Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4158
16.6.10 19:29

a to som jej povedala, ze si tie testy hcg pokojne zaplatim, ak s tym maju problem.

28.6 mam ist novemu gynekologovi na prve stretnutie, tak sa uz neviem dockat, kedy sa tejto starej zbavim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 19:32

monu sakra, teploty mas take krasne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.6.10 19:36

monu, tak ti držím palce na zajtra teda :lol: . Niektoré sestričky sú neskutočné :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
16.6.10 19:36

monu - no to su lekari… kym si nieco nevydupes, tak to nemas…

ella - dnes si testovala len 1×? nemas prilis zriedeny moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
16.6.10 19:38

lauri: ja viem :-( :hug:
ale som zmierena, snazim sa byt v poho.
viem, ze si potom poplacem, ale nech uz aspon viem na com som.

aspon budeme mat potvrdene, ze v mojom pripade robi novy mamatest haluze :nevim:
alebo tam nieco bolo, len to pomaly odchadza…

lauri: a nevynada mi zajtra doktorka, ze som si dala ten duphaston? inak vcera vecer som nemala a dnes som si dala len na obed, ale uz nedam ani jeden, nech aspon tam mrska dojde, ak ma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 19:40
monulienka3 píše:
lauri: ja viem :-( :hug:
ale som zmierena, snazim sa byt v poho.
viem, ze si potom poplacem, ale nech uz aspon viem na com som.

aspon budeme mat potvrdene, ze v mojom pripade robi novy mamatest haluze :nevim:
alebo tam nieco bolo, len to pomaly odchadza…

lauri: a nevynada mi zajtra doktorka, ze som si dala ten duphaston? inak vcera vecer som nemala a dnes som si dala len na obed, ale uz nedam ani jeden, nech aspon tam mrska dojde, ak ma :-(

tak jej nic nepovedz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
16.6.10 19:40

Monulienko, chyběla jsi nám tu!!!
Teplotka krásně drží, určitě to bude v pořádku!!!!! Moc a moc držím na zítřek palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
16.6.10 19:41

:mavam: monu
držím palce at je to opravdu jen chvilinku a je to dobré. No hlavně že jsi v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
16.6.10 19:43

holky mám dotaz. Čípek už je zase zpátky dole a tvrdy jako kameň, takže už je asi „PO“ že? 8-o
A ted nevím mám začít papkat utrogestan teraz? I když nevím jestli tam nějaka spermijka tak strašně dlouho vydržela, což tomu nevěřím. Ale mívám problém se sliznicí, moc se ji nechce růst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
16.6.10 19:44

lauri, ani nepoviem. myslis, ze som si tym duphikom mohla iba zastavit ms a preto mi to robi falosne meskanie???

jodi: dakujem zlaticko :hug: , doteraz som bola v praci, vyzera to ze robim karieru, len ked ja by som radsej to mimi ako pracu…

aspon sa tesim, z toho, ze viem, ze mam nieco so stitkou, ze sa to asi bude dat riesit a ze idem konecne k novemu dokimu, u ktoreho si budem pytat vsetky mozne vysetrenia, ked si uz budem platit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
16.6.10 19:45
acko píše:
ella - k tej grepovej stave - musi to byt stava, nepomohlo by normalne papat grepy?

normalne grepy su vraj najlepsie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
16.6.10 19:51
acko píše:
ella - dnes si testovala len 1×? nemas prilis zriedeny moc?

ja mam cas vzdy testovat len 1× za den a to ked pridem z prace medzi 6 a 8 vecer… od stvrtej sa snazim nepit a necikat, ked testujem o siestej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 19:51

nicollka asi uz je po, staci ak si ho das po zvyseni teploty.

monulka ja si nemyslim, ze dufik takto drzi teplotu, skor to zvysene hcg… :think:
uvidis zajtra hodnotu krvi.. no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
16.6.10 19:52

ahojte ako sa mate?co nove? citala som vas sporadicky,mna dnes boli hlava, vcera som nemala mrchu a dnes zase,neviem preco si vcera dala pauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
16.6.10 19:53

kocky ja sa budem tak neuveritelne trapne citim, ak tam nebude ziadne hcg, ze som si takto ako taka hlupana namyslala, ze som tehu…

nebudete si o mne mysliet, ze som sisnuta? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital