Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko boli tam stale…bez ohladu na den v cykly…
…ja som dost trpievala i bolestou prs…pred mrchu,cez mrchu…po nej,cez ovulku…no proste citila som ich stale
a teraz nic…sa musim pozriet,ci ich vobec mam ![]()
mas sikovne macicky…co im tak horuco v byte??? ![]()
acko presne ako pise pmysi…ide o hracku v podobe skrecka…aha http://www.ihracky.sk/?…
Zivy skrecok je podla mna ovela ucinnejsi,ako u dietata rozvinut vztah a zodpovednost
…ako tato blbost za tolke peniaze ![]()
ellla neboj,doleti v pohodke ![]()
Ono i ja som nervozna,ked niekoho cakam a let sa neobnovuje…ale to tak niekedy byva
… ![]()
idem k telke,k mm pod deku ![]()
pekny vecer…snazilkam rano pekne teplotky a tehulkam ziadne nevolnosti
![]()
hmmm a ja tu ostanem sama?
nasla som v chladnicke este pecene zemiacky, co som piekla v utorok a k tomu som si dala majonezu… mala by som ist spat… rano skoro vstavam… to bude noc.. musim este vydrzat, aby som sa totalka vycerpala a zaspala, inak sa len budem prehadzovat v posteli..
Ellli prosím tě mohla by si mi napsat přesný název toho Dopplera,co máš?Nebo link?Chtěla bych na něj mrknout
![]()
pmysi, je to Sonoline B, 3MHz
objednavala som cez ebay UK, odosielali ho z ciny a vpohode…
elka, neboj nic, meskania letov nie su nicim neobvyklym, hlavne mimokontinentalne a v tomto pocasi. zajtra ho mas doma ziveho a zdraveho, nemam pochyb ![]()
a so sedackou sa nestresuj zbytocne, ved ju nepotrebujes zajtra
nakoniec isto pride v poriadku ![]()
molly, mysi, no to som sa pekne sekla s tym skreckom
cize toto je nieco ako tamagotchi, vsak?
a tu je ten prstienok.
je neuveritelny, taky aj moderny, ale aj istym sposobom akokeby starozitny, aj jemny a aj masivny, proste dokonaly. trosku jeden ten vystupok je umiestneny kustik nesumerne, tak to mozno este dame poupravit, ak si to mamina vsimne a bude jej to vadit. strasne som zvedava co zajtra na neho povie, ak sa jej nebude pacit, tak ma porazi ![]()
acko, krasny!!! som si ista, ze mamina bude velmi stastna prestastna ![]()
idem si skusit lahnut, necham zapnuty pocitac na noc..
inak, od vcera mi nejako zacala tiect po troche krv z nosa, musim asi ist niekedy do lekarne kupit ascorutin, ako na potvoru nemam ziaden doma..
Áčko je nádherný
jsi psala tuším,že je z diamantů néé?
má krásný tvar a vypadá supééér
![]()
Kofí Milli se vůbec neukázala
člověk si dělá starosti a ani nedá žádnou zprávu
![]()