Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
12.12.12 20:57
@Vikajzna píše:
Ahojky holky jsem tu dlouho nebyla dnes jsem 13 DPO těhu test negativní a teploty stále vysoko a MS nikde vůbec tomu nerozumím je možné být těhu i když test tvrdí že ne? nebo je to moc brzy já nevím ani kdy to mám dostat protože to mám trošku rozházené a píchá mě od včerejška na pravé straně poradíte mi někdo? Prosím
graf:http://www.womenzone.cz/…kajzna/grafy?…:zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Ten tvůj graf vypadá náááádherně těhotensky (teplota stále stoupá)!! Držím palce, ať se potvrdí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
12.12.12 22:00
@jajda32 píše:
Ten tvůj graf vypadá náááádherně těhotensky (teplota stále stoupá)!! Držím palce, ať se potvrdí :srdce:

Ale dnes jsem měla 37,2 tak uvidím zítra řekla bych že buďto příjde nebo to třeba může být i cysta ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
12.12.12 23:16

@Vikajzna
Tak to jistě může být, ale mysli pozitivně, graf vypadá fakt dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
13.12.12 08:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem zeptat, jestli tu nevíte, jak je to s děl. čípkem po ovulaci. Jak dlouho po ovulaci se zavírá. Předpokládám, že by měl být ještě nějakou dobu po ní otevřený, když vajíčko je možné oplodnít ještě těch 12hod. Co myslíte? Hlen je mléčný a přechází do lepkavého, tak mi to na ovulaci nebo po ovulaci přijde. Ale ten čípek je ještě docela pootevřený. Díky.

je to velmi individualne… niektora ho ma zavrety uz v den ovulacie… niektorej sa zavrie aj 3-5DPO… niektora nerozozna, ze sa jej vobec uzavrel… totiz po prvom porode uz krcok nie je to, co byval pred prvym porodom/tehotenstvom, vtedy sa ani nemusi zavriet vobec…
treba si ho sledovat a naucit sa sama na sebe, ako sa krcok chova…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.12 09:57

Holky, děkuji
@riana12
já už po porodu mám, aspoň ztvrdnul a vypadá to, že je po ovulaci. BT byla dnes nejnižší za celý cyklus, tak snad do zítra vystoupá.

• Citovat
  • Upravit
5436
13.12.12 10:01

Ahoj holky, no mě teplota taky pořád stoupá… dneska poskočila o 0,2 C… Ale začínám špinit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
13.12.12 10:02

@Boculka
Graf vypadá pěkně, špinění ještě nic neznamená… hlavně, když neklesá teplota tak je to ok. Tak držím palce, zítra už by mohlo být něco na testu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
13.12.12 22:04

@Boculka testovalas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
14.12.12 11:23

Ahojte, konecne ten divny cyklus skoncil a dnes prisla MS… normalne sa tesim :dance:

• Citovat
  • Upravit
1925
14.12.12 11:24

@riana12 tak aspoň můžeš zkusit tu sóju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
14.12.12 11:31

Ahoj holky. Netrpělivě čekám na odpověď Boculky, jestli testovala a ona na nás prdí. :D
@riana12 tak hlavně, že jsi spokojená a víš, na čem jsi. ;)
Holky, mám dotaz, asi trochu bezpředmětný, ale přemýšlím nad tím skoro pořád - tonoucí se stébla chytá. Teprve měsíc beru léky na štítnou žlázu, dr. mi nasadil půlku Letroxu a řekl, že mám přijít za půl roku. Je možné, aby to napoprvé nastavil? Myslela jsem, že mě pozve třeba za 2 měsíce na kontrolu, jestli dávka je OK.
Další věc je, že jsem myslela, že mi to srovná hormony a tím pádem to půjde vidět i na mé BT, bláhově jsem myslela, že to vlastně bude hned (rovnání štítky)… Ale BT hlavně před ovulací mi skákala jako koza a po ovulaci nízký vzestup. Asi se nemám proč těšit na dárek pod stromeček nebo myslíte, že i s tak příšerným grafem (jako mám v podpisu) je nějaká šance na otěhotnění?
Prsa mě bolí jako vždy po ovulaci, včera mě trochu bolela levá strana břicha, ale asi jsem se jen přejedla…
Moc bych už chtěla vědět, jestli se naše poctivé snažení vyplatilo - a že není jednoduché Ríšu přesvědčit k sexu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
14.12.12 12:11

@Janie Bast jj napíná nás jako kšandy :mrgreen: jinak otěhotnět i s takovým cyklem klidně můžeš. Viděla jsem jich hodně neobvyklých a skončily hezky, takže neházej flintu do žita. Jinak s dávkováním léků nevím, ale dle mě by to chtělo dříve než za půl roku - myslela bych do 3 měsíců. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
14.12.12 12:15

@Berenika22 Díky moc. :) Potěšila jsi mě. Ale i tak si asi nebudu dělat naděje. Mívala jsem i hezčí cykly a bez výsledku. :D
No taky mám pocit, že bych měla jít na tu kontrolu dřív… :think: Ale tak teď před těma svátkama se stejně nemá cenu někam cpát nebo objednávat… A stejně od toho blbce, kam chodím, chtěla odejít, tak budu muset hledat, kde berou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
14.12.12 12:32

@Janie Bast no právě že pokud je jinačí, tak to může klapnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
14.12.12 12:47

@Berenika22 :D NO zase tak jinačí není… Ona se mi mění defakto co měsíc… Ale i tak je to nízko… :-/… Nevím, co je lepší, jestli doufat nebo si raději říkat, že zase určitě nic. :D Jako naděje je vždy… ovšem upínat se na to nelze… A nemyslet na to taky moc nejde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí