :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
19.11.12 13:40

@verulenka s cyklom naprd? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2042
19.11.12 13:53

Ahoj holky, omlouvám se, že vám se vpadám, ale chtěla jsem poprosit o radu :kytka:.V pátek jsem měla pozitivní ovu test, ale zatím mi nestoupla teplota :?.Myslíte, že k ovu prostě z nějakého důvodu nedošlo? Vkládám graf, aby jste mohli mrknout.Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
19.11.12 13:55

@riana12 Já mám za sebou 9 měsíců snažení a cyklus se mi taky ještě nesrovnal, rozumím ti, že je to na hlavu, taky mi z toho šibe :zed: :pocitac:. Můj nejkratší cyklus zatím 38 dnů, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
19.11.12 14:04

@Mia 01
a jak silná byla testovací čárka? Musí být stejně silná jako kontrolní nebo silnější. Měla jsi testovat i další dny, třeba by ještě zesílila. Podle teplot v pátek ovulace určitě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí