Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja vacsinou spim vzdy, ide iba o to, ako casto vstavam. no predsa len zta teplota merana v praci, aj ked spis nieje ta prava. max.bude trosku vyzsia. ale snad bude klud ![]()
jasne ze si to zasluzi kazda maminka. a asi aj kazda by to spravila, ak by ju to napadlo ![]()
acko dobru noc.
pojdem si aj ja podorabat, pokukat pac. a asi tiez zalomime. ![]()
dobre ranko
tu nikde nikto???
ja som priebezne v noci nakukala (pomaly aj kazdu hodinu), mm je uspesne v londyne, o chvilu leti do viedne..
kami, ako sa mas? pozeram, ze si niekde pred ovulkou, nie?
ahoj adalim ![]()
tu zase nasnezilo, ach, cesty su zleeee, ledva prechadzaju autobusy…
ekla…ahoj:-) tady je obleva zatim…řeším si tady nepříjemnou záležitost a je mi z toho špatně…:-(
bývalý mm mi včera vyhrožoval soudem:-(tak si sbírám podklady na obranu:-(
Ellka do ovulky je asi ještě čas.Tento cyklus je takový všelijaký.A dnes sem ani neměřila.Až tak na 15 dc zkusim ovu test,jak to bude vypadat. ![]()
Musim taky ještě zavolat do centra a objednat se na další konzultaci,ale kdyby jste věděli jak mě se nechce. ![]()
Adalimko ahoj.
Já kašlu,smrkám to je děs.Tak si dnes udělám odpočinkovější den.K obědu budou lívance,trošku poklidím a poležím. ![]()
ellka fuha to sa nacestuje, ja uz by som bola priposrata v lietadle, ja sa bojim
![]()
videla som inac dobry thriller : CESTUJUCI. ![]()
acko prsietnok je krasny ![]()
adalim oh
mate nejake nevyriesene spory s byvalym ???
aj ja dnes smrkam a v noci ma stipalo hrdlo… a pusta sa mi krv z nosa pri smrkani od vcera.. som sa rano zobudila strasne zahlienena… ale uz sa to lepsi teraz..
Lauritko čauky.Hned kouknu ..jestli bude ke stažení. ![]()
Ellko i já sem zahleněná,po ránu kašlu vždy takové hrudkové-zelené,no hnus.A o rýmě ani nemluvim. ![]()
Jinak přišla ta chytrá houba na plísně,jak mi tehdy poradila Majuška.Tak to dnes chlap pěkně nandá na zed.Jsem zvědavá,jak to bude účinkovat. ![]()
dobré sobotní ráno babulky
ella jsem ráda,že mm budeš mít doma kdy ti dorazí dnes ještě??
Kamilko, lauritko:-) ahoj:-)
Taky se mi líbí ten prstýnek…acko mám vkus:-)
Jo, lauri, chce se soudit o DĚTI!!!!!!
To je to jediné, s čím mi může ublížit…ne ublížit…zabít mě:-(