Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
2.1.13 12:57

@Janie Bast :-D No taky mám období, kdy sex je kvůli chlapovi nebo plánovaný… Ale to je úděl žen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No já jdu na kontrolu 27.2. tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.1.13 13:01

No mě už se dlouho nestalo, že bych měla až takové chutě. :D Přijdu si trochu jako prasák. :D :mrgreen: U nás mi přijde, že manžu to extra nebavilo nikdy a mě v poslední době (a hlavně na povel) taky čím dál míň. Manželovi se teď zlepšila chuť - nebo spíše má menší odpor, po vitamínech. Tak snad nám to bude něco platný všechno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.1.13 13:09

@Janie Bast :-D Tak já jím letrox, Mama A-Z a Macu :-D Manža E a Macu :-D Ten můj má chuť skoro vždy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.1.13 14:37

Ahojky holky,
lehce se vtírnu jestli neva :mrgreen:

Můžete se mrknout na grafík kdy byla ovulka? Já myslím, že 17DC i když se mi to zdá dost pozdě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.1.13 14:40

@pinkeee85 já si myslím, že ovulka byla 25.12. Mrkni na můj graf. Jsem 19DC a ovu nikde :nevim: Ale na testech už byl duch, tak snad dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.1.13 14:51

@Boculka : Jj, tak to odpovídá i mému tipu.. :)) Jj, taky to vypadá že budeš mít ovu až takhle dlouho.. A jak dlouhý máš cyklus? Já 25dní, takže se bojím aby se mi nezkrátila luteální fáze jelikož za těch 8dní se mimis přece nemůže uhnízdit. Dnes ráno ten pokles.. Uvidím jestli zítra půjde nahoru zase nebo jestli to bude značit tu přicházející potvoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.1.13 14:56

@pinkeee85 Mívám cykly různě… od 32 do 35 obvykle… minulý ale 39 :zed: Takže čekám ovu dneska-zítra-sobota… Jsem ráda že aspoň probíhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.1.13 14:58

@Boculka : Jj, hlavní je že je… :pankac: Co já bych dala za cyklus aspon těch 28dní.. :D Těch mých 25 se mi zdá málo, i když MuDr neříkal, že by mu to přišlo nějk extrémně krátké :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.1.13 14:59

@pinkeee85 No ale jestli máš tak pozdě ovu, tak je to blbé… kdyby byla ovu třeba už 11 den, tak je to v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.1.13 15:02

@Boculka : Právě že mi to nedalo a dívala jsem se na minulé grafy a moje luteálka, kterou jsem myslela že je aspoň těch 12dní je ve skutečnosti asi tak 9-10 což je skutečně málo… Teď mám jít příští týden na gyndu, tak to ještě prokonzultuju a uvidím co mi na to řekne.. Přecházela jsem k novému MuDrovi, takže doufám, že to bude lepší než u toho minulého… Snad ano. Sám ihned prohlásil, že pokud se nezadaří, tak hned začneme řešit… Folikulometrie atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.1.13 15:30

@pinkeee85 Tak snažíte se 2 měsíce… já už rok a 8 měsíců. K doktorovi jsem šla poprvé po půl roce, ten mi řekl, přijďte až to bude rok… tak jsem po 11 měsících hned vyhledala CAR a začala to řešit. Teď čekám na výsledky štítky - zda se zlepšila nebo ne a posuneme to zase dál. Od června jsem na gyndě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.1.13 15:32

@Boculka 2měsíce mám pouze na metříku jinak to byl v listopadu rok… ale na chvilku jsem to uplne vypustila a znovu naplno začlo snažení právě před těmi 2 měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.1.13 15:35

@pinkeee85 aha :) Tak pak řekni, jak jsi dopadla. Loučím se, pracovní doba končí :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.1.13 15:39

@Boculka Jasně, dám vědět… Tak hezký volný zbytek dne.. :)
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.1.13 08:40

@pinkeee85 Ahojky, tak já jsem z toho mého testování blázen… včera jsem si dělala ovu test a jen duch, strašně slabý… předtím byl už docela silný… a hlen hustý růžovo-hnědý :( Teplota 36,4… Nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí