Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, všem přeju krásné Vánoce a v novém roce splnění všech přání
![]()
Ahojte kocky
![]()
tak my sme dnes rano dostali dodatocny a ten najkrajsi vianocny darcek… po vyse 3,5 roku snehovobielych testov je tu toto… tesim sa a nemozem tomu uverit, som ako vo sne…
posielam Vam vsetkym tehu baciliky, dufam, ze bude vsetko ok ![]()
@mijadave zlatko, moc gratuluji
![]()
dej fígl, co jsi brala nebo dělala, že to vyšlo ![]()
@mijadave - jůůů, moc moc moc gratuluju!!
to je krásný dáreček ![]()
@Berenika22, @Maky.p dakujeeeem, posielam tehu bacile tfuj tfuj tfuj
dievcata, ono som nic nebrala, s mm sme sa 3 tyzdne nebavili, dr mi povedala, ze teraz nie je sanca otehu, tak som si poplakala a proste som to vzdala, ze teraz to nejde, az ked mi nasadia nejaku liecbu… a ono ju nakoniec netreba
takze takyto figl v tom bol, zmierila som sa, ze to nejde a rezignovala som a keksik sme si s mm len uzivali…
dufam, ze ma budete s // nasledovat… ![]()
@mijadave - už jsem to taky párkrát slyšela, že se těhotní v nejméně očekávanou dobu ![]()
Také vám tu všem přeji, ať je nový rok úspěšný a všechny najdete // ![]()
@Berenika22, @Maky.p dievcata, aj ja Vam to prajem z celeho
a vyzera to tak, ze naozaj to u nas tak nastalo v namenej ocakavanu dobu, lebo aj mm bol v soku, vraj to po vyjadreni z endosky a mojom placi ani nejak necakal… ![]()
Ahoj holky obracím se na vás zkušenější
měřím bt a dnes jsem 7dpo. Ovu byla podle všeho 17DC, ten den teplota 35,9. Pokračovaly 36,2 36,2 36,3 36,5 36,5 36,2 a dnes zase 36,5. Mohl ten pokles 6dpo značit nidaci? Moc těm teplotám nerozumím ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky obracím se na vás zkušenějšíměřím bt a dnes jsem 7dpo. Ovu byla podle všeho 17DC, ten den teplota 35,9. Pokračovaly 36,2 36,2 36,3 36,5 36,5 36,2 a dnes zase 36,5. Mohl ten pokles 6dpo značit nidaci? Moc těm teplotám nerozumím
teploty po ovu takhle kolísají, takže nidace to být mohla, ale taky normální výchylka. jinak teplotky pěkný, tak držím palce.
@mijadave - já už // nenajdu, snad až tak za dva roky minimálně
Jsem na konci 16tt, tak se jen modlím, ať je vše v pořádku a malej je tu zdravej v červnu s náma ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky obracím se na vás zkušenějšíměřím bt a dnes jsem 7dpo. Ovu byla podle všeho 17DC, ten den teplota 35,9. Pokračovaly 36,2 36,2 36,3 36,5 36,5 36,2 a dnes zase 36,5. Mohl ten pokles 6dpo značit nidaci? Moc těm teplotám nerozumím
Výskok BT tam sice je, i se hezky drží v rovině, ale zdají se mi dost nízké. Já když jsem je měla v tomhle rozmezí, tak jsem neovulovala, i když jsem si myslela že jo
Každopádně držím pěsti, ať // najdeš ![]()
@Maky.p píše:děkuji, jsem ráda za každý názor
@mijadave - já už // nenajdu, snad až tak za dva roky minimálněJsem na konci 16tt, tak se jen modlím, ať je vše v pořádku a malej je tu zdravej v červnu s náma
Výskok BT tam sice je, i se hezky drží v rovině, ale zdají se mi dost nízké. Já když jsem je měla v tomhle rozmezí, tak jsem neovulovala, i když jsem si myslela že jo
Každopádně držím pěsti, ať // najdeš
@Maky.p jasne, prepac, stracam trosku prehlad, trosku som Vas tu zanedbavala… takze cakas chlapceka? wow, super, tak nech je vsetko ok a v cervnu prajem krasny a lahucky porod…