Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ránko holky. Tak dovolená proběhla skvěle. Nakoupili jsme, co jsme potřebovali, stromek máme už doma, prozatím mám 4 druhy cukroví a v práci po mě už ve čtvrtek – první den dovolené, toužili.
Tak naštěstí jsme se domluvili až na pondělí. Tuleníčko proběhlo dle plánu, tak snad to mělo nějaký význam.
I když ty teploty moje za posledních 9 dní jsou vcelku komické.
Ale ovulka snad byla a pokud ne, tak zkusím pumpnout manžu ještě dnes. ![]()
@Janie Bast Ty máš takový graf jako jsem měla já… a pak mi teplota vyskočila, ale dle mého názoru později…
@Boculka Zkoušela jsem doplnit a pokud teplota ještě zítra stoupně o 0,1 stupně, tak byla ovulka 16DC.
@Boculka u tebe to náhodou vypadá moc hezky ![]()
@Janie Bast tak tys měla dovču? a já jsem si říkala, kde se touláš ![]()
@Berenika22 Ale já myslím, že jsem měla ovu dřív než jak je to na tom grafu… je to možné?
@Boculka Možné je všechno. Dle mého gynekologa není BT zrovna nejpřesnější. On spoléhá více na ovulační testy. Já teda taky, ale tentokrát jsem si říkala, že možná po těch lécích na štítnou budu mít lepší grafy. Ovšem nic moc.
Po ovulaci jsem mívala pomalé vzestupy a vypadá to, že ani nyní nebude změna. Snad po více měsících užívání to bude lepší. ![]()
@Janie Bast Tak neléčíš se dlouho… já už jím prášky od června…
Ahojte, ja vikend taky pracovny skor, ked sa da, prerabame pomaly byt…
ovulka asi stale nic, ale spinim druhy den, tak ak pride MS, hned nasadzujem soju a budem dufat, ze po 4 mesiacoch budem mat ovulku…
@Boculka můj dr. taky nevěří v BT ale ani v ovu testy
mohla být klidně dříve, uvidíš, co se z toho vyklube. A kdy si myslíš, že byla?