Měsíc s 2500 Kč

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6171
28.9.23 13:43
@klamonožka píše:
A já si myslím, že by to šlo i reativně zdravě. Spíš by to byla opravdu velmi prostá, střídmá strava, takový styl „chudý lid před 150 lety“ - kyselé zelí, čočka, hrách, kroupy, kořenová zelenina, brambory, chleba s tvarohem, ovoce a plody nasbírané venku dle sezóny. Maso jednou za 14 dní.Mým zmlsaným chuťovým buňkám by se do toho nechtělo. :lol:

a bez drogerie a kočky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10669
28.9.23 13:50
@nikitice píše:

S kočkou klidně, ale musela by být venku a chytat si myši, atd. Živit ji jen mlíkem s tvrdým rohlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
28.9.23 14:25
@Bytsamsebou píše:
S kočkou klidně, ale musela by být venku a chytat si myši, atd. Živit ji jen mlíkem s tvrdým rohlíkem.

Sousedi u rodičů své kočky živí prý vařenými těstovinami. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
28.9.23 14:44
@nikitice píše:
Písek? To je pak super v posteli a všude. Kupuji fakt nejhrubější, aby maximálně odpadl ten „kamínek“. Měla jsem jemnější a bylo to po celém bytě. Mám mainskou mývalí. Když byly dvě a kupovala jsem ze zoohitu, tak to byla větší částka.

Tak já to zmínila především s ohledem na téma diskuze. :)
Samozřejmě je dobře, když majitelé krmí zvířata kvalitně, je mi vždy líto, když vidím, co jsou někteří schopni zvířatům dávat. No kočka v posteli za mě rozhodně nemá co dělat, ale to je samozřejmě vedlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
28.9.23 14:47
@Bandii píše:
Tak já to zmínila především s ohledem na téma diskuze. :)
Samozřejmě je dobře, když majitelé krmí zvířata kvalitně, je mi vždy líto, když vidím, co jsou někteří schopni zvířatům dávat. No kočka v posteli za mě rozhodně nemá co dělat, ale to je samozřejmě vedlejší.

Chápu, já bych nechtěla kočku na lince, na stole..naši to tak mají. Nechtěla bych u nich spát a mít jejich kočku v posteli. :D Moje je moje a to jsem fakt cimprlich. Každopádně, nejde o postel, ale i podlaha, sedačka. Na zemi kočku neudržím. Většina koček spí u nohou v posteli a ne na zemi no. Ani na škrabadla nelezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
28.9.23 14:58
@nikitice píše:
Chápu, já bych nechtěla kočku na lince, na stole..naši to tak mají. Nechtěla bych u nich spát a mít jejich kočku v posteli. :D Moje je moje a to jsem fakt cimprlich. Každopádně, nejde o postel, ale i podlaha, sedačka. Na zemi kočku neudržím. Většina koček spí u nohou v posteli a ne na zemi no. Ani na škrabadla nelezou.

No tak linka a stůl, to už vůbec ne. :poblion:
Kočku jsme měli, na linku nelezla a do postele taky ne, nechci mít v posteli zvířata a jejich chlupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
28.9.23 14:59
@nikitice píše:

No, to taky stylem „chudý lid před 150 lety“. :D Kočku ven na myši a na mytí všeho vč. nádobí a prádla kostku laciného mýdla. :D No, nechtělo by se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
28.9.23 15:02
@Bandii píše:
No tak linka a stůl, to už vůbec ne. :poblion:
Kočku jsme měli, na linku nelezla a do postele taky ne, nechci mít v posteli zvířata a jejich chlupy.

A naše kočka spí s námi v posteli, leží na sedačce. Na stoly moc neleze a na linku také ne.

Máme teraupetickou a moje dítě uklidňuje, když se číča vedle něj v posteli rozvalí a nechá se hladit a různě mazlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
28.9.23 22:19
@Alexandria Nixia píše:
A naše kočka spí s námi v posteli, leží na sedačce. Na stoly moc neleze a na linku také ne.Máme teraupetickou a moje dítě uklidňuje, když se číča vedle něj v posteli rozvalí a nechá se hladit a různě mazlit.

já také spím s kočkami v posteli, musíme je rozdělovat, protože Céčko 4,5 kg napadá Béčko, které má 7,7 kg ale je to takové hebíčko, nahoře bydlí rodiče,
tak buď já spím s Céčkem, a mamka má A a B v posteli, B někdy dobrovolně spí v obýváku,
nebo já mám A a C, a mamka Béčko :mrgreen:
a Ačko mě budí od 4 hodin, s ním je to fakt za trest,
a je to také téma k šetření, kočka tě zahřeje a nemusí se topit v ložnici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
28.9.23 22:22
@aiwwa píše:
Tak pokud vím, tak @stinga má jednoho fakt velkého kocoura.
Vnitřnosti nemůžeš dávat moc často. A pokud máš kočku třeba z útulku a není zvyklá na maso, těžko ji to naučíš.

ti naši dva jsou z útulku a na maso byli zvyklí i tam, dostávali tam granule i maso, ale toho masa by sežrali neskutečné množství, vnitřnosti teda ne, to nežerou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
29.9.23 00:25
@stinga píše:
já také spím s kočkami v posteli, musíme je rozdělovat, protože Céčko 4,5 kg napadá Béčko, které má 7,7 kg ale je to takové hebíčko, nahoře bydlí rodiče,
tak buď já spím s Céčkem, a mamka má A a B v posteli, B někdy dobrovolně spí v obýváku,
nebo já mám A a C, a mamka Béčko :mrgreen:
a Ačko mě budí od 4 hodin, s ním je to fakt za trest,
a je to také téma k šetření, kočka tě zahřeje a nemusí se topit v ložnici :palec:

Kdo by jen tak dokázal tohle vyhodit z postele :mrgreen: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
29.9.23 03:22
@Alexandria Nixia píše:
A naše kočka spí s námi v posteli, leží na sedačce. Na stoly moc neleze a na linku také ne.Máme teraupetickou a moje dítě uklidňuje, když se číča vedle něj v posteli rozvalí a nechá se hladit a různě mazlit.

Vždyť jo, když vám to vyhovuje, je to naprosto v pohodě. Každý máme nějaká pravidla a představy o soužití s domácími mazlíčky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10669
29.9.23 06:38
@Alexandria Nixia píše:
Kdo by jen tak dokázal tohle vyhodit z postele :mrgreen: :

;). Bílé chlupy všude 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
29.9.23 08:59
@Bandii píše:
Vždyť jo, když vám to vyhovuje, je to naprosto v pohodě. Každý máme nějaká pravidla a představy o soužití s domácími mazlíčky. :)

Já se ti ani nedokáže nějak představit, že bych měla teuraupetického psa a kočku mít jenom na vyhrazených místech. Nebo asistenčního psa uvazaného u boudy na dvorku. :nevim:

@Bytsamsebou píše:
;). Bílé chlupy všude 8).

Ale nepovídej, že by ses předtím s číčou nepomazlila. Naše číča se takhle rozvaluje i před cizími lidmi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.9.23 08:59
@Alexandria Nixia píše:
Kdo by jen tak dokázal tohle vyhodit z postele :mrgreen: :

Co z postele. Z bytu. Nesnáším kočky doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat