Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maky.p To bylo na mě? Já už se ničeho nedočkám, leda tak přechodu
. Konec, finito, je to over. Jediná šance byla darované vejce a to je pro nás nepřijatelné, takže nic.
@verulenka ako sa mi mas? ja nic moc, som po operacii zlatej zily (2. tohto roku) a este ma aj vykopli z prace… takze asi tak v skratke ![]()
@mijadave píše:
@pavlina-strakova mohol prasknut neskor, ked bol vacsi, alebo pomalsie rastola nesledovala si nejake dalsie priznaky ako bolest alebo hlien? este mohla byt aj toho 18.9., no skor toho 20-21.9. podla BT
![]()
Bolest nemívám a hlen taky ne, takže podle toho to nepoznám, to už je teď jedno, kdy byla, jenom mě to tak zajímalo, někdo říká, že už v úterý a ten ff mě to vyznačil na pátek, tak mě to zajímalo jak to je a kdy můžu testit
@verulenka - jojo, na tebe.. Tak to mě mrzí.. ![]()
@mijadave - děkuji, snad se zahryže pořádně a už se 9 měsíců nepustí ![]()
Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:09
@mijadave píše:
@pavlina-strakova ja by som pockala este aspon 4-5 dni
Jé, to je ještě dlouhá doba, děkuju za odpověď
@verulenka moja, to ma mrzi
![]()
@Maky.p tak to dufam, ze sa poriadne „zahryzne“
a jasne, ze nepusti ![]()
@mijadave no já mám dlouhé cykly stále tak mi přijde zbytečný chodit na vyvolávačku to bych tam byla každý měsíc ![]()
No já byla u doktorky na konci srpna a řekla že jsem na první pohled ok jen možná nemám ovulaci a tak si mám měřit BT a jak k ní půjdu na kontrolu tak jí ukázat grafy a uvidíme co dál
@lpetra píše:
@mijadave no já mám dlouhé cykly stále tak mi přijde zbytečný chodit na vyvolávačku to bych tam byla každý měsíc
A to je asi právě ten problém.. Chce to pořádný utz a HP, jestli nemáš náhodou PCOs třeba. Taky jsem měla takovéto cykly s MS v nedohlednu.. Několikrát mi bylo řečeno, že by se cyklus neměl natahovat nad 40DC, jak už jsem tu psala ![]()
Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:10
Ahojte holky, jak jsem slíbila, že dám vědět, jak dopadl můj duch na testu-byl falešný. Dnes na mamatestu sněhobílo…
@Maky.p co je PCO? a HP? měnila jsem doktorku a ta se mi koukala pořádně na vaječníky a říkala že jsou ok. A koukala se pořádně na ty vaječníky protože mi před půl rokem praskla cysta tak se koukala jestli je jinak vše ok.
@lpetra - HP: hormonální profil z krve v určité dny cyklu; PCOs: syndrom polycystických vaječníků - nedochází k ovulaci, jen velmi výjimečně. Pokud máš vaječníky ok, tak to nejspíš PCOs nebude, ale v pořádku to fakt není. Asi bude problém jinde ![]()
Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:10