Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a to som jej povedala, ze si tie testy hcg pokojne zaplatim, ak s tym maju problem.
28.6 mam ist novemu gynekologovi na prve stretnutie, tak sa uz neviem dockat, kedy sa tejto starej zbavim ![]()
monu, tak ti držím palce na zajtra teda
. Niektoré sestričky sú neskutočné
![]()
monu - no to su lekari… kym si nieco nevydupes, tak to nemas…
ella - dnes si testovala len 1×? nemas prilis zriedeny moc?
lauri: ja viem
![]()
ale som zmierena, snazim sa byt v poho.
viem, ze si potom poplacem, ale nech uz aspon viem na com som.
aspon budeme mat potvrdene, ze v mojom pripade robi novy mamatest haluze ![]()
alebo tam nieco bolo, len to pomaly odchadza…
lauri: a nevynada mi zajtra doktorka, ze som si dala ten duphaston? inak vcera vecer som nemala a dnes som si dala len na obed, ale uz nedam ani jeden, nech aspon tam mrska dojde, ak ma ![]()
monulienka3 píše:
lauri: ja viem![]()
ale som zmierena, snazim sa byt v poho.
viem, ze si potom poplacem, ale nech uz aspon viem na com som.aspon budeme mat potvrdene, ze v mojom pripade robi novy mamatest haluze
lauri: a nevynada mi zajtra doktorka, ze som si dala ten duphaston? inak vcera vecer som nemala a dnes som si dala len na obed, ale uz nedam ani jeden, nech aspon tam mrska dojde, ak ma
alebo tam nieco bolo, len to pomaly odchadza…
tak jej nic nepovedz ![]()
Monulienko, chyběla jsi nám tu!!!
Teplotka krásně drží, určitě to bude v pořádku!!!!! Moc a moc držím na zítřek palce!
monu
držím palce at je to opravdu jen chvilinku a je to dobré. No hlavně že jsi v klidu ![]()
holky mám dotaz. Čípek už je zase zpátky dole a tvrdy jako kameň, takže už je asi „PO“ že? ![]()
A ted nevím mám začít papkat utrogestan teraz? I když nevím jestli tam nějaka spermijka tak strašně dlouho vydržela, což tomu nevěřím. Ale mívám problém se sliznicí, moc se ji nechce růst
lauri, ani nepoviem. myslis, ze som si tym duphikom mohla iba zastavit ms a preto mi to robi falosne meskanie???
jodi: dakujem zlaticko
, doteraz som bola v praci, vyzera to ze robim karieru, len ked ja by som radsej to mimi ako pracu…
aspon sa tesim, z toho, ze viem, ze mam nieco so stitkou, ze sa to asi bude dat riesit a ze idem konecne k novemu dokimu, u ktoreho si budem pytat vsetky mozne vysetrenia, ked si uz budem platit ![]()
acko píše:
ella - k tej grepovej stave - musi to byt stava, nepomohlo by normalne papat grepy?
normalne grepy su vraj najlepsie ![]()
acko píše:
ella - dnes si testovala len 1×? nemas prilis zriedeny moc?
ja mam cas vzdy testovat len 1× za den a to ked pridem z prace medzi 6 a 8 vecer… od stvrtej sa snazim nepit a necikat, ked testujem o siestej..
nicollka asi uz je po, staci ak si ho das po zvyseni teploty.
monulka ja si nemyslim, ze dufik takto drzi teplotu, skor to zvysene hcg… ![]()
uvidis zajtra hodnotu krvi.. no ![]()
ahojte ako sa mate?co nove? citala som vas sporadicky,mna dnes boli hlava, vcera som nemala mrchu a dnes zase,neviem preco si vcera dala pauzu…
kocky ja sa budem tak neuveritelne trapne citim, ak tam nebude ziadne hcg, ze som si takto ako taka hlupana namyslala, ze som tehu…
nebudete si o mne mysliet, ze som sisnuta? ![]()