Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
12.12.12 12:53

@Karko A ovu test sis asi nedělala, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
12.12.12 13:04

Ahoj holky :mavam: Chci se zeptat, je možný aby žena byla těhotná i přesto, že BT není nějak moc vysoká? Hodím vám sem graf z předchozího cyklu a co je teď :) Teplota mi ani neklesla pod tu vodorovnou čáru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.12.12 13:20

@Boculka nee, nedělala, počítala jsem s tím, že cyklus je anovulační. Uvidíme. Loni jsem taky měla jeden anovulák a ke konci teplota taky stoupla, tak třeba je to ten samý případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.12.12 13:21

@Kateřina77 A test jsi zkoušela? Ale jestli jsi měla normální MS, tak si myslím, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.12.12 13:22

@Karko Já s tím taky počítala a pak to vyletělo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
12.12.12 13:25
@Boculka píše:
@Kateřina77 A test jsi zkoušela? Ale jestli jsi měla normální MS, tak si myslím, že ne.

Právě, že nebyla normální :mrgreen: 1.+2. den jsem to měla tak trochu víc, ale pak 3. den se mi to rozběhlo až odpoledne a to bylo jen špinění a 4. den taky a včera už jen taky malinko špinění, normálně jsem to měla vždycky 1. den tak nějak normálně 2.+3. den jsem to měla trochu víc někdy i 4. den a 5. den špinění, takže tohle nebylo v pořádku :roll: :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.12.12 13:26

@Kateřina77 A test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
12.12.12 13:29
@Boculka píše:
@Kateřina77 A test?

Ten jsem si dělala v pondělí 15DPO a nic :roll: Ale taky jsem četla, že některejm holkám vyšel test až třeba týden po zpoždění, což by byl až tenhle pátek, ale to asi nebude můj případ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.12.12 13:31

@Kateřina77 POkud si nejsi jistá, udělala bych si test, kdybys byla těhotná, už by byl pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
12.12.12 13:33
@Karko píše:
@Kateřina77 POkud si nejsi jistá, udělala bych si test, kdybys byla těhotná, už by byl pozitivní.

Já bych asi raději ještě počkala, aspoň do toho pátku :) Hlavně už ničemu nevěřím, žádný šance už si raději nedávám :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
12.12.12 13:42

Ahojky holky jsem tu dlouho nebyla dnes jsem 13 DPO těhu test negativní a teploty stále vysoko a MS nikde vůbec tomu nerozumím je možné být těhu i když test tvrdí že ne? nebo je to moc brzy já nevím ani kdy to mám dostat protože to mám trošku rozházené a píchá mě od včerejška na pravé straně poradíte mi někdo? Prosím
graf:http://www.womenzone.cz/…kajzna/grafy?…

:zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
12.12.12 13:46

@Kateřina77 zeny, ktore nemeraju BT nevedia, kedy im MS meska, kedy nie… ak nevedeli, kedy mali ovulaciu, ta sa im omeskala o 1 tyzden, testovali v den predpokladanej ovulacie, no test vysiel negativ, mohli byt este len uprostred lutealnej fazy a ked uz im predpokladana menstruacia meskala, vtedy este len prichadzal skutocny termin menstruacie a preto im az po tyzdnovom meskani ukazal nieco test…
ale takisto aj zalezi, ci zena dokaze testovat len raz tyzdenne alebo musi testnut 2× denne…
nemozeme sa vsetky skatulkovat a porovnavat sa podla jedineho kriteria…

na BT po MS nepozeraj… nie je neobvykle, ze sa BT po MS este takto divoko sprava… a vzdy je najjednoduchsie spravit len test, nie sa pytat druhych, ktori nevedia, ako si sa citila a pod… po MS je mozne testovat aj kedykolvek cez den, uz by si bola pokrocily DPO a to uz by si HCG mala v moci stale aspon v minimalnom mnozstve…

• Citovat
  • Upravit
5673
12.12.12 13:46
@Vikajzna píše:
Ahojky holky jsem tu dlouho nebyla dnes jsem 13 DPO těhu test negativní a teploty stále vysoko a MS nikde vůbec tomu nerozumím je možné být těhu i když test tvrdí že ne? nebo je to moc brzy já nevím ani kdy to mám dostat protože to mám trošku rozházené a píchá mě od včerejška na pravé straně poradíte mi někdo? Prosím
graf:http://www.womenzone.cz/…kajzna/grafy?…:zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Noo teploty vypadají dobře, zkus ještě počkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
12.12.12 13:48

@Vikajzna ovulaciu si mala podla mna eskor 2.12. a si dnes 10DPO… na test zavcasu…

• Citovat
  • Upravit
223
12.12.12 13:49
@Kateřina77 píše:
Noo teploty vypadají dobře, zkus ještě počkat :)

Myslíš že je normální 13 DPO a test negativní ani duch? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital