Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky. Tak je to tady. Teplota klesla a dokonce jsem teď byla na WC a už se dostavila MS - prozatím slabá, ale to přijde. Jsem ráda, že už nešpiním na začátku, jako po potratu a před braním letroxu.
Trochu jsem doufala, že bude Vánoční dáreček, ale tak to, život musí jít dál. Holt oslavíme 2 roky neúspěšného snažení a pojedeme dál.
@Janie Bast to je mi moc a moc líto
já zase pro změnu budu mít asi anovulák ![]()
@Berenika22 @Boculka Já nevim, já mám spíš pocit, že je to fakt anovulák. Jen prostě zen graf je divnej.
My Ovulation Chart
Na krev se mi moc nechce, myslím, že kdybych byla těhotná, tak bych se cítila jinak. Břicho už mě přestalo bolet a nic jiného necítím, test je negativní, tak to nechám být. Počkám jak se to vyvine. Ale že mám takhle dlouhý cyklus mě trochu rozčiluje.
Chápete někdo ten pokles 4DPO. Jsem z toho jelen. http://www.fertilityfriend.com/home/3ffd94
@sofia3 píše:
Chápete někdo ten pokles 4DPO. Jsem z toho jelen. http://www.fertilityfriend.com/home/3ffd94
no přece implantační pokles ![]()
@jajda32 Ten 4DPO se mi to zdá brzo. Navíc manželovi nevyšlo dobře spermio, má 10mil. leukocytů. A já jsem byla v den ovulace na měření folikulů a měli jen 14 a 6 cm. Tak v lednu plánujem první návštěvu CARu. Takže kdyby to bylo těhu, je to FAKT ZÁZRAK.
@sofia3
hmm, pravda, ten spíš až tak od 5.dne… ale tak uvidíš. držím palce ![]()
folikuly fakt nějaké malé, já měla 4 dny před ovu 16…
Ahojte dievcata
![]()
chcem Vam poprat krasne a pohodove Vianoce a nech cim skor najdete krasne dialnice // ![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat. Je možné, že bolest prsou po ovulaci je způsobená nízkou hladinou progesteronu? Vždycky jsem myslela, že tomu naopak ale na netu jsem se dočetla, že to může být způsobené tímto ![]()
@mijadave Nádherné
Krásné svátky vánoční a do nového roku hodně štěstí, zdraví a ty vysněné //. ![]()
Holky taky vám všem přeji příští rok krásné zdravé miminko, // čárky nejsou všechno
Já jsem neskormná, co ![]()
No mně ta krásná teplota klesla a včera večer jsem dostala ms, takže hned na začátku příštího roku nás čeká 2. IUI.Snad bude příští rok 2013 šťastnější. Rok 2012 byl jedním z nejhorších v mém životě
plný převratů a událostí, věsměs teda negativních.
Snad už bude dobře ![]()
Krásné Vánoce všem ![]()