Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janie Bast Dobré ráno
No já letos měla i docela klid… Loni byl krušný… Umřela mi babička a 3 týdny na to děda
A před 2 lety v den svatby umřel bratr od manželovy babičky… Ale to je bohužel život…
Přesně tak, to je život. Nám taky umřeli loni 2 strejdové od manžela. Měli 54 a 56 let. Bylo to hrozné.. Jeden umřel před Vánocemi, takže to taky nebylo moc veselé…
Takže nejhezčí dáreček pod stromeček nebude. MS přišla v termínu kdy jsem ji více méně čekala. Zamrzelo to, ale čekala jsem to, bo jsme se vykašlali na ovulku, tak jedeme dál.
Ještě jsem chtěla dodat zajímavou věc. Přestala jsme měřit v srpnu a teď mi to nedalo a znovu začala a nestačím se divit, jak „nízké“ teploty mám předovulační. Dříve jsem mívala v pohodě 36,6-36,8 a poovulační 37-37,2…no teď v listopadu předovulační jen 36,4-36,6 a poovulační 36,8-36,9. Vůbec tomu nerozumím. Co se to děje ![]()
Ahoj, rada bych pozadala zkusenejsi co rikaji na muj graf. Myslite, ze mohla byt ovu 10 nebo 15dc i kdyz jsou teploty nizke? Navic me pobolival 11 a 15 az do dnes podbrisek. Ovu testy mi nevychazely, tak nemam s cim jinym srovnat. Diky ![]()
@Tanulkaa
To spíš nevypadá
Míváš dlouhé cykly? třeba ještě bude.
@jajda32 Mivala jsem kolem 33dni, ale uz ctvrty mesic beru duphaston a cykly jsou 28dni. Dneska teplota trochu stoupla na 36.9…
@Tanulkaa píše:
@jajda32 Mivala jsem kolem 33dni, ale uz ctvrty mesic beru duphaston a cykly jsou 28dni. Dneska teplota trochu stoupla na 36.9…
tak fajn, třeba ovulace byla včera. však on ti to FF kdyžtak vyznačí ![]()
@jajda32 Dneska mi ji vyznacil na 10DC, tak nevim, co ho k tomu vede
.
@Tanulkaa píše:
@jajda32 Dneska mi ji vyznacil na 10DC, tak nevim, co ho k tomu vede.
No může být
15.DC mohl být implantační pokles ![]()
@jajda32 píše:
No může být15.DC mohl být implantační pokles
Uvidime, stejne nezbyva nic jineho nez cekat, ale kdyz je clovek tak napnuty
.
@Tanulkaa píše:
Uvidime, stejne nezbyva nic jineho nez cekat, ale kdyz je clovek tak napnuty.
jo jo, to je nejhorší to čekání. tak držím palce
Jestli máš 9DPO, tak už bys skoro mohla zítra testovat ![]()
@jajda32 píše:
jo jo, to je nejhorší to čekání. tak držím palceJestli máš 9DPO, tak už bys skoro mohla zítra testovat
Dneska jsem 10dpo, mooozna zkusim zitra
, ale u prvniho tehotenstvi jsem mela ducha 12dpo (driv jsem nezkousela). Dik a dam pak vedet ![]()