Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4333
10.12.10 21:32

acko boli tam stale…bez ohladu na den v cykly… :nevim: …ja som dost trpievala i bolestou prs…pred mrchu,cez mrchu…po nej,cez ovulku…no proste citila som ich stale :think: a teraz nic…sa musim pozriet,ci ich vobec mam :mrgreen:
mas sikovne macicky…co im tak horuco v byte??? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
10.12.10 21:39

acko presne ako pise pmysi…ide o hracku v podobe skrecka…aha http://www.ihracky.sk/?…
Zivy skrecok je podla mna ovela ucinnejsi,ako u dietata rozvinut vztah a zodpovednost :palec: …ako tato blbost za tolke peniaze :cert:
ellla neboj,doleti v pohodke :hug:
Ono i ja som nervozna,ked niekoho cakam a let sa neobnovuje…ale to tak niekedy byva :wink: … :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
10.12.10 21:42

idem k telke,k mm pod deku :-P
pekny vecer…snazilkam rano pekne teplotky a tehulkam ziadne nevolnosti :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
10.12.10 21:50

hmmm a ja tu ostanem sama?
nasla som v chladnicke este pecene zemiacky, co som piekla v utorok a k tomu som si dala majonezu… mala by som ist spat… rano skoro vstavam… to bude noc.. musim este vydrzat, aby som sa totalka vycerpala a zaspala, inak sa len budem prehadzovat v posteli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
10.12.10 21:54

Ellli prosím tě mohla by si mi napsat přesný název toho Dopplera,co máš?Nebo link?Chtěla bych na něj mrknout :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
10.12.10 21:55

pmysi, je to Sonoline B, 3MHz
objednavala som cez ebay UK, odosielali ho z ciny a vpohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
10.12.10 21:59

Ellli děkuji :hug: ,jdu mrknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
10.12.10 22:05

elka, neboj nic, meskania letov nie su nicim neobvyklym, hlavne mimokontinentalne a v tomto pocasi. zajtra ho mas doma ziveho a zdraveho, nemam pochyb :-)

a so sedackou sa nestresuj zbytocne, ved ju nepotrebujes zajtra :wink: nakoniec isto pride v poriadku :-)

molly, mysi, no to som sa pekne sekla s tym skreckom :jazyk: cize toto je nieco ako tamagotchi, vsak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
10.12.10 22:11

a tu je ten prstienok. :-) je neuveritelny, taky aj moderny, ale aj istym sposobom akokeby starozitny, aj jemny a aj masivny, proste dokonaly. trosku jeden ten vystupok je umiestneny kustik nesumerne, tak to mozno este dame poupravit, ak si to mamina vsimne a bude jej to vadit. strasne som zvedava co zajtra na neho povie, ak sa jej nebude pacit, tak ma porazi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
10.12.10 22:12

a este detailnejsie :-) co poviete? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
10.12.10 22:18

acko, krasny!!! som si ista, ze mamina bude velmi stastna prestastna :)

idem si skusit lahnut, necham zapnuty pocitac na noc..
inak, od vcera mi nejako zacala tiect po troche krv z nosa, musim asi ist niekedy do lekarne kupit ascorutin, ako na potvoru nemam ziaden doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
10.12.10 22:19

ahojte :huban: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.12.10 22:20

Dobrý večer :huban:
Holky jak dopadla ta mili: Víte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
10.12.10 22:20

Áčko je nádherný :huban: :srdce: :dance: :dance: :dance: jsi psala tuším,že je z diamantů néé? :think: má krásný tvar a vypadá supééér :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
10.12.10 22:24

Kofí Milli se vůbec neukázala :cert: :cert: :cert: člověk si dělá starosti a ani nedá žádnou zprávu :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí