Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karko ty musíš být těhule, to není možný ![]()
@AninaEli to je dle mě moc. co vím, tak holky berou max. 200mg denně, což by odpovídalo 9-10 tablet denně - já sjem brala 75-75-100-100-125 a nezabralo to, takže teď bych zkusila 100-150mg
@Karko
to je zajímavý, určitý nárůst tam je… ale když ti doktor potvrdil anovulák a taky Fertilityfriend ovulaci neoznačil, tak to tak asi bude…
@Berenika22 ja idem teraz na 175-175-200-200-225
jeden mesiac som mala cyklus dost dlhy, ak ovu bola, tak som mala kratucku lutealnu fazu a potom dva cykly anovulaky… tak idem na takuto davku a dufam, ze uz sa cyklus unormalni…
teraz som taky rozcestovany clovek, zabudla som si teplomer u snubencovej mamy, tak som si dneska kupila uplne obycajny, bude sranda, nanovo zistovat a ucit sa, co spada pod predovulacnu teplotu a co je uz po… ![]()
@jajda32 jestli byla, tak mi jí asi fertility neoznačil proto, že jsem v tu inkriminovanou dobu neměřila, nějaké teploty mi tam chybí.
Holky nevíte, kdy se dá těhu zjistit z krve? já jsem měla totiž na další cyklus naplánováno brát prednison, teď teda nevím, kdybych náhodou byla, tak abych to nějak nezanedbala a mohla ho začít brát co nejdřív.
Teď když jsem se dívala na ten test z rána, tak tam vidím slaboulinkýho ducha, nevim, jestli to není jen imaginace, ale dokázala bych na ní ukázat kde je ![]()
jestli bude teplota ještě zítra nahoře, zavolám do caru a domluvím se co s těmi léky, ještě bych si měla píchat miniheparin. A břicho mě pobolívá pořád už asi týden, docela znatelně, ale jinak než na ms.
holky to jsou nervy, dyž člověk neví na čem je.
@Karko
to víš, že se dá těhu zjistit z krve. naberou ti HCG a je jasno. Tak držím palce
Zkus tam nějaké teploty doplnit (podle sousedních), ať ti to tam označí a ty víš, kolikátý den po ovulaci jsi.
@jajda32 a kdy po ovulaci to jde zjistit z krve? řekla bych, že jsem dneska cca 11 DPO ale čert ví ![]()
@Karko
jde to zjistit hned, jak se začne tvořit HCG, narozdíl od testu se pozná i nižší hladina než 10. takže buď vydrž na další test zítra, jestli máš ducha, nebo si skoč na krev.
@riana12 třeba tobě soja pomůže. Já bych potom zkusila 150-150-150-200-200mg ale to už je poslední naděje. Jenžw nám už nepomůže asi ani svěcená voda ![]()
@riana12 zkusím max. ještě další 3 cykly. Minule jsme to brala 3 cykly a nic, je pravda že malé dávky a z toho jsem jeden byla skoro celý nemocná. Navíc ta moje soja má myslím jen 60tbl. a kupovat další balení se mi opravdu už nechce. Ale pokud mi dr. kromě duphastonu nic nedá, tak holt mi nezbývá než zkusit opět toto. ![]()
@Karko este moze byt skoro… ten vcerajsi pokles by sa mohol stat implantacnym poklesom, ale tehu testy byvaju zvacsa slabucko pozitivne az druhy den zvysenej teploty… ale nemusi to znacit aj nic… jedine trpezlivost