Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
31.3.10 21:38
pobezka píše:
moukuska píše:
natulaa píše:
holky začínám mít nervy,jak se tu vkládá ta profilová fotka,já ji mám v albíku ,ale tady se mi kruci neobjeví :twisted: :twisted: :twisted:
natul, chod do nastaveni (to je vpravo hore) a tam mas ikonka, tak tam skus, dufam ze sa podari

ešte ma nauč ako sem vložiť grafík-môj

a budeme tu mať aj takú tabuľku ako sme mali tam??

no tak ho vlozis ze skopirujes ten link. grafy tu asi nebudu len vitazne, lebo kazda si moze dat graf do podpisu aj napisat popis k tomu :wink:

a podpis: pojdes do nastaveni (vpravo hote) a tam skopirujes odkaz z FF a das len ulozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.3.10 21:40

dobru noc, vsetkym a moc moc dakujem za podporu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.3.10 21:40

skúška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.3.10 21:41

jeeej to je super mne sa to tu fakt moooooooooooc páči
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.3.10 21:42

ale už naozaj dobrú noc babulky moje :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
31.3.10 21:44
soldi píše:
natuuul, krasna nova foto :srdce: :srdce: :srdce:

tu by Ti na koniku hned mazali :mrgreen:

laurit, pekne, uz Ti to ide :huban:

mouk, a uz si za mna napisala IP janocke? :jazyk: :mrgreen:

soldi napisala som toto: Ahoj Janocka,

ako uzivatelka tohto verejneho fora, kde som sa dozvedela vela uzitocnych informacii a vela dievcat mi tu pomohlo,
Ti pisem a nie som urcite ani prva ani posledna.

OBNOVTE PRISTUP SOLDI.

kazdy ma slobodne pravo na vyjadrenie vlastneho nazoru, predsa to musite uznat aj vy adminky aj Vasi nadriadeni.

V mene Soldi Ti dakujem za pochopenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
soldi píše:
dobru noc, vsetkym a moc moc dakujem za podporu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

dobrú soldi :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

jeeej, mouk, to je krasne, moc dakujem. dufam, ze ju to obmakci :srdce:

tak uz vazne pa, musim sa ist balit. ste super baby :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:hug:
:kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
31.3.10 21:47

baby ale musite vsetky napisat janocke, i ja som uz napisala, aj napriek vsetkym pozitivam tejto stranky, konik je predsa len konik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
31.3.10 21:47

ahojte, dobru nocku :-P mne sa pacia vsetky tie blbosti tu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
31.3.10 21:48

aj ja som tu :-D

len sa ešte neviem orientovať :-)

a čo titu, neozvala sa vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
31.3.10 21:49

ja som napisala toto
Ahoj Janocka,
chcem ta poprosit v mene soldi a nasej pomerne uspesnej a asi najaktivnejsej temy Grafy BT, aby ste jej zrusili blokovanie IP adresy a jej nicku. Neviem co take hrozne urobila, ze ste ju az tak potrestali, ale bola by som rada, keby ste si uvedomili aj to, ze konik velmi pomaha a kolko krat sme my jedine, ktore vieme povzbudit a pomoct, lebo v okoli nie je nikto kto by to pochopil, alebo nikto komu by sme sa mohli zdoverit. Bola by som velmi rada, ak by ste to prehodnotili a pozreli sa na to aj trocha z ludskej stranky a nie len z hladiska pravidiel a podmienok uzivania. Tato stranka nie je len rozmar, sme tu z nejakeho dovodu, a vacsinou je to u nas tuzba po babatku. Nase „rebelstvo“ a nesuhlas s pravidlami pre fotky je jedna stranka veci, ale druha a podla mna ovela dolezitejsia je to, ze si tu navzajom pomahame a bola by som velmi nerada, keby soldi o nasu pomoc a povzbudenie prisla len kvoli momentalnemu nesuhlasu s niecim. My sme vyjadrovali len nas nazor, ale tento trest sa mi zda prilis kruty vzhaldom na to, o co tu na tejto stranke ide. Keby sa jednalo o pokec, azet.......tak je to ovela mensie zlo, ako bloknut niekoho na stranke tohto vyznamu.
Dufam,ze to padne na urodnu podu a bude moja prosba v mene soldi vypocuta a ze chapes co som tym vsetkym chcela povedat.
Dakujem

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
31.3.10 21:50
govinda píše:
aj ja som tu :-D

len sa ešte neviem orientovať :-)

a čo titu, neozvala sa vám?

govi neozvala, uz zacinam mat strach, ze sa nieco deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
31.3.10 21:50

babule, vy ste rychlejsie ako blesk :-D

soldi, pojdem sa tiez prihovorit za teba… ved to nie je normalne uz na MK :poblion: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1576
31.3.10 21:51
pobezka píše:
soldi píše:
dobru noc, vsetkym a moc moc dakujem za podporu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

dobrú soldi :huban:

skúška…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí