Měsíc s 2500 Kč
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@klamonožka píše:
A já si myslím, že by to šlo i reativně zdravě. Spíš by to byla opravdu velmi prostá, střídmá strava, takový styl „chudý lid před 150 lety“ - kyselé zelí, čočka, hrách, kroupy, kořenová zelenina, brambory, chleba s tvarohem, ovoce a plody nasbírané venku dle sezóny. Maso jednou za 14 dní.Mým zmlsaným chuťovým buňkám by se do toho nechtělo.
a bez drogerie a kočky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše:
a bez drogerie a kočky
S kočkou klidně, ale musela by být venku a chytat si myši, atd. Živit ji jen mlíkem s tvrdým rohlíkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše:
S kočkou klidně, ale musela by být venku a chytat si myši, atd. Živit ji jen mlíkem s tvrdým rohlíkem.
Sousedi u rodičů své kočky živí prý vařenými těstovinami. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše:
Písek? To je pak super v posteli a všude. Kupuji fakt nejhrubější, aby maximálně odpadl ten „kamínek“. Měla jsem jemnější a bylo to po celém bytě. Mám mainskou mývalí. Když byly dvě a kupovala jsem ze zoohitu, tak to byla větší částka.
Tak já to zmínila především s ohledem na téma diskuze. ![]()
Samozřejmě je dobře, když majitelé krmí zvířata kvalitně, je mi vždy líto, když vidím, co jsou někteří schopni zvířatům dávat. No kočka v posteli za mě rozhodně nemá co dělat, ale to je samozřejmě vedlejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bandii píše:
Tak já to zmínila především s ohledem na téma diskuze.
Samozřejmě je dobře, když majitelé krmí zvířata kvalitně, je mi vždy líto, když vidím, co jsou někteří schopni zvířatům dávat. No kočka v posteli za mě rozhodně nemá co dělat, ale to je samozřejmě vedlejší.
Chápu, já bych nechtěla kočku na lince, na stole..naši to tak mají. Nechtěla bych u nich spát a mít jejich kočku v posteli.
Moje je moje a to jsem fakt cimprlich. Každopádně, nejde o postel, ale i podlaha, sedačka. Na zemi kočku neudržím. Většina koček spí u nohou v posteli a ne na zemi no. Ani na škrabadla nelezou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše:
Chápu, já bych nechtěla kočku na lince, na stole..naši to tak mají. Nechtěla bych u nich spát a mít jejich kočku v posteli.Moje je moje a to jsem fakt cimprlich. Každopádně, nejde o postel, ale i podlaha, sedačka. Na zemi kočku neudržím. Většina koček spí u nohou v posteli a ne na zemi no. Ani na škrabadla nelezou.
No tak linka a stůl, to už vůbec ne. ![]()
Kočku jsme měli, na linku nelezla a do postele taky ne, nechci mít v posteli zvířata a jejich chlupy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše:
a bez drogerie a kočky
No, to taky stylem „chudý lid před 150 lety“.
Kočku ven na myši a na mytí všeho vč. nádobí a prádla kostku laciného mýdla.
No, nechtělo by se mi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bandii píše:
No tak linka a stůl, to už vůbec ne.
Kočku jsme měli, na linku nelezla a do postele taky ne, nechci mít v posteli zvířata a jejich chlupy.
A naše kočka spí s námi v posteli, leží na sedačce. Na stoly moc neleze a na linku také ne.
Máme teraupetickou a moje dítě uklidňuje, když se číča vedle něj v posteli rozvalí a nechá se hladit a různě mazlit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alexandria Nixia píše:
A naše kočka spí s námi v posteli, leží na sedačce. Na stoly moc neleze a na linku také ne.Máme teraupetickou a moje dítě uklidňuje, když se číča vedle něj v posteli rozvalí a nechá se hladit a různě mazlit.
já také spím s kočkami v posteli, musíme je rozdělovat, protože Céčko 4,5 kg napadá Béčko, které má 7,7 kg ale je to takové hebíčko, nahoře bydlí rodiče,
tak buď já spím s Céčkem, a mamka má A a B v posteli, B někdy dobrovolně spí v obýváku,
nebo já mám A a C, a mamka Béčko ![]()
a Ačko mě budí od 4 hodin, s ním je to fakt za trest,
a je to také téma k šetření, kočka tě zahřeje a nemusí se topit v ložnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Tak pokud vím, tak @stinga má jednoho fakt velkého kocoura.
Vnitřnosti nemůžeš dávat moc často. A pokud máš kočku třeba z útulku a není zvyklá na maso, těžko ji to naučíš.
ti naši dva jsou z útulku a na maso byli zvyklí i tam, dostávali tam granule i maso, ale toho masa by sežrali neskutečné množství, vnitřnosti teda ne, to nežerou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
já také spím s kočkami v posteli, musíme je rozdělovat, protože Céčko 4,5 kg napadá Béčko, které má 7,7 kg ale je to takové hebíčko, nahoře bydlí rodiče,
tak buď já spím s Céčkem, a mamka má A a B v posteli, B někdy dobrovolně spí v obýváku,
nebo já mám A a C, a mamka Béčko
a Ačko mě budí od 4 hodin, s ním je to fakt za trest,
a je to také téma k šetření, kočka tě zahřeje a nemusí se topit v ložnici
Kdo by jen tak dokázal tohle vyhodit z postele
:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alexandria Nixia píše:
A naše kočka spí s námi v posteli, leží na sedačce. Na stoly moc neleze a na linku také ne.Máme teraupetickou a moje dítě uklidňuje, když se číča vedle něj v posteli rozvalí a nechá se hladit a různě mazlit.
Vždyť jo, když vám to vyhovuje, je to naprosto v pohodě. Každý máme nějaká pravidla a představy o soužití s domácími mazlíčky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alexandria Nixia píše:
Kdo by jen tak dokázal tohle vyhodit z postele:
Já
. Bílé chlupy všude
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bandii píše:
Vždyť jo, když vám to vyhovuje, je to naprosto v pohodě. Každý máme nějaká pravidla a představy o soužití s domácími mazlíčky.
Já se ti ani nedokáže nějak představit, že bych měla teuraupetického psa a kočku mít jenom na vyhrazených místech. Nebo asistenčního psa uvazaného u boudy na dvorku. ![]()
@Bytsamsebou píše:
Já. Bílé chlupy všude
.
Ale nepovídej, že by ses předtím s číčou nepomazlila. Naše číča se takhle rozvaluje i před cizími lidmi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alexandria Nixia píše:
Kdo by jen tak dokázal tohle vyhodit z postele:
Co z postele. Z bytu. Nesnáším kočky doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit