Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@riana12 možná to tak zkusím, brala jsem 75-75-100-100-125mg a nepomohlo to.
@Berenika22 na ovu je pozdě… jsem 29 DC… a mívám to tak 33-35
@Berenika22 A k tomu mám bílý hustý hlen… takže ovu fakt ne. Nevím, co si o tom myslet ![]()
@riana12 to víš že jo, akorát se obávám, že jakékoliv snažení budeme muset přerušit, protože došlo u manžela k rušení podniku a asi bude bez práce, takže o mimískovi určitě nebude chtít slyšet, dokud nebude mít jinou práci
pořád nějaké překážky ![]()
@Berenika22 tak to teda nie je nic prijemne
a k akemu datumu podnik rusia? zacina si uz aj pomaly hladat novu pracu ci este je skoro?
@riana12 ještě je brzo, navíc teď je pryč na školení, takže až se vrátí, tak snad se doví více…pak se teprve dozví, co bude dál a kdy přesně skončí atd…mají ho rušit k 1.1.2014
Tady je ale vysoká nezaměstnanost a strašně špatně se shání práce.
Je to zase nějaká rána pod pás a ani se nedivím, že snažení chce odložit bokem, s hypotékou na krku a mateřskou bychom nevyžili. Snad až si najde práci, aby měl příjem.
Holkýýýý, tak se mi ten blbý graf vypočítal, že jsem měla ovu údajně 1.-3.12. a já s manžou naposledy spala 28.11.
Teď toho je hodně, tak ani na sex chuť nemáme… Jááááj. I když mě se to pořád nezdá… Jsem 31DC a mám už min týden bílý hustý hlen – žádné „vajíčko“…
@Boculka a kdy jsi měla naposledy průhledný hlen?
jinak co nového? někdo nečeká MS?
@Boculka
Jestli se ti bude teď teplota držet nahoře, tak mohla být… Jinak ovulace je jen jeden den, tam co máš tu červenou čáru. ne rozpětí dnů
@Berenika22
Já čekám zítra. teplota zatím nahoře, ale dneska jsem testovala a nic ![]()
@jajda32 jé, tak držím pěsti, aby ještě na testu vykoukly //…dokud není MS, tak je naděje
@Berenika22
Děkuju
Už jsem ale 12DPO, asi už by dnes něco bylo vidět, kdyby bylo…
@Berenika22 No min týden to už bude…
A mívám cyklus max tak 35 dní (za poslední rok) a dneska jsem už 31… tak nevím.. Ale měřím první měsíc… no uvidíme… že já se dala do měření ![]()
Pre vsetky snazilky, nech sa Vam cim skor podari krasne babatko, tak ako su pre mna tie moje, hoci tato fotka uz ma par rockov, dufam, ze este budem mat jedno dalsie male bambulo
nech uz dalsieho mikulasa je Vas o minimalne o jednoho viac ![]()