Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janie Bast já když jsem byla poprvé na endokrinologii tak mi udělala utz, vzala krev a nasadila léky a za dva měsíce jsem měla jít na kontolní krev. Podle toho, jaké byly výsledky mi dávkování upravila a pak že mám přijít za půl roku. přišla jsem teda dřív, protože jsem byla těhotná, za dva měsíce zas, protože už jsem nebyla těhotná
no nicméně po první návštěvě kontrola až za půl roku je blbost. změnila bych doktora.
Jinak můj graf mně fakt baví
od té doby co čekám na ms, je BT buď na stejné úrovni nebo stoupá. škoda, že z toho nic nebude (nejspíš) ![]()
koukejte:
My Ovulation Chart
@Berenika22 protože jsem měla během měsíce v caru 2× i u gynekologa potvrzeno, že se jedná o anovulační cyklus
@Karko aha
akorát že se ti krásně zvýšila teplota, zajímavé
@Berenika22 zajímavé to je, taky mi to přijde docela ovulačně, ale zas mi přijde divné, že by se dva na sobě nezávislí doktoři mýlili, nebo je možnost že tam ještě něco dorostlo později ![]()
@Karko to mu bych spíše věřila. A neřekli ti, kolik měl folík, když jsi tam byla?
Co jinak holky?
@Berenika22 no právě že tam nic nebylo, max. pár úplně malinkých, ale dneska stejně teplota klesla, tak čekám ms zítra nebo pozítří, což by i tak vychálezo, anovulační cykly mívám 37 dní
My Ovulation Chart
@Karko jo to mě taky. Akorát já sjem si vždycky myslela, že anovulák vypadá, že buď teploty stále lítají nahoru dolů nebo naopak jsou v jedné rovině. Jinak hezký.
@Berenika22 těžko říct, no, třeba to fakt nakonec byl ovulák
ale u minulého anovulačního mi to taky ke konci lezlo nahoru, ale teda ne tak markatně a to jsem byla u doktora až ke konci cyklu a potvrdil mi, že to opravdu byl anovulační cyklus, že je to poznat na sliznici. Tenhle cyklus jsem byla naposled 14DC a nic tam nebylo a sliznice byla taky nízká. Tak nevim, no…(ale nejradši bych si přála, aby ta křivka zítra zas vyskočila a já mohla běžet dělat test
)moc šancí tomu nedávám. Ale teda pobolívá mě břicho už tak týden, včera jsem měla i trochu křeče, docela by mě zajímalo, co se tam děje ![]()
Tak jdu zase pro radu. Ta soja estrovone má 50mg isoflavoninů a ta sarapis má 25mg isoflavoninů /omlouvám se, jestli to slovo píšu nějak špatně
/.
Já tu estrovone brala 5 tablet ráno a 5 večer a dokonce jsem měla radu brát i 5 tablet v poledne, ale to jsem vynechala.
A tak podle toho by ta moje kamarádka měla brát tu soju sarapis 10 tablet 3× denně
![]()
Děkuji ![]()
@Berenika22 píše:
@Karko tak ať zítra vyskočí a ty letíš pro test s //
Podívej ![]()
My Ovulation Chart
ale mamatest 10 negativní
![]()
Ahoj,
je možné, že BT stoupne až 2 dny po ovulaci? Podle hlenu, čípku a několikadenní bolesti vaječníku už ovulace proběhla, ale BT je už druhý den děsně dole.