Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
monu poslala jsem ti žádost o přátelství potvrdi mi ho prosím
michi,pridas si ma do priatelov?
a prosim ta, kde najdem tvoj pribeh?
michel prave som si precitala tvoj pribeh mam mokru podlahu z toho ako mi stekaju na zem slzy
,strasne ti prajem aby si mala babatko,mne astrologicka povedala ze sa musim dat po 12 rocnom tyrani do poriadku a ze potom otehotniem,stres neskutocne oslabi a zablokuje telo,si silna zena a na fotke mas neskutocne zive ,vesele oci a usmev,zivot je neskutocne nespravodlivy
ahoj,aj ja som citala..a aj dalsie vzpominky na deti, a musela som plakat.. obdivujem Teba aj ostatne mamy ako to zvladli..mna by hospitalizovali na psyche
![]()
Michelangelo píše:
Smouli děkuji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lilly12 píše:
ahoj,aj ja som citala..a aj dalsie vzpominky na deti, a musela som plakat.. obdivujem Teba aj ostatne mamy ako to zvladli..mna by hospitalizovali na psyche![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i já jsem četla některé další příběhy a …hned jsem šla poobjímat malého,protože jsem z toho byla špatná
Michelangelo píše:
Smouli děkuji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michelangelo píše:zakupanda píše:Zaku a děvčatapříběh naší rodiny najdete na www.dlouhacesta.cz vlevo menu „naše děti“a „příběhy“.Náš je „Ivuška 10 let/požár chaty“,napravo ve vzpomínkách mám i její fotky a vzkaz,co mi poslala automatickým písmem.Děvčata upozorňuji,že je to to nesmutnější,co můžou rodiče zažít a těhulky prosím,aby radši zůstaly veselé a můj náš příběh nečetly
michel ted fakt nechápu o čem píšeš??? proč bezdomovci proboha?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 16.06.10 v 13:25
Michelangelo píše:Toja tadyzakupanda píše:Zaku a děvčatapříběh naší rodiny najdete na www.dlouhacesta.cz vlevo menu „naše děti“a „příběhy“.Náš je „Ivuška 10 let/požár chaty“,napravo ve vzpomínkách mám i její fotky a vzkaz,co mi poslala automatickým písmem.Děvčata upozorňuji,že je to to nesmutnější,co můžou rodiče zažít a těhulky prosím,aby radši zůstaly veselé a můj náš příběh nečetly
michel ted fakt nechápu o čem píšeš??? proč bezdomovci proboha?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 16.06.10 v 13:25
Evička na fotce jsem neskutečně šťastná,smála jsem se pořád,přátelé se ptali,kdyže mi dojdou baterky…už došly…
Bože můj tolik přátel najednou!!!
![]()
Děkuji děvčata,děkuji Vám všem za podporu,pochopení,soucítění a že jste mě tak krásně přijaly mezi sebe DĚKUJI
![]()
michel
moj najlepsi kamarat a najlepsia kamoska su narodeny 8.10. to su tak dobry ludia,a ako dlho sa snazite teraz o babatko ak sa smiem opytat
Jejda holky tady je tak rozněžnělá naláda,to je krásné,mi se chce brečet,já jsem nějak moc citlivá,mi se chce brečet i štěstím,i smutkem i nevím proč