Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
30.9.10 08:24

ebenka, planujem ist zajtra rano .. dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.9.10 08:25

Petruš děkuju,dobře,mě zatím špatně nebylo,ale zas mě prudí jiný věci,tak je to fuk. Asi mám močák nachlazený a k večeru mě vždycky začne břicho dost bolet,ale zase to nebývá moc dlouhé,takže dobrý. No a spala bych sotva se vzbudím :mrgreen: . Jak to probíhá u tebe? Nejsme až moc daleko od sebe v těhu :hug: povídej,mě to moc zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.9.10 08:28

dakujem babulky, ze na mna myslite… trosku ma zacalo pichat podbrusko, tak sa ukludnujem, hadam to je oK…

bambi, prave v noci som myslela na to, ze ma trosku zacina svrbiet tam dolu, ze ci nemam ist k dokyne… a nevolnosti zase nemam, asi pridu zase az poobede, co ja viem… dokonca mam uz 4-5 dni po prichode z prace vzdy BT 37.4-37.5 a neviem, ci je to OK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.9.10 08:28

Divecata, co beriete soju, ak mate pravidelnu ovu neuskodilo to vasmu cyklu, ked ste soju zacali brat? :nevim: cize ten dalsi cyklus sa nejako neposramotil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
30.9.10 08:30

jimbo aj ja som užila soju prvý krát tak uvidíme aký bude tento cyklus. zatiaľ sa to vyvíja podobne ako minulé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.9.10 08:31

bambi :mavam: můžu se prosím zeptat, co v realu znamená,že půjdete na genetiku. Testovat budou mimi,nebo vas dva? Víš k tomu něco?
Asi v 13 tt bych měla něco podstoupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
30.9.10 08:32

kofila preco vies ze ides na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
30.9.10 08:32

Kofila tak s tím bříškem…mě taky bolelo, hlavně k večeru, takže jsem si raději lehla a odpočívala. Prsa jsem měla větší hned a takový ten pocit, že jsou prostě těžký :mrgreen: a zhruba od 5+3 jsou ještě větší a bolí… a taky se mi začal houpat žaludek… a to jsem si říkala, že by se mi to mohlo vyhnout. Nevyhne :mrgreen: . Ráno jsem se cítila jako po opici :jazyk: … ale jen co jsem přišla do práce zbaštila jsem bagetku, mňam (dala jsem si tam dostatek salátku), uvařila zázvorový čaj a je mi líp :mrgreen:
A na WC chodím taky furt :mrgreen:

Bambi těhulky prý mají sklon k nějakým kvasinkám… já taky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.9.10 08:33

NELA aha a mavala si ovu pravidelne?
Priznam sa som take poserutko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.9.10 08:36

Dobré ránko,já včera nemohla usnout :-( ,usla jsem až po jedné v noci,tak jsem si dočítala ty 3 sojové kočky :mrgreen: :mrgreen:

ELLI já bych taky netlačila,s mýma 47kilama,utlačím sotva jizdní kolo :mrgreen: :mrgreen: ,ale příště už raději neblázni :hug: :hug:

LAURI pěkný dušík je tam :think: :think: ,ale podle tebe není ružový? :think: :think:

MOUKIIII vy jste už sexovali na ostro? :dance: :dance: :dance: ,že budeš testovat? 8-o

• Citovat
  • Upravit
2249
30.9.10 08:36

elli ja veru behnem k dr. a skusim asi vypytat aj uzv…ved si zan platim :nevim:
a podla mna ta BT nema vypovedajucu hodnotu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.9.10 08:37

kofila budu mi brat krv a sledovat babo nie nas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
30.9.10 08:38

natulaa :mavam:

no on sa ukazal az neskor vies.. to uz je take nijake :-P
ale ved sportovo, uvidime co dalej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
30.9.10 08:38

no úplne na začiatku skúšania som ovu mávala na 12-14 postupne sa mi posunula na 15-17. možno sa posunie zas naspať uvidíme. nemáš graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.9.10 08:39

ebi no máme v rodině vzácnou nemoc,moje sestra měla. A tak mám strach. Původně jsem myslela,ž ebudou testovat nás dva,mě jestli nejsoem přenašeč toho genu. Ale dělá se to až na mimi,bohužel.

Petruš aha,takže to vypadá,že se mě to taky nevyhne :poblion: :mrgreen: . Prsa,u mě spíš prsíčka :lol: mě taky poskočily hned,klidně mohly i víc,bránit se nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí