Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky mne se chce hrozne spat,tak sa lúčim a držte palce aby som zajtra stúpla to by mi FF vyznačila ovu na dnes a to by bolo super lebo sme istili ![]()
Molly těžko říct,jestli na toto má Prolaktin vliv
Ale možné to je… ![]()
pmysi to je krasne…ta panenka nesmie chybat ![]()
Ja som bola vcera u susedy a jej mala leti na ZHUZHU SKRECKOCH
…som to videla prvykrat a teda taka blbost a jeden ten skrecok stoji 10£
![]()
http://www.ihracky.sk/?…
Tak jdu pověsit ještě na balkon prádlo a do vany.
Přeju pěkný večer všem.A dobrou noc.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12272.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12272.gif
kamcaa ja celkom fajn
![]()
Kalamita zazehnana…darceky doladene,tak sa tesim na Vianoce ![]()
aj ked robim cele sviatky,Vianoce,Silvestra a dokonca i Novy rok ![]()
Molly ani mi nemluv..Křečci u Nás taky proběhli,ale naštěstí žádná dlouhodobá záležitost..Myslím,že to spíš bere holčičky ![]()
Pořád mi padá připojení, tak si s váma moc nepopovídám.
Snad zítra. Dobrou noc všem ![]()
ahojte dievcence… pred chvilkou sme dosli home. uff, sa tesim, ze vikend. a normalne sa tiez tesim na tu laparku, nech je to uz za mnou. uz som si aj mobilny net vybavila, takze ked budem tu moct z nemocky strasit ![]()
rere, drzim velmi palceky aby teplotka zajtra vyletela
ci uz vyleti, alebo nie, tak zajtra rano este kludne poistite ![]()
molly, myslim, ze tie miznuce hrcky by mohli byt znamenie klesajuceho prolaktinu
a vzdy si ich tam mala, bez ohladu na fazu cyklu?
a to si dobra, ze uz mas poriesene vsetky vianocne veci. ja nist. ale neva, nejak bude ![]()
a podla mna skrecok je uzasne zvieratko tak na zaciatok, nie?
na otestovanie, ci si deticky vedia plnit povinnosti starat sa o neho, je nenarocny a moze naucit zodpovednosti.
mna strasne bolia krize… jak sme dosli home, tak tu uplna kosa, lebo kocuri si uz druhy den po sebe otvorili balkon, nechapem ako sa im to podarilo, svinky jedny macacie
ale vsetko sme tu mali tak hnusne studene - stolicky, sedacka… brrr, a ako som chvilku sedela na sedacke, tak ma tak brutalne zacali boliet krize, ze mi z toho zacalo byt zle na grcanie. je to vobec mozne?
![]()
zohriala som si gelovy vankusik, idem si lazkat, po panelaciku pridem a docitam vas
a odfotim prstienok ktory sme dali mamine spravit k narodkam, zajtra ma 60tku. je uzasny ![]()
Ačko Ahojky
![]()
Ty křečci,co řešíme s Molly je zase nějaký nový hit mezi hračkama pro děti
Oblečky na výměnu atd…
Živé zvířátko by bylo oproti tomu celkem levné
![]()
no, babulky, dnes mali doviez tu autosedacku a prave na webe pozeram, ze - Nedorucene - dovod - zla/chybna adresa… asi ma porazi… jasne, ze zakaznicky servis funguje len Po-Pi od 8:00do17:00, ach ach.. poslala som im urgent mail, tak hadam sa v pondelok ozvu..
a trackujem manzelov let, len na tom online trackeri sa uz asi pol hodinu nezmenil status, co nejako extra nevplyva na moje nervy a som hladna, ani som nevecerala…
Ellli
![]()
Neboj mm dorazí v pořádku
a sedačka se vyřeší v pondělí ![]()
Ty musíš být v klidu kvůli miminku,tak si dej něco dobrého,nohy nahoru a odpočívej
![]()