Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
16.6.10 21:26

Jejda holky tady je tak rozněžnělá naláda,to je krásné,mi se chce brečet,já jsem nějak moc citlivá,mi se chce brečet i štěstím,i smutkem i nevím proč :-(

• Citovat
  • Upravit
549
16.6.10 21:26

michael poslala jsem ti žádost o přátelství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.6.10 21:35

monu poslala jsem ti žádost o přátelství potvrdi mi ho prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
16.6.10 21:38

michi,pridas si ma do priatelov?
a prosim ta, kde najdem tvoj pribeh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
16.6.10 21:44

michel prave som si precitala tvoj pribeh mam mokru podlahu z toho ako mi stekaju na zem slzy :hug: ,strasne ti prajem aby si mala babatko,mne astrologicka povedala ze sa musim dat po 12 rocnom tyrani do poriadku a ze potom otehotniem,stres neskutocne oslabi a zablokuje telo,si silna zena a na fotke mas neskutocne zive ,vesele oci a usmev,zivot je neskutocne nespravodlivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
16.6.10 21:45

mili pošli i mě žádost símmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
16.6.10 21:52

evi,kde najdem prosim ta jej pribeh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
16.6.10 21:54

Šmouli - máš krásne botičky, a tie podpätky. waw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.6.10 21:54

ahoj,aj ja som citala..a aj dalsie vzpominky na deti, a musela som plakat.. obdivujem Teba aj ostatne mamy ako to zvladli..mna by hospitalizovali na psyche :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: :hug:

Michelangelo píše:
Smouli děkuji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
16.6.10 21:55

toji str 2460

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
16.6.10 22:04
Lilly12 píše:
ahoj,aj ja som citala..a aj dalsie vzpominky na deti, a musela som plakat.. obdivujem Teba aj ostatne mamy ako to zvladli..mna by hospitalizovali na psyche :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: :hug:

i já jsem četla některé další příběhy a …hned jsem šla poobjímat malého,protože jsem z toho byla špatná :-(

Michelangelo píše:
Smouli děkuji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 22:04
Michelangelo píše:
zakupanda píše:
michel ted fakt nechápu o čem píšeš??? proč bezdomovci proboha?
Zaku a děvčatapříběh naší rodiny najdete na www.dlouhacesta.cz vlevo menu „naše děti“a „příběhy“.Náš je „Ivuška 10 let/požár chaty“,napravo ve vzpomínkách mám i její fotky a vzkaz,co mi poslala automatickým písmem.Děvčata upozorňuji,že je to to nesmutnější,co můžou rodiče zažít a těhulky prosím,aby radši zůstaly veselé a můj náš příběh nečetly :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Příspěvek upraven 16.06.10 v 13:25
Michelangelo píše:
zakupanda píše:
michel ted fakt nechápu o čem píšeš??? proč bezdomovci proboha?
Zaku a děvčatapříběh naší rodiny najdete na www.dlouhacesta.cz vlevo menu „naše děti“a „příběhy“.Náš je „Ivuška 10 let/požár chaty“,napravo ve vzpomínkách mám i její fotky a vzkaz,co mi poslala automatickým písmem.Děvčata upozorňuji,že je to to nesmutnější,co můžou rodiče zažít a těhulky prosím,aby radši zůstaly veselé a můj náš příběh nečetly :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Příspěvek upraven 16.06.10 v 13:25
Toja tady :andel: :andel: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 22:09

Evička na fotce jsem neskutečně šťastná,smála jsem se pořád,přátelé se ptali,kdyže mi dojdou baterky…už došly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 22:14

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Bože můj tolik přátel najednou!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Děkuji děvčata,děkuji Vám všem za podporu,pochopení,soucítění a že jste mě tak krásně přijaly mezi sebe DĚKUJI :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
16.6.10 22:17

michel :hug: moj najlepsi kamarat a najlepsia kamoska su narodeny 8.10. to su tak dobry ludia,a ako dlho sa snazite teraz o babatko ak sa smiem opytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí