Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi čekáme tě.
já myslím že včera nic nebolelo
tak je to v riti
holky ty WONDFO těhu testy jsou 10 nebo 25? Ella je myslím má
tak BT stúpla, ale hodinku a pol pred meraním som musela ísť na WC - tak neviem či má výpovednú hodnotu ![]()
no a pred WC som mala 36,3 ale to bolo skoro o dve hod skôr ako meravam ![]()
natulaa píše:
holky ty WONDFO těhu testy jsou 10 nebo 25? Ella je myslím má
jeej,ty si tu,ako sa mas?
govinda píše:
zaku, presne tak som to písala so špinením a bolesťami - ak včera bol IP, či si divné niečo necítila. Aleak si aj nemala špinenie a ani bolesti, neznamená to, že sa miminko neuhniezďovalolilly, no z tých teplôt ešte veľa nevidieť, budeš musieť pár dní počkať
![]()
dobréé ránkko
soldi má dnes testovať? ![]()
u mňa sa snáď konečne dopracujeme k ovulke, každý deň mám iný príznak, ale ani raz všetky pokope
![]()
michelangelo, i ja som si prečítala váš príbeh
je veľmi smutný, ťažko sa mi hľadajú slová, ale verím, že anjelik si postupne k vám nájde cestu v podobe miminka
![]()
Smouli tak já mám už vystopováno,že mi WC neovlivní BT ale já mám WC hned u ložnice,nevím jak to je,když jdeš dál ![]()
lilly, áno, som tu tak sporadicky - behám teraz po lekároch, ukočujem marodku, ale som tu
. POčas marodky vznikla u mňa silná závislosť od tohto fóra
Zbláznim sa v práci ![]()
smouli, no ťažko povedať. Asi až zajtrajšia teplota bude smerodajná ![]()
govinda píše:
lilly, áno, som tu tak sporadicky - behám teraz po lekároch, ukočujem marodku, ale som tu![]()
. POčas marodky vznikla u mňa silná závislosť od tohto fóra
![]()
Zbláznim sa v práci
co děláš za práci?
ahojte babule
smouli .....to je tym, ze bola ovu
![]()
ja som tiez zvikla vstavat na wc …ale ty si mala vcera krasny testik ![]()
jo nevadí uvidíme zajtra, som si akosi odvikla od merania a jednoducho som musela íésť na to WC ![]()
a ešte niečo, od včera večera ma neskutočne bolia bradavky
ja viem,že možno ešte ani po ovu nie je, ale nechápem to a hlavne ľavá-neskutočne, keď som bez podprsenky tak mi vadí aj tričko na nej
a v noc,keď som sa otáčala norálne som sa vždy zobudila na to akú ju mám citlibú ![]()
no a mm mi rano hovoríl,že sa mu snívalo o medveďoch videl ich 8 a jednu opičku medzi nimi ![]()
ahoj, pozerala som graf, nemala si 15 den ovulku ked si mala vaj.bielko??ja som si myslela ze ked je bielko tak je vzdy ovulka..... ![]()
sarah00 píše:
dobréé ránkko
soldi má dnes testovať?
u mňa sa snáď konečne dopracujeme k ovulke, každý deň mám iný príznak, ale ani raz všetky pokope![]()
![]()
michelangelo, i ja som si prečítala váš príbeh
![]()
![]()
je veľmi smutný, ťažko sa mi hľadajú slová, ale verím, že anjelik si postupne k vám nájde cestu v podobe miminka
![]()
![]()
![]()