Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
17.6.10 07:47

dobre ranko,

prisla som pozriet na soldin testik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
17.6.10 07:48

soldi čekáme tě.
já myslím že včera nic nebolelo :nevim: tak je to v riti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
17.6.10 07:48

holky ty WONDFO těhu testy jsou 10 nebo 25? Ella je myslím má

• Citovat
  • Upravit
3549
17.6.10 07:49

tak BT stúpla, ale hodinku a pol pred meraním som musela ísť na WC - tak neviem či má výpovednú hodnotu :think:
no a pred WC som mala 36,3 ale to bolo skoro o dve hod skôr ako meravam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
17.6.10 07:53
natulaa píše:
holky ty WONDFO těhu testy jsou 10 nebo 25? Ella je myslím má
:nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.6.10 07:53

:hug: jeej,ty si tu,ako sa mas?

govinda píše:
zaku, presne tak som to písala so špinením a bolesťami - ak včera bol IP, či si divné niečo necítila. Aleak si aj nemala špinenie a ani bolesti, neznamená to, že sa miminko neuhniezďovalo :wink:lilly, no z tých teplôt ešte veľa nevidieť, budeš musieť pár dní počkať :think: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
17.6.10 07:54

dobréé ránkko
soldi má dnes testovať? :-)
u mňa sa snáď konečne dopracujeme k ovulke, každý deň mám iný príznak, ale ani raz všetky pokope :mrgreen: :think: :nevim:

michelangelo, i ja som si prečítala váš príbeh :cry: :cry: :cry: je veľmi smutný, ťažko sa mi hľadajú slová, ale verím, že anjelik si postupne k vám nájde cestu v podobe miminka :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
17.6.10 07:57

Smouli tak já mám už vystopováno,že mi WC neovlivní BT ale já mám WC hned u ložnice,nevím jak to je,když jdeš dál :think:

• Citovat
  • Upravit
2352
17.6.10 07:59

lilly, áno, som tu tak sporadicky - behám teraz po lekároch, ukočujem marodku, ale som tu :mrgreen: :mrgreen: . POčas marodky vznikla u mňa silná závislosť od tohto fóra :mrgreen: :mrgreen: Zbláznim sa v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.6.10 08:00

smouli, no ťažko povedať. Asi až zajtrajšia teplota bude smerodajná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
17.6.10 08:00

Ahojky grafičky :kytka:
Co je nového? Smouli, že by po ovu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
17.6.10 08:01
govinda píše:
lilly, áno, som tu tak sporadicky - behám teraz po lekároch, ukočujem marodku, ale som tu :mrgreen: :mrgreen: . POčas marodky vznikla u mňa silná závislosť od tohto fóra :mrgreen: :mrgreen: Zbláznim sa v práci :mrgreen:

co děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
17.6.10 08:04

ahojte babule
smouli .....to je tym, ze bola ovu :pankac: :pankac:
ja som tiez zvikla vstavat na wc …ale ty si mala vcera krasny testik :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
17.6.10 08:06

jo nevadí uvidíme zajtra, som si akosi odvikla od merania a jednoducho som musela íésť na to WC :jazyk:

a ešte niečo, od včera večera ma neskutočne bolia bradavky :nevim: ja viem,že možno ešte ani po ovu nie je, ale nechápem to a hlavne ľavá-neskutočne, keď som bez podprsenky tak mi vadí aj tričko na nej :jazyk: a v noc,keď som sa otáčala norálne som sa vždy zobudila na to akú ju mám citlibú :nevim:

no a mm mi rano hovoríl,že sa mu snívalo o medveďoch videl ich 8 a jednu opičku medzi nimi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.6.10 08:06

ahoj, pozerala som graf, nemala si 15 den ovulku ked si mala vaj.bielko??ja som si myslela ze ked je bielko tak je vzdy ovulka..... :roll:

sarah00 píše:
dobréé ránkko
soldi má dnes testovať? :-)
u mňa sa snáď konečne dopracujeme k ovulke, každý deň mám iný príznak, ale ani raz všetky pokope :mrgreen: :think: :nevim:michelangelo, i ja som si prečítala váš príbeh :cry: :cry: :cry: je veľmi smutný, ťažko sa mi hľadajú slová, ale verím, že anjelik si postupne k vám nájde cestu v podobe miminka :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí