Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maky.p Nemůže to dělat štítná žláza? Já podle horm. profilu ovuluji ![]()
@Boculka píše:
@Maky.p Nemůže to dělat štítná žláza? Já podle horm. profilu ovuluji
Ovulovat klidně můžeš, ale asi ne tento cyklus. I když… stát se může cokoli.. Koukám, že to ani není celý cyklus, z toho moc nepoznáš. Jak dlouhé máš cykly?
@Boculka Tak to může ještě přijít.
@Maky.p vše při starém, ale koukám, že ty už jsi 12tt
hrozně to letí. Jak se cítíš?
@Berenika22 - jj, příští týden jdeme na screening, už se moc těším
Jinak se cítím docela dobře, děkuji za optání
Těžko už mi nebývá, jen když se nestihnu najíst, jen jsem pořád unavená, jinak pohoda ![]()
Novinky přijdou určitě s novým rokem, když teď to nevyšlo ![]()
@Maky.p No každopádně tento rok špatně začal a pořád se to takhle jen táhne. Uvidíme, co přinese ten nový, ale už nějak ani nedoufám. ![]()
Bré ránko holky. Jak se máte? No vidím, že Maky je už ve 12. týdnu. To je rachot. ![]()
Tak co holky, už pečete na Vánoce? Já jsem si říkala, že to trvanlivější bych už pomalu začla.
Jen nesmím udělat chybu jako loni a udělat pusinky moc brzy. Přijeli naši a zaprášilo se po nich už na začátku prosince - moje mamka má v nose radar nebo co, vyčmuchala mi je. No tak jsem nadělala další 2 várky a naši opět přijeli. Byť jsem je dala na horní skříňku na kuchyňskou linku, tak mi je vyčmuchala a sežrala znova.
Takže do Vánoc mi žádné pusinky nezbyly. ![]()
Ahoj holky ![]()
prosím o radu, dneska jsem ráno vyběhla za malou v půl šestý a nezměřila jem bt, vím, trubka
a pak jsem usnula asi na hodinku a změřila až po tom, ale bt je nižší, než včera, to je tím, že jsem spala jenom hodinku? já takhle nikdy neměřila, nevím co mě to popadlo
děkuju moc za rady, snažím se všude dohledat vliv spánku na bt, ale nedaří se mi
![]()
@Hejhulka25
asi spíš dnešní hodnotu moc neber v potaz
Každý to má jinak, ale zrovna takhle vzbuzení a cesta hodinu před měřením může teplotu ovlivnit.
@jajda32 píše:
@Hejhulka25
asi spíš dnešní hodnotu moc neber v potazKaždý to má jinak, ale zrovna takhle vzbuzení a cesta hodinu před měřením může teplotu ovlivnit.
no já jsem se právě vzbudila před šestou, šla jsem za malou, protože plakala a rovnou na záchod a pak jsem usnula na hodinku a teprve změřila, blbost, já vím
tobě držím palečky, četla jsem, že jsi po ovulce, já už tři dny, tak ať tam ty dvě mršky jsou ![]()
@Janie Bast Ahojky, já budu péct s mamkou teď v sobotu - linecké, kuličky, marokánky, oříškové tyčinky… a pro muže dia. Už se těším ![]()